Сергей НСТ Опубліковано: 18 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2022 1 минуту назад, Vitaliano сказал: Отзыв по камере на Али, по вашей ссылке. Читал ) На лето хватит, а там по обстоятельствам ) Есть и другие отзывы в ютюбе, где в мороз норм работает. Думаю от смазки в подшипниках всё зависит, можно переделать на силикон. В общем посмотрим, отпишусь ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 18 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2022 в мене така - www.aliexpress.com/item/4001032765629.html з китайських недоліків - не можна вимкнути інфрачервоне світло, тому треба її постійно витирати щоб вночі хоч щось можна було побачити. І не можна відправити пошту якщо у сервера для авторізації юзернейм відрізняється від емейла. Минулого року у мороз -15 працювала без прооблем. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
uafisher Опубліковано: 18 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2022 1 час назад, evgeny196 сказал: Это украинские цены? Это Али умноженный на 2. Те же 200 на али))) Но все понял, спасибо. Это миф) Далеко не все х2, особенно если новая модель. Ну и потом не все камеры с Али позволяют апдейтить ПО, а это важно. Я допустим вообще не играюсь покупкой на Али. От слова вообще. хотя для этого есть возможности и сразу рынок сбыта, в т.ч. на рабочие объекты. Но вообще вопрос не про цены и гарантии а про мороз, я так понимаю) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
uafisher Опубліковано: 18 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2022 3 часа назад, k-master сказал: В мене 8К PTZ за $110 (у минулому році, зараз вона вже на али $140). Різниця, окрім оптики та якості виконання буде у компонентах. Наприклад усі уитайські хК камери видають хК тільки з швидкістю кадрів 10-15 на секунду, нормальна камера буде видавати 50. Швидкість повороту камері, зум буде краще. Краще буде процесор та мабуть якість софта камери. Наприклад моя камера не може відправляти. емейл, бо китайці у якості username використовують емейл, хоча окреме поле є. Підтримка відповідає, але каже що користуйся гуглом, наприклад, з ним працює. Короч все буде краще, виходить) А що таке камера 8К за 110/140$?? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
uafisher Опубліковано: 18 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2022 1 час назад, Vitaliano сказал: оказалось, что из-за осадков и понижении температуры ниже 0, замерзшая вода заблокировала поворотный механизм. Туда ещё и вода попадает?)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliano Опубліковано: 18 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2022 10 часов назад, uafisher сказал: Туда ещё и вода попадает?)) Ну если феном сушить, и так что бы дождь на нее не попадал, и температура выше 0, тогда отличная камера ))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 18 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2022 11 годин тому, uafisher сказав: Короч все буде краще, виходить) А що таке камера 8К за 110/140$?? www.aliexpress.com/item/4001032765629.html Я трохи помилився, правильно 4К чи 8Мегапікселей. Та й коштує вона вже 156, рік тому та раніше брав кілька штук за $110-$112. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
uafisher Опубліковано: 18 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2022 (змінено) 1 час назад, k-master сказал: www.aliexpress.com/item/4001032765629.html Я трохи помилився, правильно 4К чи 8Мегапікселей. Та й коштує вона вже 156, рік тому та раніше брав кілька штук за $110-$112. 4К звісно це круто звучить, але навіть серьйозні бренди практично не роблять ПТЗ більше 4Мп, тому 8Мп за 110-150 ну для мене це фейк. Маленький зум може спробувати пояснити чому тут могли захотіти поставити 8 Мп-але «не вірю». тобто мегапікселів том дійсно мабуть буде 8 млн. Але яка реальна роздільна здатність?))) Аналогічно на китайській телефон зі 108 Мп, якій реально знімає набагато гірше флагмана з 12 Мп.. Мовчу про додаткове падіння реальної роздільної здатності разом зі зменьшенням освітлення. У всіх камер це буде-головне питання НА СКІЛЬКИ). Змінено 18 лютого 2022 користувачем uafisher Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 19 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 19 лютого 2022 12 годин тому, uafisher сказав: 4К звісно це круто звучить, але навіть серьйозні бренди практично не роблять ПТЗ більше 4Мп, тому 8Мп за 110-150 ну для мене це фейк. Маленький зум може спробувати пояснити чому тут могли захотіти поставити 8 Мп-але «не вірю». тобто мегапікселів том дійсно мабуть буде 8 млн. Але яка реальна роздільна здатність?))) Аналогічно на китайській телефон зі 108 Мп, якій реально знімає набагато гірше флагмана з 12 Мп.. Мовчу про додаткове падіння реальної роздільної здатності разом зі зменьшенням освітлення. У всіх камер це буде-головне питання НА СКІЛЬКИ). Ну сенсор там стоїть на 8МР і за описом навіть 4К 60 кадрів може. А от процесор більше ніж 15 к/с не може та й ті з милом - тому й $110-150. Ну й оптика там трохи відрізняється від нормальної. Але на свою ціну працює. Чому роздільна здатність повинна якось залежати від освітлення? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
uafisher Опубліковано: 19 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 19 лютого 2022 8 часов назад, k-master сказал: Ну сенсор там стоїть на 8МР і за описом навіть 4К 60 кадрів може. А от процесор більше ніж 15 к/с не може та й ті з милом - тому й $110-150. Ну й оптика там трохи відрізняється від нормальної. Але на свою ціну працює. За яким описом - на сторінці продавця?)) Хоча б який сенсор стоїть написали, щоб а) можна було знайти його РЕАЛЬНІ показники, б)відповідальність, якщо камера приїхали з іншим сенсором. Але немає такої інфи... Найголовніше - є такий прийом, коли реальні пікселі просто математично множать і роблять 8-80000 Мп. Хоч у фотокамерах, хоть у відеокамерах. Але РЕАЛЬНО, якщо взяти тестову таблицю, все стане зрозуміло. Але ніхто цього не робить, без образ - відбувається інший сценарій: я куплю за 150$ ПТЗ камеру, 4К а така ціна не за того, що це мусор, а просто я грамотний і просто не переплачую, бо купляю на Алі.. Якщо сюди додаєм кусок прозорого пластику під назвою "об'єктив", який "трохи відрізняється від нормального"- це вже може помножити на нуль навіть реально гарний сенсор. Плюс слабий проц -що ще гірше можно зробити?) До речі - Ви бачили башку у ПТЗ від 1000$? Який там за РОЗМІРАМИ та навіть візуальною якістю об'єктив? Я бачив - це вражає.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
uafisher Опубліковано: 19 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 19 лютого 2022 (змінено) 9 часов назад, k-master сказал: Чому роздільна здатність повинна якось залежати від освітлення? Мабуть краще покажу табличку. Також про співвідношення сигнал/шум, чому при падінні освітленні і настанню сутінок бітрейт може збільшуватися, і чому більша кількість Мп при малому сенсорі робить шкоду у т.ч. чутливості шляхом теплових шумів, як СИЛЬНО поганий шумодав просто вбиває важливі деталі і які шумодави у дешевих камерах -теж можна і треба говорити, але я не хочу бути лектором зараз. До речі мені здавалось, що самі Ви маєте певні знання у цій галузі. До речі графік може надихнути на цікаві роздуми чому, як правило, при Н.264 падіння більше, ніж при Н.265) Змінено 19 лютого 2022 користувачем uafisher Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
uafisher Опубліковано: 19 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 19 лютого 2022 (змінено) Ось ще. І це камери 5-6Мп, щоб при 8Мп стало не гірше - сенсор має бути краще/іншим, хоча б примітивно більшим. А камери на цих графіках ой як набагато більшу вартість мають - це корпусні камери, наприклад Самсунг тут коштує біля 800$, без об'єктиву. Встановлений на нього об'єктив Фуджинон, якщо не помиляюсь, це ще 700-800. Разом вже 1500. І є падіння. А яке падіння у нонейм "4К" роботизованих ПТЗ камер вартістю 150$ -не знає ніхто)) Змінено 19 лютого 2022 користувачем uafisher Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей НСТ Опубліковано: 19 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 19 лютого 2022 (змінено) А если купить оптику как на Хабле, то ваще круто будет ) Но нужно ли оно? Змінено 20 лютого 2022 користувачем Сергей НСТ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
evgeny196 Опубліковано: 20 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 20 лютого 2022 10 часов назад, uafisher сказал: До речі - Ви бачили башку у ПТЗ від 1000$? Який там за РОЗМІРАМИ та навіть візуальною якістю об'єктив? Я бачив - це вражає.. Предела совершенству нет... Вопрос лишь в том, способен тот или иной прибор выполнять поставленные задачи , насколько он надежен, удобен, бюджетен. Техника развивается стремительно. Зачастую, ее приходится менять ввиду появления принципиально новых моделей с иными техническими параметрами. Да, и как говорил Остап: "мне не нужна вечная игла от примуса" 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
uafisher Опубліковано: 20 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 20 лютого 2022 19 часов назад, Сергей НСТ сказал: А если купить оптику как на Хабле, то ваще круто будет ) Но нужно ли оно? 100%! Вопрос в том, что к телескопам мы и близко не подобрались) пока мы обсуждаем на уровне театрального монокля, но с красивой надписью))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
uafisher Опубліковано: 20 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 20 лютого 2022 (змінено) 21 час назад, evgeny196 сказал: Вопрос лишь в том, способен тот или иной прибор выполнять поставленные задачи , насколько он надежен, удобен, бюджетен Вот! Это важно понять-выполняет ли прибор задачи. И как. Но что делать если НЕ выполняет, или выполняет плохо-зато стоит в 3-5-10 раз дешевле? Потому, что слово бюджет во главе угла -это задача от противного: у меня есть готовность на такую сумму, дайте мне что-то, согласен если будет плохое и задачи не выполнит -зато зайдёт по бюджету.. Зачем? Хотите тратить 150$ на замерзающую камеру в пластике (?), где эти 8Мп думаю тупо развод (считая реальные ТВЛ), с тёмной матрицей и непонятным наличием реального ВДР, с непонятной секьюрностью и стабильностью, непонятной интеграцией? Ваше право. Я лишь, как специалист, это не рекомендую и отвечаю на вопрос -есть ли разница. Змінено 21 лютого 2022 користувачем uafisher Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
John Doe Опубліковано: 29 березня 2022 Поділитись Опубліковано: 29 березня 2022 (змінено) В 16.02.2022 в 08:52, evgeny196 сказал: Давно хочу поменять на PTZ. чтобы что? правильная расстановка фиксированных камер с правильным фокусным расстоянием гарантирует охват территории и детекцию движения по зонам, пересечению линий и проч фишкам, которые в ПТЗ- головная боль тем более фиксы по деньгам более вкусны. кстати, эстонская полиция требует "перетекание" обьекта из одной камеры в другую для 100% отслеживания перемещений на предмет непрерывности наблюдения Змінено 29 березня 2022 користувачем John Doe Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Firetuf Опубліковано: 10 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 травня 2022 В 29.03.2022 в 20:47, John Doe сказал: кстати, эстонская полиция требует "перетекание" обьекта из одной камеры в другую для 100% отслеживания перемещений на предмет непрерывности наблюдения У кого, простите, требует? На категории какого рода наблюдения? Где? И чем, собственно, в подходе к охраняемым объектам, "еести полицая" отличается от английской, немецкой, украинской? Есть иные нормы? Поделитесь, плиз. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
John Doe Опубліковано: 11 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 березня 2023 (змінено) В 10.05.2022 в 13:06, Firetuf сказал: У кого, простите, требует? На категории какого рода наблюдения? Где? И чем, собственно, в подходе к охраняемым объектам, "еести полицая" отличается от английской, немецкой, украинской? Есть иные нормы? Поделитесь, плиз. есть хороший канал Слаботочник, автор занимается установкой систем наблюдения в Эстонии. Он как раз и говорил об этом - по требованиям полиции необходимо "безразрывное" слежение "внахлест" за обьектом. вот это видео с привязкой по времени Змінено 11 березня 2023 користувачем John Doe Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз