espace Опубліковано: 19 жовтня 2021 Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2021 (змінено) Озадачился я постройкой забора Мне все равно забор и забор Но жене очень нравиццо габионы . опуская аспекты стоимости ( забор делаеццо на века ) хотел бы по задавать вопросы надеюсь есть знатоки темы производителей самих сеток как оказалось не так много кто то делает под заказ и размеры у кого то есть стандартные детали . собрать конструкцию не особо сложно . засыпать тоже но вот столкнулся я с вопросом на который не могу найти ответ. а менно - каким образом крепить калитки и ворота я так понимаю принцип тот же как и к столбам из кирпича ? см ,фото ps к стати ищу адеккватных ( не люблю это слово но другого не подобрал ) исполнителей способных изготовить двое ворот две калитки , те же самые закладные установить ну и есть кое чего по металлу сделать PPS ворота распашные с автоматикой , и под нее закладные нужны будут тоже Змінено 19 жовтня 2021 користувачем espace Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vladimir_vro Опубліковано: 21 жовтня 2021 Поділитись Опубліковано: 21 жовтня 2021 (змінено) теж планую габіон на паркан, з спілкування з підрядником він пропонує саме таку схему як у вас на картинці з цегляним стовбом. Корзини на стовбчики приїзжають вже зварені і по місцю виводиться закладна, корзина підрізається якщо необхідно по місцю. Поки що паркан на етапі планування, залитий цоколь з металевими профілями під стовбчики. Але з досвіду роботи по підпорній стінці цілком задоволений результатом. Змінено 21 жовтня 2021 користувачем vladimir_vro 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз