@ndrey_Z Опубліковано: 21 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 21 липня 2021 Остадось 2 туба клея для пароизоляции Dorken Delta Tixx. Отлично приклеивает любую пароизоляционную пленку к бетону, газобетону, штукатурке. Продам 300 грн за 1 туб. Нахожусь в с. Музычи. Могу взять с собой как буду в Киеве. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yabadabadu Опубліковано: 26 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 26 липня 2021 Доброго вечора, Чи є ще клей? Якщо так, то чи можете відправити НП? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
@ndrey_Z Опубліковано: 27 липня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 27 липня 2021 (змінено) Доброго дня, так в наявності. Можу відправити Змінено 27 липня 2021 користувачем @ndrey_Z Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vanski Опубліковано: 19 серпня 2021 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2021 Добрый день. Может осталось пароизоляционная мембрана? Нужно пару метров погонных всего, не хватило. Рулон покупать не хочу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
@ndrey_Z Опубліковано: 12 вересня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 12 вересня 2021 В 19.08.2021 в 08:07, Vanski сказал: Добрый день. Может осталось пароизоляционная мембрана? Нужно пару метров погонных всего, не хватило. Рулон покупать не хочу. Осталось. Наверное уже не актуально. Не заходил давно в тему. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
@ndrey_Z Опубліковано: 12 вересня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 12 вересня 2021 Остался 1 туб. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vanski Опубліковано: 14 вересня 2021 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2021 Спасибо я уже справился. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз