Master888 Опубліковано: 2 листопада 2021 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2021 Мне нравятся топовые модели Беко турецкой сборки. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fester Опубліковано: 7 листопада 2021 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2021 В 01.11.2021 в 18:38, andrey_ka сказал: . Жаба перемогла купив дешевший , встановив замінивши тільки шурупи кріплення на довші. Проблема згорівшого тена була у жорсткості води , на самому тені в місці обриву (перегоріла) доріжки був невеликий наліт кальцію , цього виявилось достатньо для того щоб тен перегрівся та згорів. Маю сказати, що би ви передали привіт тій жабі. Тепер тен згорить не від того що буде наліт кальцію, а дещо з іншої причини. Але, ясна річ, винен буде виробник...😉 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 7 листопада 2021 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2021 2 години тому, fester сказав: Маю сказати, що би ви передали привіт тій жабі. Тепер тен згорить не від того що буде наліт кальцію, а дещо з іншої причини. Але, ясна річ, винен буде виробник...😉 Я буду вам вдячний якщо ви вкажите з якої іншої причини згорить наступний тен , і коли це станеться , дякую. І чому ви вирішили що я звинувачую виробника ? Я ж ясно написав , що причина в жорсткості води. Пс.. З новим теном машина працює вже 8місяців. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз