Alivos Опубліковано: 5 серпня 2021 Поділитись Опубліковано: 5 серпня 2021 (змінено) Хотяновка, массив Рассвет. Ищу добросовестного подрядчика для выполнения "работы под ключ"(то есть Ваши материалы и работа): Дом 9.3х9.3 метра Высота стен 3 метра Цоколь 30 см Площадь стен за вычетом окон - 90 метров квадратных Площадь цоколя - 10 метров квадратных ----------------------- Стены газоблок: Утепление минеральной ватой 5 см Армирование Отделка Баумит Стеллапор Топ силикатная штукатурка (барашек 2к) Цоколь (уже утеплен): Армирование Отделка Баумит MosaikTop Штукатурка мозаичная Змінено 5 серпня 2021 користувачем Alivos ощибка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 6 серпня 2021 Поділитись Опубліковано: 6 серпня 2021 Нуууу, фасадних робіт точно не запропоную. А от ворота з автоматикою продати можу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alivos Опубліковано: 10 серпня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2021 В 06.08.2021 в 18:26, muvic сказал: Нуууу, фасадних робіт точно не запропоную. А от ворота з автоматикою продати можу Не в ту тему написал Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 10 серпня 2021 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2021 5 годин тому, Alivos сказав: Не в ту тему написал Хто саме? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alivos Опубліковано: 12 серпня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 12 серпня 2021 В 10.08.2021 в 16:03, muvic сказал: Хто саме? Я Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 12 серпня 2021 Поділитись Опубліковано: 12 серпня 2021 8 годин тому, Alivos сказав: Я Попросіть через скаргу модераторам перенести тему. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз