KakTuz Опубліковано: 8 квітня Поділитись Опубліковано: 8 квітня 4 минуты назад, AndryG сказал: Відчуваю, що доведеться вивозити з доплатою "похороните" в подъездную дорогу или еще где. Ям у нас всегда достаточно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndryG Опубліковано: 28 квітня Автор Поділитись Опубліковано: 28 квітня (змінено) Керамзит продавця через олх за тиждень із самовинлслм за символічні 10 грн мішок. 20% від інших об'яв. Був смішний момент. Дядько "оптовик" згрузив весь керамзит з горища у мішки і залишив у дворі щоб забрати наступного дня. А зранку подзвонив попередній покупець "мені ще з десяток мішків треба". Віддав йому мішки, що вантажив я з дружиною на випробуваннях труби для погрузки. Оптовикиїх не бачив і про них не знав. Під'їхав оптовик, за правилами жанру, саме в момент погрузки цих мішків у легковик. Вираз його обличчя був ще той Він особисто завантажив весь керамзит у мішки, а тут така картина. Кладу проводку, чи прокладаю, чи вішаю - хз, як воно називається, та вже трохи страшно, що я нагородив у своїх планах. Заспокоює, трохи, що минулого ремонту у квартирі мені теж казали "як ти все це туди всунеш", а воно таки влізло і доволі комфортно. Аналізуючи патології, я виділив дві основні форми: у перерізі та у метражі. Ну, і комбінована Себе відношу до другої. До перерізу дротів я зовсім нейтральний. Два з половиною квадрати на розетки не розумію, чотири квадрати на духовку не тягну. Все протягнув півторашкою. І навіть три жили дотягнув тільки до місць, де очікуються такі приймачі енергії: кухня, крупна битова техніка і комп'ютери. Навіть у ванній кімнаті - страшному мокрому приміщенні, де страшний струм чекає неуважну жертву - нема сенсу у захисному провіднику: фен, бритва та плойка їм не оснащенні. Чув якось приказку, що ціна дроту, закладеного у стіну, збільшується в рази. Що сказати... гарно я інвестував у дріт :))) "Хай він краще не знадобиться, ніж навпаки". Наприклад, кондиціонер, який, за словами дружини, ми ставити не будемо. Або індукційна плита, де зараз бачиться газова. Ще протягнув 2*1.5 і 2*2*0.5 по периметру хати з підрозетниками під радіаторами. Як дасть здоров'я, то хочу спробувати погратись з керуванням опаленням. Світло розвів зіркою: всі дроти йдуть до шафи. На вимикачі вита пара, на світло 3*1.5 не захисту заради, а для двох груп. Зі школи мрію, щоб будинок мене зустрічав не темною пасткою, а затишним світлом бра в кутку. Закриваємо, слово яке розумне, "гештальт". Може я його і не зроблю, тільки більше намаюся з купою дротів, та відмазка "нема можливості" вже не прокатить. Як гарно бути дорослим хлопчиком: що ти робиш дурню і воно тобі не треба все ще говорять, але заборонити вже не можуть Змінено 28 квітня користувачем AndryG 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndryG Опубліковано: 9 травня Автор Поділитись Опубліковано: 9 травня Вирішив на одній стінці спробувати, що моя спина скаже по штукатурку... А це, досвідчені добродії, можна назвати оббризком чи я знову все не так роблю? Рясно полив водою із шлангу поки не почала вода стікати - напоїв стіну. Розчин 1:2.5 / 1:3 рідкої сметани. Був приємно вражений: на стіні лишалося значно більше ніж падало під ноги. На третьому замісі навіть став частіше попадати не куди прийдеться, а куди хочеться ) поки дійшос до низу, верхня частина підсохла і накидав туди залишки розчину. Чаю випити, схопиться і можна йти далі накидувати. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 9 травня Поділитись Опубліковано: 9 травня Зліва сілікатна цегла? якщо так - почитайте, як її штукатурити. Бо трошки прийдеться заморочитись з армуванням Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndryG Опубліковано: 9 травня Автор Поділитись Опубліковано: 9 травня Силікатна. І зовнішні стіні піноблок з сілікатною вперемішку. Армування... оце несподіванка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 9 травня Поділитись Опубліковано: 9 травня Десь в цій темі повинно бути. Нажаль я не вмію користуватися пошуком по форуму, щоб більш точно надати посилання 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 9 травня Поділитись Опубліковано: 9 травня (змінено) Точно не помню, но вроде сетку набивают, чтоб не отслаивалась цпс штукатурка от силикатного кирпича. Спросите в той теме, может кто умеет хорошо поиском пользоваться и тянет в нужную темк Змінено 10 травня користувачем Dendnepr Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andry07 Опубліковано: 9 травня Поділитись Опубліковано: 9 травня 5 часов назад, Dendnepr сказал: вроде сетку набивают, чтоб не от славилась штукатурка от силикатного кирпича Саме так. Якщо силікатна цегла та цементно-піщаний розчин, то краще сітку набити. А взагалі рекомендую гіпсову штукатурку, тоді ніяких сіток непотрібно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndryG Опубліковано: 10 травня Автор Поділитись Опубліковано: 10 травня (змінено) 8 годин тому, andry07 сказав: Саме так. Якщо силікатна цегла та цементно-піщаний розчин, то краще сітку набити. А взагалі рекомендую гіпсову штукатурку, тоді ніяких сіток непотрібно. Внутренняя капитальная стена из силикатного сложена так, что разориться можно на гипсе. Перегородки, которые я ложил под лазер можно и гипсом, но остается ванная комната. А может на внутренню кап стену тупо гипоскартон наклеить? Это ж не внешняя - свистеть не будет. Больше всего парит не "надо делать", а "как делать". Сколько людей столько и мнений с этим силикатным кипичом. Причем, часто противоположных. Буду пока штукатурить внешние стены, где пеноблок и силикатный вперемешку. Кусок такой стены, который осенью штукатурил, стоит и не бухтит. Я его очень напоил водой, перед этим по швам глиняным прошелся грунтовкой пару раз. Первые замесы вверхуполучилось "не получилось". Видимо густой замес был и раствор рвался за правилом. Внизу и раствор более жидкий был и шлепать получалось уже "чешуей" без пропусков - вышло более-менее. Ща буду маяки вытаскивать и дальше с ним играться. Хрен с ним красотой. Я даже на некоторую кривизну согласен абы только не забухтело. Подскажите, опытные товарищи, а как продолжать штукатурить большую стену на след. день, чтобы не было трещины между сегодня и вчера? Змінено 10 травня користувачем AndryG 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndryG Опубліковано: 17 травня Автор Поділитись Опубліковано: 17 травня (змінено) Тріщинами береться моя штукатурка. Друга спроба. Вже і шари тонші, чекаю довше, зволожую - тріщить. Як почала тріщати на рівній стіні, де шар всього сантиметр, задумався про розчин. Замісив 1:5. Якщо з розчином 1:4 тріщини починали з'являтися через пару годин, то на шматку з розчином 1:5 з'явилось кілька тоненьких тільки наступного дня. Тріщини як естетична проблема мало хвилюють - шпаклівка закриє. А ось питання чи буде воно на стіні триматися - спокою лишає і сну. З опаленням було простіше: опресував і бачиш результат, а тут... Спробувати 1:6 ? Це ще нормальна пропорція до Ів-Франківського 500? Мабуть, дійсно занадто міцний розчин. Наступного дня пройтись правилом можна хіба щоб його загострити. Змінено 17 травня користувачем AndryG Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 17 травня Поділитись Опубліковано: 17 травня Песок какой Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndryG Опубліковано: 17 травня Автор Поділитись Опубліковано: 17 травня 8 годин тому, Vitaliy67 сказав: Песок какой Звичайний кар'єрний. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 18 травня Поділитись Опубліковано: 18 травня А нужен речной. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dred1717 Опубліковано: 20 травня Поділитись Опубліковано: 20 травня В 18.05.2024 в 07:36, Vitaliy67 сказал: А нужен речной. Скоріш тут справа не у піску. Мені штукатурили також піском з кар'єру, все чітко жодної тріщини. Не пам'ятаю пропорцій піску та цементу, але ще добавляли вапно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 20 травня Поділитись Опубліковано: 20 травня 22 хвилини тому, dred1717 сказав: Скоріш тут справа не у піску. Мені штукатурили також піском з кар'єру, все чітко жодної тріщини. Не пам'ятаю пропорцій піску та цементу, але ще добавляли вапно. замість вапна можна пластифікатор Я купував різний пластифікатор тут на форумі в Propeller 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tamburello Опубліковано: 21 травня Поділитись Опубліковано: 21 травня В 20.05.2024 в 11:38, dred1717 сказал: Скоріш тут справа не у піску. Мені штукатурили також піском з кар'єру, все чітко жодної тріщини. кар'єри тоже різні по вмісту глини в піску Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dred1717 Опубліковано: 22 травня Поділитись Опубліковано: 22 травня 23 часа назад, Tamburello сказал: кар'єри тоже різні по вмісту глини в піску у мене було багато глини, просівали пісок через металеву сітку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndryG Опубліковано: 29 травня Автор Поділитись Опубліковано: 29 травня Мішаю пісок 1:5, пластифікатор по верхній межі. Тріщить але менше. Кожен ранок починається чемно, поменше бризки, акуратніше накидати. А під вечір все одно тільки не купаєшся у тому розчині. Поки обійдеш кріплення радіатора і труби до нього, то доводиться не тільки інструмент мити Кожна нова стінка вчить своїм урокам: рідший розчин, менший шар, підмазати з набризком маяки, щоб не прогиналися, відразу прошкрябувати підрозетники, щоб потім не шукати Міцна виходить штукатурка - перевірено - аби не відпала. Тьфу-тьфу-тьфу... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndryG Опубліковано: 5 липня Автор Поділитись Опубліковано: 5 липня Шановні, підкажіть, будь ласка, як вивести красоту на такому торці у 12 см? Окрім гіпсокартону нічого у голову не приходить ) як його оштукатурити? Тільки зрозумів, що запоров прикол з прикрученими саморізами прямо до стіни маяками "самий швидкий спосіб кріплення маяків". Коли стіна рівна і головне не зробити її кривішою. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndryG Опубліковано: 8 липня Автор Поділитись Опубліковано: 8 липня 5:30-15:50 Шість на три метра 10мм з двома дверима 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndryG Опубліковано: 25 липня Автор Поділитись Опубліковано: 25 липня Тріщини, до речі, зникли разом із несподівано закінчившимся пластифікатором - линув рідкого мила і тріщини зникли миттєво. Перші стіни з травня місяця висять і не бухтять. Тьфу-тьфу-тьфу 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dred1717 Опубліковано: 25 липня Поділитись Опубліковано: 25 липня 12 часов назад, AndryG сказал: Тріщини, до речі, зникли разом із несподівано закінчившимся пластифікатором - линув рідкого мила і тріщини зникли миттєво. Перші стіни з травня місяця висять і не бухтять. Тьфу-тьфу-тьфу От воно в чому проблема😀 Мої майстри також використовували рідке мило, за рік жодної тріщини😀 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndryG Опубліковано: 28 липня Автор Поділитись Опубліковано: 28 липня Цитата Перші стіни з травня місяця висять і не бухтять. Тьфу-тьфу-тьфу Вот и не верь потом всяким забобонам... На вчера оштукатуренной стенке в ванной (уже заканчиваю штукатурку) заметил трещинку, которой не было. Стук-стук - бухтит. Мастерком содрал латку см 30 в диаметре. Шок, страх, ручеек пота по спине. Пошел по всем стенам молотить. Вроде как нигде больше не бухтит. Первые стены с мая стоят. Начал штукатурить вторую стену в ванной, набрызк делал вчера вместе с первой. Заметил появление трещинки на свежей стене. Заметил место. Уже подсыхая заметно, что отслаивается. Хз, в чем причина. Может расслабился и набрызк шось не так сделал, или "шлепки" как попало были. На вторй стенке получилось нескольо таких латок с ладонь размером. Понервничал я, однако, сильно. Одно успокаивает, что проблема вылезла сразу. Значит, я очень надеюсь, на других стенах я бы тоже заметил такой попандос. Противно, что не могу даже придумать причину - все как обычно - эту же стену с другой стороны таким же расствором на такую же толщину (маяк 10мм прямо стену приколочен) ошиукатурил и не было подобного. Одна стена кирпич была, вторая пеноблок - не в материале проблема. Хочется верить, что с набрызгом накосячил... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndryG Опубліковано: 4 серпня Автор Поділитись Опубліковано: 4 серпня Це попандос з розміром теплого рідстановочнййого профілю чи я не зрозумів як його ставити? Вікна rehau-70 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndryG Опубліковано: 4 серпня Автор Поділитись Опубліковано: 4 серпня (змінено) Вдячний магазину - допомогли нагадати забуте. Залишу пост без змін. Для історії Я думав, що щілини у профілі для вставки відливу призначені. А ні - все перекривається підставним профілем. Змінено 4 серпня користувачем AndryG Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз