RSV Опубліковано: 28 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2021 Собственно, нужно собрать домашний ПК под потребности, бюджет 40 тыс. Конфигурация уже есть, но можно корректировать. Если есть проверенные спецы, прошу писать в личку. Всем заранее благодарен Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dealer Опубліковано: 28 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 28 липня 2021 0672178669 Юрий. Хороший спец по компьютерам. + занимается обслуживанием, ремонтом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
RSV Опубліковано: 28 липня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 28 липня 2021 очень Вам спасибо, созвонюсь ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Слава Щ. Опубліковано: 13 серпня 2021 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2021 І я можу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 14 серпня 2021 Поділитись Опубліковано: 14 серпня 2021 Оголошення по принципу "Якщо місто не вказане - значить столиця"? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
RSV Опубліковано: 14 серпня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 14 серпня 2021 10 часов назад, Слава Щ. сказал: І я можу. Щось я і забув про Вас, дякую що відгукнулися. Питання на цьому тижні вже закрив, не актуально. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
RSV Опубліковано: 14 серпня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 14 серпня 2021 1 час назад, porterlv сказал: Оголошення по принципу "Якщо місто не вказане - значить столиця"? та, як би, на сьогодення стільки операторів по логістиці, що, думаю, місто не має значення, принаймні для мене. Всім дякую за увагу, гарного дня! Тема закрита Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення