unk Опубліковано: 10 жовтня 2021 Поділитись Опубліковано: 10 жовтня 2021 Мастер уложил плитку, не обратив внимания, что одна плитка немного другая, предполагаю, что она была верхней и немного выгорела. См фото. Ее можно чем-то почистить? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 10 жовтня 2021 Поділитись Опубліковано: 10 жовтня 2021 Если выгорела, то и остальные выгорят Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
unk Опубліковано: 10 жовтня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 10 жовтня 2021 Выгорела она до укладки. Лежала на балконе на солнечной стороне. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Spaider Опубліковано: 10 жовтня 2021 Поділитись Опубліковано: 10 жовтня 2021 Как можно отчистить выгоревшее? Замените Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
unk Опубліковано: 10 жовтня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 10 жовтня 2021 Я не знаю, что это, я только предположила, что она может быть выгоревшей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 11 жовтня 2021 Поділитись Опубліковано: 11 жовтня 2021 14 годин тому, unk сказав: Я не знаю, что это, я только предположила, что она может быть выгоревшей Хіба проблема замінити одну плитку вигоріла вона чи ні? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Diablopc Опубліковано: 11 жовтня 2021 Поділитись Опубліковано: 11 жовтня 2021 Поставить на месяцок уф лампу перед плиткой 😂😂😂 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 11 жовтня 2021 Поділитись Опубліковано: 11 жовтня 2021 Потом глазурь сыпаться начнет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз