Дощ Опубліковано: 9 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 9 липня 2021 У мене 16:9 1920х1080 22" такої проблеми немає Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 9 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 9 липня 2021 12 годин тому, YELENA сказав: травлю того бедного Игориуса Бедняжечка... Цього латентного сєпаратюгу, який прикидається дурачком, треба забанити за пропаганду Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 9 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 9 липня 2021 10 годин тому, Antrate сказав: В старіх сообщениях отображаются такие штуки, исправите или єто уже вс'? В которых не исправлено — всё. Это сообщения за последнюю неделю на старом движке. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 9 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 9 липня 2021 1 година тому, porterlv сказав: 2 Флеш - я так і не найшов відповіді на питання що до колонкоподібності форума на 16:9 Уже ответил: исправили. И даже скрин был. Почему у Вас так до сих пор — загадка. Возможно, у Вас где-то по дороге сидит злобная прокся, подсовывающая старые версии CSS. Попробуйте загрузить страницу через Ctrl+F5. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 9 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 9 липня 2021 (змінено) 1 час назад, porterlv сказал: 2 Флеш - я так і не найшов відповіді на питання що до колонкоподібності форума на 16:9 Уже зрозуміло, що я в меншенстві. Однак взиваю до здорового глузду людей технічного напрямку. Невже на такому сучасному і продвинутому двіжку нема можливості вибору скіну чи автомаштабу під роздільну здатність монітора? Невже вдосконалення стосуються суто рюшечок і брязкалець? Невже раніше більшості форум був некомфортним як мені зараз? невже більшість сидить з квадратних моніторів і низькій роздільності чи з телефонів, без можливості їх повороту в горизонталь? Телевізори у Вас теж висять вертикально? Фулл-хд на ноутбукее (1920*1080) при установленном масштабе в настройках дисплея в 125% (рекомендуемом) - все ок. Если снизить масштаб до 100% - так как у Вас, даже мельче. Но если при 100% будет не колонка, а на весь екран - то можно шею свернуть читая такие длинные строки. Я за то, как сейчас - в виде колонки. Змінено 9 липня 2021 користувачем beavis 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
jordano Опубліковано: 9 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 9 липня 2021 А старые закладки сообщений появятся или нет? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JohnnyD Опубліковано: 9 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 9 липня 2021 При переходе через e-mail уведомление бросает на этот же ответ, а не на первое непрочитанное в теме. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FLASH Опубліковано: 9 липня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 9 липня 2021 1 час назад, jordano сказал: А старые закладки сообщений появятся или нет? Постараемся сделать. Многие просят. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 9 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 9 липня 2021 3 часа назад, porterlv сказал: Уже зрозуміло, що я в меншенстві. Однак взиваю до здорового глузду людей технічного напрямку. Невже на такому сучасному і продвинутому двіжку нема можливості вибору скіну чи автомаштабу під роздільну здатність монітора? Невже вдосконалення стосуються суто рюшечок і брязкалець? Невже раніше більшості форум був некомфортним як мені зараз? невже більшість сидить з квадратних моніторів і низькій роздільності чи з телефонів, без можливості їх повороту в горизонталь? Телевізори у Вас теж висять вертикально? Вы, наверное, до сих пор еще не поняли?! Дело не в большинстве/меньшинстве/удобстве. У владельца ресурса есть свое видинье. Если Ваши замечания/пожелания совпадают с этим самым "видиньем", то они будут учтены, в противном случае - проигнорированы. Опять же, "старожилы" могут ошибаться и все нововведения (не самые лучшие, ИМХО) значительно увеличат посещаемость, количество новых форумчан. Время все расставит на свои места. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 9 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 9 липня 2021 3 години тому, AndyAntonov сказав: Уже ответил: исправили. И даже скрин был. Почему у Вас так до сих пор — загадка. Возможно, у Вас где-то по дороге сидит злобная прокся, подсовывающая старые версии CSS. Попробуйте загрузить страницу через Ctrl+F5. Тоді я теж не розумію... Бо, з різних бравзерів і компів одинаково. Ctrl+F5 не допомагає. * А от у ІЕ відображається широко (хоч по іншому криво...) Тільки ІЕ не придатний для використання. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 9 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 9 липня 2021 А якщо скролом+кнтрл підкрутити масштаб? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 9 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 9 липня 2021 (змінено) 18 хвилин тому, Дощ сказав: якщо скролом+кнтрл підкрутити масштаб? то треба купляти зменшувальні окуляри. Масштаб у мну на скріні 100% Шрифт і так великуватий. Змінено 9 липня 2021 користувачем porterlv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей_84 Опубліковано: 9 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 9 липня 2021 6 часов назад, porterlv сказал: Новачки часто пишуть по одному реченні в повідомленні. Тому об'єднання кількох повідомлень підряд одного користувача за певний час - штука дуже корисна. Адекватний старожил сам, по замовчуванню доповнить своє останнє повідомлення, відредагувавши його. Звідси, одним ця функція корисна а іншим не заваджатиме. Вона допоможе зменшити рулоноподібність форума. 2 Флеш - я так і не найшов відповіді на питання що до колонкоподібності форума на 16:9 Уже зрозуміло, що я в меншенстві. Однак взиваю до здорового глузду людей технічного напрямку. Невже на такому сучасному і продвинутому двіжку нема можливості вибору скіну чи автомаштабу під роздільну здатність монітора? Невже вдосконалення стосуються суто рюшечок і брязкалець? Невже раніше більшості форум був некомфортним як мені зараз? невже більшість сидить з квадратних моніторів і низькій роздільності чи з телефонів, без можливості їх повороту в горизонталь? Телевізори у Вас теж висять вертикально? Зверніть увагу на кількість інформації на скрінах (а ще варто долучені фото по замовчуванню відображати мініатюрами а не повнорозмірно. Кому треба/цікаво - відкриє у повний розмір): Не знаю як з опцією в виборі формату відображення (можливо це було б актуально), але ось це розтягнення по ширині на вашому скріні ІМХО жахливе.... В колонку саме воно, не потрібно очима бігати по величезному монітору... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 9 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 9 липня 2021 (змінено) Зате палець від скролінгу зводить. Взамін читання приходиться мотати форум як рулон бумаги. Очима і шиєю рухати корисно 😉 в проф. Жданова спитайте, він підтвердить. "Кожен дроче як хоче". Подібні речі або масштабуються автоматично під роздільну здатність/формат монітору або задаються як змінний скін на вибір. Змінено 9 липня 2021 користувачем porterlv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FLASH Опубліковано: 9 липня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 9 липня 2021 4 часа назад, XL.pro сказал: Вы, наверное, до сих пор еще не поняли?! Дело не в большинстве/меньшинстве/удобстве. У владельца ресурса есть свое видинье. Если Ваши замечания/пожелания совпадают с этим самым "видиньем", то они будут учтены, в противном случае - проигнорированы. Не совсем так. Я не один, нас команда. И мы все решения и предложения из этой ветки обсуждаем. Да и вся моя жизнь 10 лет это интернет проекты и интернет маркетинг. Я в этом буквально живу. Поэтому в решениях я опираюсь на свой опыт и знания, а не на мнение сантехника. Так же, как сантехнику до задницы, чему я его там поучаю по его профилю. Вот Дмитрий_S пишет тут советы. Он айтишник и программер, поэтому для меня его советы и мнения важны. А мнения продавца машин менее важно. В целом, если чье то пожелание не расходится с видением и мнением команды, которая работает над форумом, мы его реализуем. Если есть сомнения, то берем паузу подумать. Это не означает, что мы не будем этого делать, просто отложили вопрос. Ну и разумеется пожелания или прихоти одного человека, мы не можем и не будем учитывать. Тут не может быть обид. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAESTRO DNEPR Опубліковано: 9 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 9 липня 2021 В зауженном виде на компе форум выглядит как недоделанное уродство родом из начала 2000-х... без обид. У тыцьфонистов глаза ж не устают бегать по экрану в горизонтальном широкоформатном варианте? 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 9 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 9 липня 2021 на почту прийшлов лист через 9 годин псля особистого повідомлення Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
siscom Опубліковано: 9 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 9 липня 2021 5 часов назад, FLASH сказал: Постараемся сделать. Многие просят. Верните усё обратно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 9 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 9 липня 2021 FLASH, даруйте а форум заточений під айтішніків чи сантехніків/електриків/пересічних громадян, що будуються? 😉 З усім іншим солідарний. Також, висловлюю сумнів, що причиною падання популярності може бути дизайн. Зручність так, дизайн - навряд. Зараз не зручно, не комфортно... 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 9 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 9 липня 2021 8 минут назад, siscom сказал: Верните усё обратно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAESTRO DNEPR Опубліковано: 9 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 9 липня 2021 В "пользователи онлайн" показываются не только те, кто сейчас реально онлайн, но и те, кто посещал форум за последние полчаса... зачем нужна эта имитация присутствия? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FLASH Опубліковано: 9 липня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 9 липня 2021 Я для всех хорошим все равно не буду, как и форум. Но я честно пытался. Тема закрыта. Больше пожелания не принимаются и о том, что делаем я не рассказываю. 5 2 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення