bulaniy.sv Опубліковано: 8 грудня 2021 Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2021 Собственно, есть гараж, поштукатурен цементо-песчанной штукатуркой (идеальная геометрия), задача как-то максимально дешево отделать стены. Рассматривал нанесение фасадной штукатурки, но как-то для гаража сильно дорого.. Собственно, можно ли покрасить в пару слоев фасадной, предварительно про грунтовать? Или не получится полностью перекрыть краской? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viksel Опубліковано: 8 грудня 2021 Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2021 (змінено) Я покрасил фасадной Капарол Амписилан,вроде,но Капарол точно,силиконовый.Результат-песня.Один слой.Красил без грунта.Итог-стены похожи на "штук",при чем похожи так сильно что я не понимаю за что люди такие деньги платят...или платили,помню раньше очень модно было. Змінено 8 грудня 2021 користувачем viksel 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dot Опубліковано: 8 грудня 2021 Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2021 Я красил в гараже, правда 2 или три слоя уже три года результат отличный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bulaniy.sv Опубліковано: 9 грудня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2021 17 часов назад, dot сказал: Я красил в гараже, правда 2 или три слоя уже три года результат отличный Фасадная, без структуры? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dot Опубліковано: 9 грудня 2021 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2021 Фасадка. Без структуры 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз