Юрий Кольба Опубліковано: 26 листопада 2021 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2021 Друзья всем добрый день. Меня зовут Юрий и я строю мини баньку (2.4 х 3 м.). Прошу не судить меня строго, буду рад Вашим советам и рекомендациям. Как я это делаю Вы можете увидеть на моём канале https://youtu.be/TpmsqRsc8rE. Всем хорошего настроения. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Кольба Опубліковано: 13 грудня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2021 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
art.k Опубліковано: 6 січня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 січня 2022 В 26.11.2021 в 09:07, Юрий Кольба сказал: Друзья всем добрый день. Меня зовут Юрий и я строю мини баньку (2.4 х 3 м.). Прошу не судить меня строго, буду рад Вашим советам и рекомендациям. Как я это делаю Вы можете увидеть на моём канале youtu.be/TpmsqRsc8rE. Всем хорошего настроения. Цікаво! В який бюджет плануєте вкластися? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз