Ironfist Опубліковано: 14 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 14 липня 2021 Добрый день.Встал вопрос,как работать с ватой в такую жару?(+30⁰) И ещё,может кто-то знает как уменьшить зуд ,если все же так случилось, что расчесал все тело? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав_В Опубліковано: 14 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 14 липня 2021 9 хвилин тому, Ironfist сказав: Добрый день.Встал вопрос,как работать с ватой в такую жару?(+30⁰) Вижу вариант: с 5 до 8, и с 20 до 23. Насчет зуда- только закрываться (длинный рукав, штаны). Но по такой жаре - сами понимаете - не вариант. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Offroad Опубліковано: 14 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 14 липня 2021 О, я теж в вихідні дні утеплююсь і сайдингом зашиваю будинок. Навіть по такій спеці краще довгий рукав, штани і закрите взуття. Зрозуміло, чим одяг легше, тим краще, я працюю в старому реглані з якоїсь натуральної тканини (не розбираюсь в цьому). По зуду - намагаюсь не чесати, одразу після закінчення роботи (а на минулих вихідних ще й двічі протягом дня - щоб охолонути) душ з губкою, витрушую весь одяг кожного разу як знімаю... Якщо вже розчесали - думаю, бепантен має допомогти, в нас це улюблений засіб при натертостях Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 14 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 14 липня 2021 (змінено) сусід в свій час надарував одноразивих комбінезонів,але я їх по декілька разів одягав. попадались довольно дихаючі Змінено 14 липня 2021 користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ironfist Опубліковано: 15 липня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 15 липня 2021 Я опробовал один костюмчик,в нем,как в сауне,но все же лучше,чем без него Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 15 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2021 (змінено) 1 час назад, Ironfist сказал: Я опробовал один костюмчик,в нем,как в сауне,но все же лучше,чем без него я теж літом на чердаку пробував,) ще респіратор поролоновий.. в мене ще якийсь пористий був.. але краще мокрим,ніж відчуття вати на мокрому теж тілі Тема дуже важлива і глобальна) може хто перенесе? Змінено 15 липня 2021 користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз