Humanite Опубліковано: 23 вересня 2021 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2021 Хто купував ковідний аусвайс для виїзду за кордон? Яка наразі ціна? Я питаю за "купити" а не вколювати собі цю гидоту. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serg179 Опубліковано: 23 вересня 2021 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2021 (змінено) 5 хвилин тому, Humanite сказав: Хто купував ковідний аусвайс для виїзду за кордон? Яка наразі ціна? Я питаю за "купити" а не вколювати собі цю гидоту. Всіх ньюансів не знаю : знайомий знайомого купив , і якимсь чином про це взнали органи.Тепер "дєло" шиють. А так ,в Білій церкві 500грн. Змінено 23 вересня 2021 користувачем serg179 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 23 вересня 2021 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2021 Та на олх, мабуть, не складно знайти продавців. Але є нюанс - аусвайс цей підробний та перевірку на митниці країни прибуття не проходить. Тому автоматичне до побачення + суд й штраф за шахрайство. На польскому кордоні вже навіть є спеціальні бомбіли, які їздять забирати таких покупців з нейтральної території. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 23 вересня 2021 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2021 57 хвилин тому, Humanite сказав: Я питаю за "купити" Свіжа інфа від учора: від 17 до 34 тисяч гривень або обмеження волі до двох років 9 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 23 вересня 2021 Поділитись Опубліковано: 23 вересня 2021 А, і заборона в’їзду до ЄС, звісно ж. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 24 вересня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2021 6 годин тому, MaksymS сказав: На польскому кордоні вже навіть є спеціальні бомбіли, які їздять забирати таких покупців з нейтральної території. До чого тут це? Мені в Париж. У справах. Терміново. 6 годин тому, Дощ сказав: Свіжа інфа від учора: від 17 до 34 тисяч гривень або обмеження волі до двох років Дякую за ваші вологі фантазії. Відколи було змінено адіністративний та карний кодекс? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 24 вересня 2021 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2021 52 хвилини тому, Humanite сказав: Мені в Париж. У справах. Терміново. Тоді доведеться повертатися літаком. Дійсно, ні до чого. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 24 вересня 2021 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2021 Створити тему, скільки коштує порушити закон, фієрична тупість та провокація.Я зараз у Польші, поляки дивились тільки " Дію". 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serg179 Опубліковано: 24 вересня 2021 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2021 24 хвилини тому, irina1969 сказав: Створити тему, скільки коштує порушити закон, фієрична тупість та провокація. Суворість українських законів повністю нівелюється необов'язковістю їх виконання. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
мастерок Опубліковано: 24 вересня 2021 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2021 Друзі тількі повернулись с закордону,вакцин не кололи,в Дії сертифікат є. По срочному такий хід конем не вийде,для цього просто треба мати знайомих в бригаді що вакцинуе,вони роблять відповідні записи,але сам укол не колять.Відповідно через місяц так само другий укол. Особисто я цього не розумію,але то їх вибір. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 24 вересня 2021 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2021 10 хвилин тому, мастерок сказав: знайомих в бригаді що вакцинуе встановлення кримінальної відповідальності для медичних працівників за внесення неправдивих відомостей до медичної документації про щеплення, у вигляді штрафу від 34 до 68 тисяч гривень, або обмеження волі до двох років з позбавленням права обіймати певні посади. 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 24 вересня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2021 8 хвилин тому, Дощ сказав: встановлення кримінальної відповідальності для медичних працівників за внесення неправдивих відомостей до медичної документації про щеплення, у вигляді штрафу від 34 до 68 тисяч гривень, або обмеження волі до двох років з позбавленням права обіймати певні посади. А де саме посилання на підтвердження вашої фантазії? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 24 вересня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2021 2 години тому, irina1969 сказав: Створити тему, скільки коштує порушити закон, фієрична тупість та провокація.Я зараз у Польші, поляки дивились тільки " Дію". Саме про це і питаю. Яка ціна внести в дію ковідний аусвайс без потреби вколювати в себе неперевірену гидоту. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 24 вересня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2021 1 хвилину тому, Kirill_Dnepr сказав: А если наступит такой момент, изменится жизненная ситуация, что им надо будет все же уколоться, а это уже будет невозможно, об этом как всегда "наши люди" не подумали😁 Мені чомусь здається що скоріше прийде час вколювати протиотруту від цієї вакцини, бо підуть невиліковні ускладнення. От тільки закінчать випробування на людях. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 24 вересня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2021 (змінено) 4 хвилини тому, Kirill_Dnepr сказав: А не мараться в коррупцию и просто отсидеть на изоляции по приезду, рылигия не позволяет?😂 Отель платить, дорого. Нажаль на цей час в Орлі без пфайзера, модерни чи джонсона вилетиш тим самим літаком що щойно прилетів. Не в релігії справа. А за пораду - дякую. Питання було не стосовно порад, а про інше. Змінено 24 вересня 2021 користувачем Humanite 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 24 вересня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2021 24 хвилини тому, Kirill_Dnepr сказав: осложнения уже пошли. пока правда только для жизни невакцинированного человека Звісно! Не всі мають бажання брати участь в експериментах над власним організмом. Доречі, вакцинований Ізраіль наразі перебуває під новою хвилею. Може з пфайзером все таки щось не так? 6 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AsMa Опубліковано: 24 вересня 2021 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2021 У нас на работе девочки купили сертификат за 6000.00 грн. Только на бумаге, с кодом, все, как положено, но без Дии... Причем, бумажку выдали сразу. А другая, которая честно привилась, до сих пор не может получить документ...Бумаги нет, кажется.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 24 вересня 2021 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2021 (змінено) 41 минуту назад, Kirill_Dnepr сказал: осложнения уже пошли. пока правда только для жизни невакцинированного человека Судя по бреду , что Вы несете- Вы уже укололись ? Змінено 24 вересня 2021 користувачем igorrius 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 24 вересня 2021 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2021 5 минут назад, AsMa сказал: У нас на работе девочки купили сертификат за 6000.00 грн. может проще взять справку, что вакцина не положена по состоянию здоровья, типа вакцина противопоказана ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AsMa Опубліковано: 24 вересня 2021 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2021 1 минуту назад, igorrius сказал: может проще взять справку, что вакцина не положена по состоянию здоровья, типа вакцина противопоказана ? Может быть, но там девчата едут в тур в Венгрию. Совсем скоро. Вот и купили, чтобы быстро и без проблем.... Причем, там какой-то врач подвязан, т.е. проверки не боятся... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 24 вересня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2021 2 хвилини тому, AsMa сказав: Может быть, но там девчата едут в тур в Венгрию. Совсем скоро. Вот и купили, чтобы быстро и без проблем.... Причем, там какой-то врач подвязан, т.е. проверки не боятся... Я так розумію, що їм видали справку про перше щеплення. Тобто пішли на вакцінацію, записали всі данні, але вакцину вкололи в кушетку? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 24 вересня 2021 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2021 (змінено) 22 хвилини тому, igorrius сказав: может проще взять справку, что вакцина не положена по состоянию здоровья, типа вакцина противопоказана ? Цитата Он был освобожден от ношения QQ-nekko и социального импланта по медицинским причинам. Документы, удостоверяющие фальшивую мозговую патологию и душевную болезнь, он купил за большие деньги через якудз. Очень дорого и рискованно. Но ошейник разрешили снять. Короче, то что пишет Пелевин - нифига не фантастика. Змінено 24 вересня 2021 користувачем vadimv 3 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlegArh Опубліковано: 24 вересня 2021 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2021 11 часов назад, MaksymS сказал: ...аусвайс цей підробний та перевірку на митниці країни прибуття не проходить. Тому автоматичне до побачення + суд й штраф за шахрайство. В действующей редакции Уголовного кодекса Украины не предусмотрена уголовная ответственность за подлог документов о проведении вакцинаций! 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 24 вересня 2021 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2021 37 минут назад, Kirill_Dnepr сказал: А ВЫ, по прежнему не колитесь, боитесь не боюсь я. не считаю нужной эту мед манипуляцию, нет в ней необходимости. и не хочу быть участником мед эксперимента 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 24 вересня 2021 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2021 27 хвилин тому, igorrius сказав: и не хочу быть участником мед эксперимента Так вже ж говорили, ви й так учасник, контрольна група невакцинованих, так сказать, для вивчення виживаємості. Наразі перемагають вакциновані 4 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз