МаТраС Опубліковано: 12 жовтня 2021 Поділитись Опубліковано: 12 жовтня 2021 Подарували тещі пінопласту квадратів 35. Є вагончик типа літньої кухні. Задача зробити красиво та тепліше. Що стрємає: по площині нерівності до 30 мм. Не знаю, може вистукати , стане менше...хай умовно до 20 мм Клейова суміш я так розумію з металом не сувмістна.повідстрелює. Клей піна при таких перепадах теж не фонтан.. навіть не знаю такими шарами не пробував ніколи .. Там хоч висота 2,7 м.Дюбеля хз куди бити .метал і фанера... Господа, є якісь варіанти? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 12 жовтня 2021 Поділитись Опубліковано: 12 жовтня 2021 Монтажной пеной можно пройтись по неровностям. На нее же приклеить пенопласт. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Maryan_bhfz Опубліковано: 12 жовтня 2021 Поділитись Опубліковано: 12 жовтня 2021 (змінено) Клей-піна, плюс чотирма саморізами зафіксувати кожен листок. Під саморізи можна підкласти шайби 2-3 см діаметром (можна з якогось підходящого пластику нарізати квадратиків), щоб не продавити пінопласт, як будете прикручувати Змінено 12 жовтня 2021 користувачем Maryan_bhfz 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 13 жовтня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2021 18 годин тому, Dendnepr сказав: Монтажной пеной можно пройтись по неровностям. На нее же приклеить пенопласт. Да це їх вичислити, помічати.. я вже думаю чи по ціні є якийсь варіант щоб по матеріалам десь приблизно также був? Може ну його на хер той пінопласт..Бо все одно докупляти квадратів 30. А геморою бачу багато. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 13 жовтня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2021 18 годин тому, Maryan_bhfz сказав: Клей-піна, плюс чотирма саморізами зафіксувати кожен листок. Під саморізи можна підкласти шайби 2-3 см діаметром (можна з якогось підходящого пластику нарізати квадратиків), щоб не продавити пінопласт, як будете прикручувати Дякую, на ті типа, як для металлочерепиці Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Maryan_bhfz Опубліковано: 13 жовтня 2021 Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2021 Я думаю можна і звичайні чорні саморізи по металу використати, тільки шайби попідкладати. Для металочерепиці то розкіш в даному випадку, а тої шайби, що на них є все одно думаю не достатньо по діаметру для утримування пінопласту Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 13 жовтня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2021 47 хвилин тому, Maryan_bhfz сказав: Я думаю можна і звичайні чорні саморізи по металу використати, тільки шайби попідкладати. Для металочерепиці то розкіш в даному випадку, а тої шайби, що на них є все одно думаю не достатньо по діаметру для утримування пінопласту Там жесть або метал 1 а може й більше мм. Боюсь, що тяжко тими чорними Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Maryan_bhfz Опубліковано: 13 жовтня 2021 Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2021 Ну тоді саморізи з свердлом на кінці звичайно будуть краще Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 18 жовтня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2021 Я тут ще подумав, чи не буде залізо грати так, що штукатурка потріщить. ?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Narval Опубліковано: 18 жовтня 2021 Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2021 Вагончик очистить от ржавчины, погрунтовать, дать высохнуть и нанести бетонконтакт на него приклеить пенопласт. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 18 жовтня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2021 9 годин тому, Narval сказав: Вагончик очистить от ржавчины, погрунтовать, дать высохнуть и нанести бетонконтакт на него приклеить пенопласт. Дякую. Я так розумію місця почищені від ржавчини перетворювачем ржавчини? І по ньому бетонокон актом Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Narval Опубліковано: 19 жовтня 2021 Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2021 10 часов назад, МаТраС сказал: Дякую. Я так розумію місця почищені від ржавчини перетворювачем ржавчини? І по ньому бетонокон актом Грунтовкой 3 в1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз