Gitan Опубліковано: 30 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2022 9 часов назад, Yull сказал: Вам точно біде потрібно? гігієнічний душ значно зручніший і місця не займає Есть и биде и душ. Биде нравится больше. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 30 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2022 Мужику хватает и лейки, но бабе нужно биде Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 30 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2022 6 минут назад, Фрай сказал: Мужику хватает и лейки, но бабе нужно биде баби бувають різні. моїй не потрібна шуба, але машина має бути нормальна... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 30 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2022 14 часов назад, DimaF сказал: Какой смысл в двух умывальниках в ряд?? В вашой родині не буває випадків, коли всі хочуть скористатись умивальником одночасно? В мене таке постіно - тому умивальники два в ряд... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bulaniy.sv Опубліковано: 31 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2022 7 часов назад, Vikctor сказал: В вашой родині не буває випадків, коли всі хочуть скористатись умивальником одночасно? В мене таке постіно - тому умивальники два в ряд... +1, сделал, совсем не жалею. Регулярно используем 2. Практично, красиво.. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kaha Опубліковано: 31 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2022 Вместо биде просится второй унитаз, напротив умывальников практично, красиво.. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 31 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2022 8 часов назад, Vikctor сказал: В вашой родині не буває випадків, коли всі хочуть скористатись умивальником одночасно? В мене таке постіно - тому умивальники два в ряд... Бывает, но никто ни с кем рядом стоять желания не изъявлял. У меня 3 умывальника в 3 с/у., хватает. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
мастерок Опубліковано: 31 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2022 9 часов назад, Vikctor сказал: В вашой родині не буває випадків, коли всі хочуть скористатись умивальником одночасно? В мене таке постіно - тому умивальники два в ряд... По Вашій логіці якщо одночасно усі захочуть користуватися унітазами,то вони також мають стояти рядочком в одному санузлі? У мене 4 санузли,4 умивальника, 3 унітази (в різних санузлах),2 з них з гігієничними душами. Ну а після 5 років проживання в будинку мусив ще зробити й 2 повноцінну кухню. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
мастерок Опубліковано: 31 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2022 11 часов назад, Фрай сказал: Мужику хватает и лейки, но бабе нужно биде За мужика.Я,а особливо й жінка,дуже жалкуемо що в гостьовому санузлі не поставили пісуар.У брата дома є,усі довольні.Та й взагалі,чомусь дуже рідко в будинках ставлять цей девайс,я мабуть таки буду тулити,бо вже набридло чути стогін жінки,коли вона миє після кожного мероприемства обсиканий не дуже тверезими мужиками гостьовий туалет. 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Maryan_bhfz Опубліковано: 31 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2022 1 час назад, мастерок сказал: Та й взагалі,чомусь дуже рідко в будинках ставлять цей девайс 100%, в нас в одному с\в є, в другому також поставлю обов'язково, як добудую, дуже зручний девайс Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Malchish Опубліковано: 31 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2022 1 час назад, мастерок сказал: Ну а після 5 років проживання в будинку мусив ще зробити й 2 повноцінну кухню. А це навіщо? Чи дорослі дітки почали одружуватись і приводити приймаків? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 31 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2022 У меня соседи тоже сделали кухню на втором этаже. Хотя живут вдвоем. Просто им так удобно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
мастерок Опубліковано: 31 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2022 На жаль діти з нами не живуть і жити не збирались.Денднепр відповів,просто так зручно моїй жінці. Трохи не гарно забивати чужу тему,але може ТС вибачить.Просто не можливо на етапі проектування знати усі нюанси проживання в будинку,тому в процессі життя багато чого змінюеться з загальноприйнятого на зручне саме для себе.До прикладу,на 2 поверсі я вже не був з рік,нафіг він не потрібен.Телевізори висять у кожній кімнаті,а я не пам'ятаю коли хоч один з них включав,ну і купа іншого. 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 31 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2022 3 минуты назад, мастерок сказал: Просто не можливо на етапі проектування знати усі нюанси проживання в будинку,тому в процессі життя багато чого змінюеться з загальноприйнятого на зручне саме для себе.До прикладу,на 2 поверсі я вже не був з рік,нафіг він не потрібен +++ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Antrate Опубліковано: 31 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2022 23 години тому, KakTuz сказав: гигиенический душ - как правило холодная вода, и не очень удобно. Чому холодна? Звичайний змішувач. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KakTuz Опубліковано: 31 серпня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2022 1 час назад, Antrate сказал: Чому холодна? Звичайний змішувач. Обычный не годится, но я уже нашел варианты. Да, за писюар надо подумать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей 31 Опубліковано: 31 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2022 7 часов назад, мастерок сказал: пісуар. Та й взагалі,чомусь дуже рідко в будинках ставлять цей девайс,. Вася, пересчитал специально. Писсуары ставят примерно в каждый 10 дом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 31 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2022 17 хвилин тому, Сергей 31 сказав: Писсуары ставят примерно в каждый 10 дом. Може це якось пов'язано з довжиною шланга у 10%? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 31 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2022 11 часов назад, DimaF сказал: Бывает, но никто ни с кем рядом стоять желания не изъявлял. У меня 3 умывальника в 3 с/у., хватает. У кожного гігієнінче обладнання у трьох екземлярах в кожному с/в? Так в кого з нас перверсії... 10 часов назад, мастерок сказал: По Вашій логіці якщо одночасно усі захочуть користуватися унітазами,то вони також мають стояти рядочком в одному санузлі? У мене 4 санузли,4 умивальника, 3 унітази (в різних санузлах),2 з них з гігієничними душами. Ну а після 5 років проживання в будинку мусив ще зробити й 2 повноцінну кухню. Не треба поплюжити мою логіку своїми ізвратами. Я може ржу з вашой потреби мати дві кухні, але це не мій клопіт. Як не ваш клопіт два моїх умивальникі поруч. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 31 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2022 14 минут назад, Vikctor сказал: У кожного гігієнінче обладнання у трьох екземлярах в кожному с/в? Так в кого з нас перверсії... Не треба поплюжити мою логіку своїми ізвратами. Я може ржу з вашой потреби мати дві кухні, але це не мій клопіт. Як не ваш клопіт два моїх умивальникі поруч. особисто я уявляю маленький хостел погодинно 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 31 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2022 13 годин тому, kaha сказав: Вместо биде просится второй унитаз, напротив умывальников практично, красиво.. Тут десь була історія, про двох пенсів, що жили душа в душу, і зробили собі два унітази, щоб і там бути разом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KakTuz Опубліковано: 31 серпня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2022 Ну, смотрите, гостевой рядом с кухней, гостиной. Не бежать же в другой конец дома, где есть биде. Место позволяет, по финансам 5-6кгрн. Не проблема. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Antrate Опубліковано: 1 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2022 15 годин тому, KakTuz сказав: Обычный не годится, но я уже нашел варианты. Да, за писюар надо подумать. Я мав на увазі, що гігієнічний душ - це звичайний змішувач, тільки красивий ))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 1 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2022 12 часов назад, Vikctor сказал: У кожного гігієнінче обладнання у трьох екземлярах в кожному с/в? Так в кого з нас перверсії... Причем здесь сколько у кого где стоит?? У нас принято все гигиенические процедуры принимать в одиночестве, а не как детском садике или пионерлагере - горшки в ряд, умывальники в ряд... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KakTuz Опубліковано: 12 вересня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 12 вересня 2022 помаленьку тянем канализацию, пока дождь кровельщики потолок утепляют. Взял одну бригаду на кровлю мастерской - 10 дней поработали, дошли ставить стропила, померял размеры - все, просто все размеры не выдержаны, что черевато проблемой с металлом. Какчество - хай-так. В общем расстались, вызвали другую. За 6 календарных дней - вышли на обрешетку, и это с простоем из за дождя. Скромный гараж/мастерская на 205м2 Одни окна потянут на 45кГрн. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз