Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Председатель соседнего СТ установил шлагбаум на дороге общественного пользования

Боння

Рекомендовані повідомлення

[QUOTE=MaksymS;5332147]Треба прийняти рішення повертати з урахуванням амортизації чи без. Можна зробити простіше - повертати в розмірі внесків нових членів. Адже вони вже сплачують за актуальними тарифами і з врахуванням амортизації.[/QUOTE] Хороша ідея збалансувати вхід-вихід. Але в нас немає проблем з тими, хто виходить, то навіщо повертати? Тим більше, що в статуті це прямо не прописано, зате є пряма заборона на розподіл майна між членами. А забрати своє при виході - це і є отримати свою частку майна. Тобто, ми діємо в рамках статуту.
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

[QUOTE=MaksymS;5332174]Т.е. с нового члена не возьмут заново за покупку трансформатора, линию 10 кВ и строительство дороги? Ой как же я сомневаюсь в этом![/QUOTE] Ми ввели вступний внесок для нових членів, який враховує всі цільові внески за весь час існування СТ: огорожа, електромережа і дороги. Вступні внески йдуть виключно за цільовим призначенням: модернізація ТП, асфальтування вулиці тощо.
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

[quote="Игорь&Ира;5332194"]Але в нас немає проблем з тими, хто виходить, то навіщо повертати?[/quote] Якщо немає - то немає й питань. Це чудово!
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

[QUOTE=MaksymS;5332222]Якщо немає - то немає й питань. Це чудово![/QUOTE] Немає - бо згідно статуту.
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

[quote="Игорь&Ира;5332197"]Ми ввели [B]вступний внесок[/B] для нових членів, який враховує всі цільові внески за весь час існування СТ[/quote] У нас вступительный взнос- нечто иное. И размеры скромные. Хотя и идут они на то же поддержание инфраструктуры.
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

[QUOTE=evgeny196;5332282]У нас вступительный взнос- нечто иное. И размеры скромные. Хотя и идут они на то же поддержание инфраструктуры.[/QUOTE] Что именно "нечто иное"? Разве я писал, что у нас размер неприлично большой? Для справки - приблизительно 1% от рыночной стоимости участка.
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...