diablocrp Опубліковано: 1 листопада 2021 Поділитись Опубліковано: 1 листопада 2021 Снесите, пожалуйста, этот профиль. Хз с какого ляда я его вообще когда-то регал 🤔 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Diablopc Опубліковано: 1 листопада 2021 Поділитись Опубліковано: 1 листопада 2021 (змінено) Вот мой основной акк. Зы Как сменить Diablopc на DiabloPC? Змінено 1 листопада 2021 користувачем Diablopc Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dark Опубліковано: 1 січня 2022 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2022 и мой, вот этот профиль с которого пишу данное сообщение, снесите, пожалуйста. Я его зарегал, так как забыл пароль от старого, а сейчас вроде вспомнил. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dark Опубліковано: 25 січня 2022 Поділитись Опубліковано: 25 січня 2022 Вот, что просишь - не удаляют, а что не просишь - удаляют без объяснения причин и пойди знай, кто удалил.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ANZ Опубліковано: 23 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2022 Просьба. Удалите пожалуйста мой аккаунт, с которого я пишу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 23 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2022 Сепуку! Тільки сепуку 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 23 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2022 1 година тому, ANZ сказав: Удалите пожалуйста мой аккаунт Беріть за компанію невдоволених якістю аудиторії форуму - гуртом дешевше Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 23 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2022 1 час назад, ANZ сказал: Просьба. Удалите пожалуйста мой аккаунт, с которого я пишу. забанено Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 28 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2022 max1e забанен на особисте прохання Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 21 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2023 А можна щось нарешті зробити з цим дебільним акаунтом, ну нема ж сил на то дивитися 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 21 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2023 (змінено) standov, то місцевий опущений, просто не реагуйте на нього. У нього шпаківня протікає. Мене він (ще з двома колєгами) не тільки на тому форумі переслідує Змінено 21 листопада 2023 користувачем porterlv 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 21 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2023 3 часа назад, porterlv сказал: standov, то місцевий опущений, просто не реагуйте на нього. У нього шпаківня протікає. Мене він (ще з двома колєгами) не тільки на тому форумі переслідує та я в курсі, але може треба вже прибрати його, засирає жеж 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 21 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2023 2 хвилини тому, standov сказав: та я в курсі, але може треба вже прибрати його, засирає жеж Терпіть. Собака гавкає караван іде далі. Флеш (адмін) робить маскалів хорошими, а модератори не мають повноважень. Помагайте ЗСУ, щоб Флеш скоріше повернувся 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 21 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2023 1 минуту назад, porterlv сказал: Флеш (адмін) робить маскалів хорошими оу, не знав. тоді затикаю рота до перемоги ) 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 22 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2023 (змінено) 12 часов назад, standov сказал: оу, не знав. тоді затикаю рота до перемоги ) Свой ТГ канал есть у него. про связь и РЭБ и беспилотники Змінено 22 листопада 2023 користувачем Dendnepr 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Harmonia Опубліковано: 31 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2023 В 24.12.2023 в 10:08, radyjnaya сказал: Доброго дня!Будь-ласка,видаліть цей профіль! Бо маю вже тут інший. ..я ж не знала,що як що пошти більше немає ,то реестрація залишається дійсною. Тому зарееструвала тут новий профіль Дякую!💐 Всіх Вітаю з Новим Роком!💐Пробачте ,але нема більше сил((щось не так сприймати /розуміти!!!!! Я не троль і не бот ,якийсь!!!!! Я проста ,звичайна людина!!! Я не Елена!!! І я досі не розумію,чому все у мене так странно склалося ,на цьому форумі ???!!! Але вже нема сил!!! Таке враження ,наче я постійно повинна комусь ,щось доказувати ,чи оправдовуватися - НІ ЗА ЩО !!!! Я багато разів ,пробувала повертатися і простоооо спілкуватися з людьми - з вами - форумчани!💐 Та певно,вже не вийде ...ну раз не вийшло,то й не вийде(((Всі мої дописи ,були ЩИРИМИ!!!Я просто спілкувалася! - ну принаймні намагалася.І ніколи нікому в свому житті ,не хтіла нічого поганого !!!! Ось мої два профілі на цьому форумі ! radyjnaya пароль: видалено модератором Harmonia пароль: видалено модератором Ну тепер ,на цьому все. Я більше не несу ніякої відповідальності ,за ці профілі ! Як доказ - я не троль ,не бот і не елена. Всім ,всього доброго! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 1 січня Поділитись Опубліковано: 1 січня 8 годин тому, Harmonia сказав: Всіх Вітаю з Новим Роком!💐Пробачте ,але нема більше сил((щось не так сприймати /розуміти!!!!! Я не троль і не бот ,якийсь!!!!! Я проста ,звичайна людина!!! Я не Елена!!! І я досі не розумію,чому все у мене так странно склалося ,на цьому форумі ???!!! Але вже нема сил!!! Таке враження ,наче я постійно повинна комусь ,щось доказувати ,чи оправдовуватися - НІ ЗА ЩО !!!! Я багато разів ,пробувала повертатися і простоооо спілкуватися з людьми - з вами - форумчани!💐 Та певно,вже не вийде ...ну раз не вийшло,то й не вийде(((Всі мої дописи ,були ЩИРИМИ!!!Я просто спілкувалася! - ну принаймні намагалася.І ніколи нікому в свому житті ,не хтіла нічого поганого !!!! Ось мої два профілі на цьому форумі ! radyjnaya пароль: 27w475sf23 Harmonia пароль: 274fw483s23 Ну тепер ,на цьому все. Я більше не несу ніякої відповідальності ,за ці профілі ! Як доказ - я не троль ,не бот і не елена. Всім ,всього доброго! Я не можу видалити Ваші профілі , а можу заблокувати і тоді всі Ваші пости стануть невидимими, і писати Ви не зножете ....який блокувати? Чи обидва? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Harmonia Опубліковано: 1 січня Поділитись Опубліковано: 1 січня 1 година тому, irina1969 сказав: Я не можу видалити Ваші профілі , а можу заблокувати і тоді всі Ваші пости стануть невидимими, і писати Ви не зножете ....який блокувати? Чи обидва? Доброго ранку! Обидва профілі видаліть будь-ласка! Тому я і написала публічно ,свої логіни і паролі. Дякую! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: 1 січня Поділитись Опубліковано: 1 січня 38 минут назад, Harmonia сказал: Обидва профілі видаліть будь-ласка! Профілі користувачів не видаляються. Повідомлення користувачів - не видаляються (щоб не порушити логічні ланцюжки відповідей). Якщо Ви бажаєте залишити форум - просто його залиште. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Harmonia Опубліковано: 1 січня Поділитись Опубліковано: 1 січня 1 годину тому, irina1969 сказав: а можу заблокувати і тоді всі Ваші пости стануть невидимими, і писати Ви не зножете То ж Іра ,написала ,що можна так зробити! То хай і буде так! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: 1 січня Поділитись Опубліковано: 1 січня 36 минут назад, Harmonia сказал: То ж Іра ,написала ,що можна так зробити! То хай і буде так! так не буде - Іра помилилася: при блокуванні пости не стають невидимі. Лише вмикається режим "read only". Ваші пости ніхто видаляти чи робити невидимими не буде - бо на них існують відповіді. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: 1 січня Поділитись Опубліковано: 1 січня 10 часов назад, Harmonia сказал: Я більше не несу ніякої відповідальності ,за ці профілі ! Від того, що Ви комусь передали свої реєстраційні дані, Ви не припиняєте нести відповідальність за дописи, які створили. Це як із кредитною картою: поділились з кимось пін-кодом - проблеми користувача а не банку. PS: Ви виявили бажання покинути форум. То ж чому не покидаєте, а продовжуєте тут щось писати? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Harmonia Опубліковано: 1 січня Поділитись Опубліковано: 1 січня 3 хвилини тому, InSAn сказав: Від того, що Ви комусь передали свої реєстраційні дані, Ви не припиняєте нести відповідальність за дописи, які створили. Це як із кредитною картою: поділились з кимось пін-кодом - проблеми користувача а не банку. PS: Ви виявили бажання покинути форум. То ж чому не покидаєте, а продовжуєте тут щось писати? Доброго дня ! Вибачте, Ви пишете мені ,чому ж я не покидаю форум ,раз так захтіла?! І перед цим ,Ви написали ,що я все ж несу за профілі відповідальність!!! То як же тепер мені спокійно покинути форум ???? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: 1 січня Поділитись Опубліковано: 1 січня 13 минут назад, Harmonia сказал: Ви пишете мені Я пишу не Вам, а невідомо кому - після того, як Ви публічно розмістили свій логін/пароль до профілю. Тому я вимушений забанити цей профіль (без видалення повідомлень). 13 минут назад, Harmonia сказал: То як же тепер мені спокійно покинути форум ? Просто перестати писати на форумі. Це - Ваше бажання, а не модераторів. І Вам його виконувати. 13 минут назад, Harmonia сказал: Ви написали ,що я все ж несу за профілі відповідальність! PS: У зв'язку із тим, що користувач розмістив публічно свої реєстраційні дані (логін/пароль), я вимушений заблокувати даний профіль навічно. За всі свої повідомлення, написані до публікації своїх реєстраційних даних, користувач несе повну відповідальність згідно Правил форуму та Законодавства України. Якщо у користувача Harmonia виникне бажання повернутись на форум - профіль буде розблокований для зміни користувачем паролю. Якщо користувач повернеться на форум під іншим ніком - новий нік буде забанено за створення клонів. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KakTuz Опубліковано: 18 січня Поділитись Опубліковано: 18 січня (змінено) А забанить наблюдателя никак? Уведомления разрывает от его дизлайков. Выше читал по поводу удаления, но неужели ничего сделать нельзя. Змінено 18 січня користувачем KakTuz 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз