Дощ Опубліковано: 10 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 10 червня 2021 Ну так і я ж до того - хто хоче жити в спокої хай їде в спокій за 100-200 км від міста, а хто хоче в місті будьте готові побачити такий пейзаж, навіть якщо наразі він відсутній. А щодо законно/незаконно - питання з іншої площини Добавлено через 2 минуты А соседи цыгане это проблема. О, ця тема про циган безкінечна, а глибочінь її безмежна 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 10 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 10 червня 2021 А соседи цыгане это проблема. Если проблема может быть решена деньгами - это не проблема, это затраты. Старая еврейская мудрость. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
art.k Опубліковано: 10 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 10 червня 2021 Вообще есть прекрасное решение как от этого защититься. И некоторые застройщики его активно используют. Покупают не 3 сотки земли, а гектар-другой. В центре строят дом. И имеют гарантированную зону "безопасности" от застройки. Конечно такое решени несколько затратно по деньгам, зато инвестиции в стройку не будут обесценены. Підтримую. Треба не робити хороми на 3 сотках, а купувати нормального розміра ділянку. Особисто я купував сусідні ділянки, як з'явилася можливість, щоб потім не рюмсати, що сусіди заглядають. І по темі - ніхто не застрахований. Перед видовими багатоповерхівками будують ще будинки, навіть береги намивають, ліси вирубують і будують. Гарантії практично немає. Епоха дикого капіталізму ще не скінчилася. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Columbina Опубліковано: 11 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2021 Якщо у вас є докази - звертайтеся до прокуратури, вказуючи суми та кому їх було сплачено й коли. А ничего что полномочия прокуратуры в соответствии с законом - исключительно надзор за действиями полиции? Закон о прокуратуре изменился давным давно! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 11 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2021 Але це не позбавляє права звертатись в прокуратуру Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
xPavelx Опубліковано: 11 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2021 А чего бояться то этих таунхаусов, там же не прокаженные живут и не бомжи. У меня через участок целый микрорайон таунхаусов (уже больше 20домов). Правда это не они ко мне присоседились, а я к ним. И участки тут по 15 соток. Застройщик сделал общие дороги из гранитной брусчатки, сделали большую детскую площадку, организовал регулярный вывоз бытового мусора и т.д. Каждый новый таунхаус строится в своем стиле и в целом улица выглядит очень прикольно и современно. Чего не скажешь об улицах обычного частного сектора. К чему я это. Читая какие у людей бывают соседи: то алкаши, то воруют все что видят, то вонь от свиней, то собаки гавкают день и ночь - я понимаю, что соседи таунхаусы это вполне себе годный вариант. Ты живешь в цивилизации и вокруг тебя люди твоего же уровня. 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 11 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2021 Застройщик сделал общие дороги из гранитной брусчатки, сделали большую детскую площадку, организовал регулярный вывоз бытового мусора и т.д. Так бывает и наоборот: наклепали посреди частника абышо, абы продать. И намного чаще бывает. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2021 А чего бояться то этих таунхаусов вопрос не в страхе, а в боли. все ж зависит от отношения к чему либо. для купившего конуру в таком таунхаусе это успех и достижение - повышение статуса, а для жившего рядом в своем доме с такими же соседями, новые соседи низшего уровня это боль и страдание и понижение статуса. психология обычного человека такая, что он чувствует себя счастливым, когда у него все как у других ии немного лучше. он может ездить на таете и радоваться всему, пока соседи не начинают ездить на мерседесах. его таета стала хуже? нет. в его жизни что-то изменилось? тоже нет. изменилось его химия в голове в ответ на визуальные раздражители. в этом секрет успеха совка (все ездят на жигулях) и современного общества (у всех одинаковая визуализация в виртуальном мире смартфонов) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 11 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2021 Так бывает и наоборот: наклепали посреди частника абышо, абы продать. И намного чаще бывает. А чого акцентувати "аби продать", а не "аби купить"? - народ балуваний на "абишо, аби купить" вже давно не ведеться, кожен рахує свої гроші і "абишо" ще попробуй продай, зараз якість робіт і готового продукту в рази вища ніж була на зорі старту, а відвертого непотребу на ринку вже мабуть і немає. Хоча на замовлення по передоплаті може й зроблять Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 11 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2021 Але це не позбавляє права звертатись в прокуратуру Тим більше якщо є достовірна інформація хто кому коли й скільки платив. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 11 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2021 все ж зависит от отношения к чему либо. для купившего конуру в таком таунхаусе это успех и достижение - повышение статуса, а для жившего рядом в своем доме с такими же соседями, новые соседи низшего уровня это боль и страдание и понижение статуса. У переважній більшості таунхауси на фоні оточуючих 10-40 річних будинків виглядають більш сучасно, втім як і їх власники Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2021 У переважній більшості таунхауси на фоні оточуючих 10-40 річних будинків виглядають більш сучасно, втім як і їх власники я так зрозумів що ТС засмутив не стільки сучасний вигляд нових сусідів, скільки їх кількість. мабуть дійсно на ту ж прощу краще мати в сусідах 10 старих мешканців, ніж 100 сучасних... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 11 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2021 если рядом будет таунхаус или даже микрорайон но небольшой. не высокий-то я даже за. Особенно, если они магистральную водопроводную трубу обновят до 250-300 мм. У нас сейчас идит чугунная 100 мм, с переходом в ПЭ 100 мм и это на 50 дворов. А мы в конце улицы. Но с другой стороны эдет большая магистральная 900 мм. Магазинчики появятся, площадка обновится. амброзия опятьже исчезнет Но если будет 9 этажей, то..... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 11 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2021 Несколько лет назад видел документ сельсовета с. Гатне об ограничении на строительство многоквартирных домов в зоне коттеджной застройки (со стороны Одесской трассы). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FLASH Опубліковано: 11 червня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 11 червня 2021 Вот человек решил построить дом. Оценил генплан местности, все плюсы и минусы. Ширину улицы, заезды, коммуникации, вид на лес и еще сотню мелочей и принял решение строить дом. Вся местность в округе имеет статус дачного кооператива с шириной улицы например 3 метра. Или местность поделена на участки 10 соток для строительства частных домов. Ничего не предвещает дискоморфта. И вот какие то хитрожопые парни решают построить на участке 10 соток дом на 10 семей. Понятно, что половина машин будет стоять на улице перед домом. Я не утрирую я могу сфоткать Вам примеры, как это. Часто в улицу вообще проехать нельзя из за этого. Канализации нет. Всем этим семьям продали ямки по одному кольцу ( а чего вы хотели?) и эти семьи бесконечно качают гавно закрывая вьезд на улицу и благоухая ароматами. На Ваш участок смотрит не сосед, в Ваш двор смотрят 10 балконов и 10 окон. Через день на общем дворике 10 квартирного дома кто-то бухает с музыкой и криками ( а как вы хотели). Вы о таком доме мечтали? Ведь тут пишут, что страшного в таких домах? Да ничего страшного, тем кто привык жить на Троещине. Сделайте сразу выделение земли под блоковану забудову и проблем нет. Человек покупая такой участок понимает, что рядом может быть большой дом или таунхауз и принимает эти риски. Но пилить "квартирники" на дачных участках по 6 соток это бред. 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 11 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2021 Но пилить "квартирники" на дачных участках по 6 соток это бред. И этот бред пару лет назад запретили. Как всегда, только на бумаге. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
=YaSto= Опубліковано: 11 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2021 На этапе стройки таунхауса на садовом участке, возможно можно что то предпринять... А при заселенном - сразу много врагов в виде счастливых обладателей такоц недвиги 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2021 И этот бред пару лет назад запретили. Как всегда, только на бумаге. бред бывает разным. об обратной стороне тоже никто не думает, а вот тут интересно почитать. и возможность забить на закон может быть дороже невозможности это сделать... forums.qrz.com/index.php?threads/ways-for-a-no-antennas-ham-to-play-radio.762434/ forums.qrz.com/index.php?threads/how-many-of-you-live-in-an-antenna-restricted-home-or-apartment.765689/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
=YaSto= Опубліковано: 11 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2021 Есть одно решение - скупать пустые участки вокруг себя... Я два прикупил Остальные по моей улице застроены обычными домами, есть пару непродаваемых пустых, но это пока... 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
art.k Опубліковано: 11 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2021 Есть одно решение - скупать пустые участки вокруг себя... Я два прикупил Остальные по моей улице застроены обычными домами, есть пару непродаваемых пустых, но это пока... Навіть якщо продати згодом, можна проводити кастинг сусідів, а це вже неабищо. А краще залишити собі, епоха маленьких ділянок пройде. Добавлено через 11 минут Вот человек решил построить дом. Оценил генплан местности, все плюсы и минусы. Ширину улицы, заезды, коммуникации, вид на лес и еще сотню мелочей и принял решение строить дом. Мені здається, що на цьому етапі як раз і оцінюються ризики того, чи буде поруч щільна забудова чи птахофабрика, чи ні? Наприклад, для садового товариства ризик більше, для котеджного містечка менше. Наприклад, у мене певний ризик є і я готовий раптом що розглядати варіант переїзда, я змирився з ним заздалегідь, а далі роблю те, що від мене залежить. Точно так і в містах, колись гарні райони стають гетто, нерухомість там дешевшає, і покупцям усіх хрущовок і панельок теж треба це враховувати. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2021 Точно так і в містах, колись гарні райони стають гетто, нерухомість там дешевшає, і покупцям усіх хрущовок і панельок теж треба це враховувати. інколи навпаки... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 11 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2021 Вот человек решил построить дом. Оценил генплан местности, все плюсы и минусы. Ширину улицы, заезды, коммуникации, вид на лес и еще сотню мелочей и принял решение строить дом. Вся местность в округе имеет статус дачного кооператива с шириной улицы например 3 метра. Или местность поделена на участки 10 соток для строительства частных домов. Ничего не предвещает дискоморфта. И вот какие то хитрожопые парни решают построить на участке 10 соток дом на 10 семей. Понятно, что половина машин будет стоять на улице перед домом. Я не утрирую я могу сфоткать Вам примеры, как это. Часто в улицу вообще проехать нельзя из за этого. Канализации нет. Всем этим семьям продали ямки по одному кольцу ( а чего вы хотели?) и эти семьи бесконечно качают гавно закрывая вьезд на улицу и благоухая ароматами. На Ваш участок смотрит не сосед, в Ваш двор смотрят 10 балконов и 10 окон. Через день на общем дворике 10 квартирного дома кто-то бухает с музыкой и криками ( а как вы хотели). Вы о таком доме мечтали? Ведь тут пишут, что страшного в таких домах? Да ничего страшного, тем кто привык жить на Троещине. Сделайте сразу выделение земли под блоковану забудову и проблем нет. Человек покупая такой участок понимает, что рядом может быть большой дом или таунхауз и принимает эти риски. Но пилить "квартирники" на дачных участках по 6 соток это бред. Знав би прикуп - жив би... на Хрещатику. Я коли будувався жив практично в ідеальному місці, я б сказав в самому ідеальному - ліс, тиша, санаторії - абсолютна нірвана. І тут херась - Євро 2012, хто міг передбачити? Ніхто! Покійний ректор податкової піднапрягся - і зробили нову дорогу на Київ, чудово загалом, але вона проходить від мене через двір, сука - шум як на окружній, в будні з 5 ранку. Ладно, думаю, гроші поклав, місце все ж чудове, звикну. Проходить пару років, херась - війна, хто міг подумать? да ніхто! Випав на півтора роки з життя, прийшов, а через дорогу де в лісі гриби збирав - ні не тауни, не 4-5, а 16 поверхів стоять У нас переселенці купили десь % 60 житла, ще % 20 - переїхали з Києва. Я передбачав, що живучи у місті щось таке можливе, але ж не в таких масштабах. Пройшло ще кілька років, і тут херась - сусід в літах, за 60, будувався разом зі мною, біля теперішньої дороги - продав восени ділянку забудовнику а сам переїхав в інше місце. Ну хто б міг подумати що таких роках хтось захоче переїжджати? Та ніхто, але діти переконали. Смішно слухати про якісь попередні оцінки сотень дрібниць, коли початково все ясно як божий день, тому "откровенно говоря, я давно перестал верить всем коэффициентам, лямбдам, беттам и омегам. Как-то до фига всяких малоизвестных поправочных коэффициентов вылазит." (с) Бора Тому вирішив не паритись, а просто жити - життя надто коротке щоб забивати голову ху@ньою. Якщо буде вкрай напряжне сусідство - продам і куплю в якомусь Ворзелі - і всі діла, там поки тихо. Але наразі вирішив отримати вигоду з такого сусідства, планую забудувати вільне місце на свої ділянці з користю, далі буде видно. Безвиході не бачу, посипати голову попелом також не збираюсь, якщо не можеш змінити обставини - зміни відношення. 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FLASH Опубліковано: 11 червня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 11 червня 2021 Знав би прикуп - жив би... на Хрещатику. Я коли будувався жив практично в ідеальному місці, я б сказав в самому ідеальному - ліс, тиша, санаторії - абсолютна нірвана. І тут херась - Євро 2012, хто міг передбачити? Ніхто! Покійний ректор податкової піднапрягся - і зробили нову дорогу на Київ, чудово загалом, але вона проходить від мене через двір, сука - шум як на окружній, в будні з 5 ранку. Ладно, думаю, гроші поклав, місце все ж чудове, звикну. Проходить пару років, херась - війна, хто міг подумать? да ніхто! Випав на півтора роки з життя, прийшов, а через дорогу де в лісі гриби збирав - ні не тауни, не 4-5, а 16 поверхів стоять У нас переселенці купили десь % 60 житла, ще % 20 - переїхали з Києва. Я передбачав, що живучи у місті щось таке можливе, але ж не в таких масштабах. Пройшло ще кілька років, і тут херась - сусід в літах, за 60, будувався разом зі мною, біля теперішньої дороги - продав восени ділянку забудовнику а сам переїхав в інше місце. Ну хто б міг подумати що таких роках хтось захоче переїжджати? Та ніхто, але діти переконали. Смішно слухати про якісь попередні оцінки сотень дрібниць, коли початково все ясно як божий день, тому "откровенно говоря, я давно перестал верить всем коэффициентам, лямбдам, беттам и омегам. Как-то до фига всяких малоизвестных поправочных коэффициентов вылазит." (с) Бора Тому вирішив не паритись, а просто жити - життя надто коротке щоб забивати голову ху@ньою. Якщо буде вкрай напряжне сусідство - продам і куплю в якомусь Ворзелі - і всі діла, там поки тихо. Але наразі вирішив отримати вигоду з такого сусідства, планую забудувати вільне місце на свої ділянці з користю, далі буде видно. Безвиході не бачу, посипати голову попелом також не збираюсь, якщо не можеш змінити обставини - зміни відношення. Не буду комментировать. Просто оставлю тут фото про Вашу жизненную позицию. Переезжайте сразу в лес, по дальше И там "просто живете". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
NAVIN Опубліковано: 12 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 12 червня 2021 Але наразі вирішив отримати вигоду з такого сусідства, планую забудувати вільне місце на свої ділянці з користю, далі буде видно. на сегодняшний день лучшие варианты решения такой проблемы - или получай выгоду от этого движняка или переезжай + 30км от столицы П.С. и сразу покупай 0,5-1га Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз