Mr.White Опубліковано: 10 листопада 2009 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2009 Собственно покритикуйте или похвалите.Хочу весной разобрать крышу над домом и забабахать мансардный этаж.Отчего то у меня абсолютно нет желания делать это из кирпича (усиливать фундамент,нагружать стены).Хочу чтоб 2 этаж был "легким".Кто что скажет? ЗЫ.Натхнення брал тут www.staldom.com.ua Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 11 листопада 2009 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2009 Я планирую в следующем году на даче менять 2-й этаж, ну и кровлю соответственно. Первый - сваи заложенные кирпичом. Второй - деревянный каркасник. Буду делать это из соображений безопасности : даче скоро 40 лет. Вот тоже поглядываю на этот вариант. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mr.White Опубліковано: 11 листопада 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2009 О,а вы мне понадобитесь для более подробной консультации по полу в цокольном этаже-уж больно я заинтересовался! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз