MaksymS Опубліковано: 24 вересня 2021 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2021 И разве в Дие не формируется ПДФ-ка с сертификатом? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 24 вересня 2021 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2021 5 хвилин тому, MaksymS сказав: И разве в Дие не формируется ПДФ-ка с сертификатом Ні Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 24 вересня 2021 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2021 24 хвилини тому, outdoor24 сказав: Ні Від учора - так Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 24 вересня 2021 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2021 52 хвилини тому, outdoor24 сказав: Ні Так. З сьогоднішнього дня генерується. Друкується вдома на принтері. В мене ще немає другої дози, тому не генерує - але ті в кого 2 дози й зроблені деякий час тому - все генерується. Я вже ПДФ-ку бачив . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 25 вересня 2021 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2021 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 25 вересня 2021 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2021 9 годин тому, Дощ сказав: Від учора - так Оновив дію до 3.0.15, такого функціоналу не бачу. Що я роблю не так? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 25 вересня 2021 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2021 2 години тому, outdoor24 сказав: Що я роблю не так? Не пройшли вакцинацію належним чином? Ті хто обіцяв усе порішать неправильно ввели в базу? Бо є такі помилки, коли двічі вносять першу дозу, або неправильно вносять другу або першу, помилившись в цифрах, переносячи з журналу до комп’ютера. Або просто не мають доступу до бази і взявши гроші роблять покерфейс що вас не знають. Можна звернутися до поліції із заявою про шахрайство. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 25 вересня 2021 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2021 😇 сертифікати є, немає опції сформувати pdf. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 25 вересня 2021 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2021 www.pravda.com.ua/news/2021/09/24/7308274/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 25 вересня 2021 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2021 Функционал мобильного приложения для сильно отличается от вебверсии 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 25 вересня 2021 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2021 2 часа назад, Kirill_Dnepr сказал: Ну должность уборщицы конечно стоит того, чтобы себе карму портить подлогом документов. Ладно б там что то ценное на кону стояло, за все ж приходится потом платить, подсознание записывает эту ложь. Результат - самоуничтожение. каким подлогом ? Ей порекомендовали прикрыться справкой , взять справку о больных венах , склонность к тромбозу и этой справкой отбиться от администрации , которая заставляет сделать укол Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 25 вересня 2021 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2021 2 часа назад, Kirill_Dnepr сказал: Не хочешь - не делай. но новую работу поищи... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 25 вересня 2021 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2021 Как то пропустил - в Хелси есть сертификат? Чето мой не находится... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 25 вересня 2021 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2021 39 хвилин тому, Canton сказав: в Хелси есть сертификат Ні, там немає, лише дані про вакцинацію Сертифікат лише через дію або сімейного Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 25 вересня 2021 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2021 59 минут назад, Дощ сказал: Ні, там немає, лише дані про вакцинацію Сертифікат лише через дію або сімейного У меня и данных нету... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 25 вересня 2021 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2021 5 хвилин тому, Canton сказав: У меня и данных нету... Це вже погано, звертайтесь до сімейного чи хто там вакцинував - хай дані в систему підтягне, там косяків може бути Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 25 вересня 2021 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2021 У 6ам так было. Что-то в хелси с идентификацией было. Семейник что-то подшаманила и все проявилось. Что-то или с паспортом не так или ещё какие-то данные слетели или недовнесли изначально при регистрации в хелси Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 25 вересня 2021 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2021 56 минут назад, Dendnepr сказал: У 6ам так было. Что-то в хелси с идентификацией было. Семейник что-то подшаманила и все проявилось. Что-то или с паспортом не так или ещё какие-то данные слетели или недовнесли изначально при регистрации в хелси Реально косяк - у жены тоже нету Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 25 вересня 2021 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2021 Может просто развели и не внесли в базу, ибо не имеют к ней доступа, хоть при проведении сделки и обещали. Можно подать заявление в полицию о мошенничестве - что мол так и так, обратился к таким-то людям с целью получить ковид сертификат, а они не внесли данные в электронную систему, но деньги за это получили. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 25 вересня 2021 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2021 12 минут назад, MaksymS сказал: Может просто развели и не внесли в базу, ибо не имеют к ней доступа, хоть при проведении сделки и обещали. Можно подать заявление в полицию о мошенничестве - что мол так и так, обратился к таким-то людям с целью получить ковид сертификат, а они не внесли данные в электронную систему, но деньги за это получили. Мы реально кололись в реальном пункте вакцинации... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 25 вересня 2021 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2021 Тогда см. выше. Много ошибок врачебных при внесении в базу. Нужно идти к врачу чтобы проверил и исправил. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 25 вересня 2021 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2021 17 минут назад, Canton сказал: Мы реально кололись в реальном пункте вакцинации... К семейнику сходите. Мы позвонили, она зашла в систему и увидела, что о сделала и в нашей части личного кабинета появилось Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 25 вересня 2021 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2021 31 минуту назад, Dendnepr сказал: К семейнику сходите. Мы позвонили, она зашла в систему и увидела, что о сделала и в нашей части личного кабинета появилось Меня не сильно торопит...буду рядом с больничкой - зайду Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 25 вересня 2021 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2021 У меня в дии тоже нет никакого pdf qrcod есть, вакцины реальные но вот когда добавлял их в диб и крутил там головой для проверки, решил и свидетельство о рождении ребенка добавить, узнал что у меня оказывается не дочь, а сын в бумажном свидетельстве о рождении пол вообще не указан там и пункта такого нет позвонил в загс где получал свидетельство, тетя спокойным голосом сказала ну девочки наверно не там галочку поставили приезжайте с документами исправим, теперь прийдется ехать стоять в очереди ну и скорее всего кричать и топать ножкой Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 25 вересня 2021 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2021 24 минуты назад, Canton сказал: Меня не сильно торопит...буду рядом с больничкой - зайду Можно позвонить Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз