volkoff Опубліковано: 8 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2023 В 10.05.2023 в 06:52, KakTuz сказал: Начали установку каминов Дымоход у вас "низкий"(над коньком) нужно нарастить на 25-30см.(один блок -это 25см.) Это наверное высота 6м.?,.да и с системой забора воздуха к потребителю, тоже перерасход.(есть дым. с внутренней подачей воздуха,без труб и доп-работ) Посмотрите как должен быть дымоход на коньке(точно как у вас), там где красной полоской отметка -это 75см (блок-25см) Могу вам показать еще десяток крыш с дымоходом у конька. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KakTuz Опубліковано: 9 червня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 9 червня 2023 (змінено) подача воздуха отдельным каналом с улицы. А по коньку - не я придумывал высоту, делали люди, специализирующиеся на монтаже дымоходов. Блок 250-300, точно не помню, плюс еще оголовок трубы (труба идет до самого конца, она выше блока). Конек не создаст аэродинамическую тень, я от него не отстаю вообще, дымоход самая высокая точка. От конька есть возвышение на 0,5м, да и реальная высота дымохода где то 6,5м PS Пришлось искать, докупать плитку, что брал зимой. К счастью нашел остатки, хотя мой поставщик уверял что уже нет. Есть, на том же складе где зимой покупал. И уже не по 12$ а по 260грн м2. Жаль, я уже всю плитку на дом закупил. Распродают остатки. tiger.kiev.ua - можете поинтересоваться что еще осталось. Склад далеко не пустой. Змінено 9 червня 2023 користувачем KakTuz 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KakTuz Опубліковано: 13 червня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 13 червня 2023 вызвал контроллера из облэнерго, бо я не могу снять показания сквозь тот бокс что мне установили. Но пришел человек с вавкой в голове. Надо было еще и счетчик просверлить. Кстати, за бокс платил я, он мой или облэнерго? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 13 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2023 27 хвилин тому, KakTuz сказав: вызвал контроллера из облэнерго, бо я не могу снять показания сквозь тот бокс что мне установили. Но пришел человек с вавкой в голове. Надо было еще и счетчик просверлить. Кстати, за бокс платил я, он мой или облэнерго? Маю такую саму проблему, навіть не бачу, де крапка на лічильнику. Оскільки ви вже все бачите, скажіть, будь ласка, скільки цифр після крапки, 1 чи 2? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KakTuz Опубліковано: 13 червня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 13 червня 2023 24 минуты назад, BugS сказал: скільки цифр після крапки, 1 чи 2? 1, но ее подавать не обязательно. Я пожаловался в фейсбуке в дтек - сказали заменят. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 13 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2023 57 хвилин тому, KakTuz сказав: пришел человек с вавкой в голове Це точно... Мені контролер сказала чимось накривати від сонячного світла, я то зробив, але вже запізно. Контролер світе ліхтариком і тоді все видно, ще була думка заполірувати як фари на авто, цікаво допоможе чи ні? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Malchish Опубліковано: 13 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2023 3 часа назад, KakTuz сказал: вызвал контроллера из облэнерго, бо я не могу снять показания сквозь тот бокс что мне установили. Но пришел человек с вавкой в голове. Надо было еще и счетчик просверлить. Кстати, за бокс платил я, он мой или облэнерго? Яким же треба бути долбоХбом шоб таке зробити.. вирішив проблему 😵... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: 13 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2023 6 часов назад, KakTuz сказал: вызвал контроллера из облэнерго, бо я не могу снять показания сквозь тот бокс что мне установили. Но пришел человек с вавкой в голове. Надо было еще и счетчик просверлить. Кстати, за бокс платил я, он мой или облэнерго? У меня они поступили так же только дырку сделали поменьше - где-то по размеру с отвертку. Фонариком светить и пр не помогало уже т.к. счетчик висит прямо на юг. Жаловаться бесполезно у нас т.к. у меня с лета у счетчика дата и время показывает неправильно т.к. весной не было света месяца 2 и батарейка разрядилась внутри. Я им звонил - им пофиг. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 13 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2023 5 годин тому, KakTuz сказав: Я пожаловался в фейсбуке в дтек - сказали заменят. Замінять на таку саму хню. Адже в них , ймовірно всі бокси однакові. Краще розширте до прямокутної форми , та наклейте шматок скла. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KakTuz Опубліковано: 15 червня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 15 червня 2023 В 13.06.2023 в 13:11, normal сказал: Це точно... Мені контролер сказала чимось накривати від сонячного світла, я то зробив, але вже запізно. Контролер світе ліхтариком і тоді все видно, ще була думка заполірувати як фари на авто, цікаво допоможе чи ні? корпус изначально такой был. Светил я фонариком - не видно, пластик мутный. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KakTuz Опубліковано: 2 липня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 2 липня 2023 (змінено) Отделка в процессе. Плиточники заканчивают, почти 300м2 плитки. Шпаклюем стены, одну комнату уже покрасили, посмотреть как будет декор в интерьере. Змінено 2 липня 2023 користувачем KakTuz 11 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KakTuz Опубліковано: 30 липня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 30 липня 2023 Вроде и много народу работает, а заметных результатов не особо, только в бюджете заметно. Штукатуры уже кое где красят стены, плиточники закончили внутри дома, тепловики обвязали камин и взялись за котельню. 9 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 30 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 30 липня 2023 З суттєвого ще кухня з технікою, а двері, розетки, змішувачі то вже буде швидко Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KakTuz Опубліковано: 30 липня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 30 липня 2023 1 час назад, normal сказал: З суттєвого ще кухня з технікою, а двері, розетки, змішувачі то вже буде швидко над этим уже работаю. Ну, одни межкомнатные двери - примерно 120-140кГрн, и это простые, крашенные МДФ. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Malchish Опубліковано: 31 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 липня 2023 19 часов назад, normal сказал: З суттєвого ще кухня з технікою, а двері, розетки, змішувачі то вже буде швидко Ага... це тільки так здається... а потолки, а штори, а освітлення, відеонагляд/охрана а меблі.. і т.д. і т.п. і кожен раз думаєш ну це вже всьо.. а потіб - блін, а ще ж треба те, і те і це... і кожен раз ще одного мільйона не вистачає 😜 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 31 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 липня 2023 Ну якщо 15 міжкімнатних дверей, то звісно буде набагато дороще, у мене на 95м2 всьго троє і як тільки зібрали кухню та встановив душ, то купив два ліжка і переїхав, а дороблювати ще довго потім чого є, і бесідки і бані і бассейни... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KakTuz Опубліковано: 3 серпня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2023 Кессонные потолки на кухне, вечером должны были покрасить. Делаем софиты (свесы крыши). Зашили второй камин, теперь фальш-дымоход из ЛГК, бо как то куцо он смотрится, как груба в селе. Завтра должны доставить бойлер и солнечные панели на воду, из Херсона. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 3 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2023 3 хвилини тому, KakTuz сказав: теперь фальш-дымоход из ЛГК, бо как то куцо он смотрится Нафіга і де саме? Камін чудово виглядає, а чому не доштукатурили ГБ над ним? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 4 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2023 (змінено) а чому від топки до димоходу нержавка, а не darco? шо то за білий кран? аварійний злив? червоний кран на обратку теж не зрозуміло навіщо там, топка ж зашита? і чи розрахований він на високі температури? Змінено 4 серпня 2023 користувачем newbee2020 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KakTuz Опубліковано: 7 серпня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2023 Будут люки на обшивке. Белый клапан - да, слив с выносным датчиком. По крану - мастера по камину ничего не говорили, а они очень скурпулезно к материалам относятся. Тем более с водой камин не так греется, всего 2квт по воздуху отдает. По штукатурке - не понятно было как и что делать. Все же просится "дымоход", бо сейчас он выглядит как здоровенный шкаф. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 8 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2023 (змінено) 10 часов назад, KakTuz сказал: Будут люки на обшивке. Белый клапан - да, слив с выносным датчиком. По крану - мастера по камину ничего не говорили, а они очень скурпулезно к материалам относятся. Тем более с водой камин не так греется, всего 2квт по воздуху отдает. По штукатурке - не понятно было как и что делать. Все же просится "дымоход", бо сейчас он выглядит как здоровенный шкаф. просто злив на аварійний випадок мало що дає для захисту топки, треба ще й заміщення холодною водою, для цього там великий півторадюймовий отвір зверху. але я не робив взагалі, якщо насос на безперебойці, то мені сказали що норм. на крайній випадок тримаю рукавицю і відро щоб дрова витягувати а от с нержавкою від топки - це косяк, як на мою думку і дуже сумнівна економія. тим більше ви потратились на шидель. там температура може бути до 400 градусів, якщо добре загрузитись чимось типу тонких дров з вільхи, туди вогонь добивати буде. хоча портал з суперізолу підстрахує, якщо не дай Боже з часом прогорить. який контроллер вибрали? теч чи плюм? по дизайну (імхо) - якщо продовжите до стелі, то топка буде виглядати менше, загубиться і буде як груба. а так як зараз - цілком норм. плюс менша площа - можна дорожче оздоблення зробити. Цитата Тем более с водой камин не так греется, всего 2квт по воздуху отдает. більше, десь 30% від номінальної потужності йде на конвекцію. просто в шаровому крані прокладка слабке місце, і температура там постійно буде в районі 60-65 градусів, але якщо доступ є то норм. ну і для чого той кран взагалі не зрозуміло, для обслуговування все одно зливати контур треба буде. але це я вже тошню мабуть, в цілому вірне рішення і бажаю щоб результат порадував Змінено 8 серпня 2023 користувачем newbee2020 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KakTuz Опубліковано: 9 серпня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2023 нержавейка стоит на ТТ, и прогорать не собирается. Все зависит от марки стали. Ну и обе топки с шамотом со всех сторон. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 9 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2023 13 минут назад, KakTuz сказал: нержавейка стоит на ТТ, и прогорать не собирается. Все зависит от марки стали. Ну и обе топки с шамотом со всех сторон. якщо не помиляюсь, на виході з ТТ температура димових газів в 2-3 рази нижче, ніж з каміна. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KakTuz Опубліковано: 9 серпня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2023 (змінено) 3 часа назад, newbee2020 сказал: якщо не помиляюсь, на виході з ТТ температура димових газів в 2-3 рази нижче, ніж з каміна. Если тт жаротрубный, то может быть. Да, контроллер на камине плюм, именно для камина с водяной рубашкой Змінено 9 серпня 2023 користувачем KakTuz 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KakTuz Опубліковано: 11 серпня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2023 вот такой потолок на кухне получился. 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз