SoulD Опубліковано: 21 листопада 2021 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2021 Посоветуйте финишное покрытие в топочной совмещенной с хоз. помещением. В хоз. помещении планирую хранить инструмент для сада, тачка, лопаты и др. Отопление: теплый пол. Рассматриваю вариант наливного пола. Плитка думаю не вариант, т.к. она повредится инструментом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Svit UA Опубліковано: 22 листопада 2021 Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2021 Я думаю, что наливной пол быстрее повредится, а плитка для пола не дорогая клинкерная в самый раз, сам буду так делать весной. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oce@n Опубліковано: 7 грудня 2021 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2021 Сделал плитку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 7 грудня 2021 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2021 Керамогранит. Под лопаты можно и в углу фанерку кинуть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Diablopc Опубліковано: 7 грудня 2021 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2021 3 часа назад, Dendnepr сказал: . Под лопаты можно и в углу фанерку кинуть А можно и вообще вот так: Спойлер Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 7 грудня 2021 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2021 Или так kenovo.com.ua/gotovye-resheniya На этом сайте есть скидка 10% Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз