MAESTRO DNEPR Опубліковано: 2 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2021 10 минут назад, FLASH сказал: ...репутация на основе полученных лайков. Не "лайк", а именно "спасибо"? Лайк можно и за смешной анекдот поставить, а спасибо - за толковый совет. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2021 3 минуты назад, MAESTRO DNEPR сказал: Не "лайк", а именно "спасибо"? Лайк можно и за смешной анекдот поставить, а спасибо - за толковый совет. так є вже лайк і є спасибі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FLASH Опубліковано: 2 липня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 2 липня 2021 3 минуты назад, MAESTRO DNEPR сказал: Не "лайк", а именно "спасибо"? Лайк можно и за смешной анекдот поставить, а спасибо - за толковый совет. Спорим, что большинство будет тыкать, что подвернется, не вникая в отличия. 1 1 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FLASH Опубліковано: 2 липня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 2 липня 2021 Добавили дизлайки 3 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAESTRO DNEPR Опубліковано: 2 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2021 10 минут назад, FLASH сказал: Спорим, что большинство будет тыкать, что подвернется, не вникая в отличия. Увидите через месяц... ещё как будут вникать. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FLASH Опубліковано: 2 липня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 2 липня 2021 1 минуту назад, MAESTRO DNEPR сказал: Увидите через месяц... ещё как будут вникать. Так все ж покидают форум из за плохого дизайна, через месяц никого не будет уже 🤣 3 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAESTRO DNEPR Опубліковано: 2 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2021 А шо со стрелкой вверх? Уже надоело постоянно крутить шарманку. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAESTRO DNEPR Опубліковано: 2 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2021 8 минут назад, FLASH сказал: Так все ж покидают форум из за плохого дизайна, через месяц никого не будет уже 🤣 Так жизнь же ж не стоИт на месте... иногда меняется к лучшему) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SermenK Опубліковано: 2 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2021 13 минут назад, FLASH сказал: Добавили дизлайки залишилось знайти бажаючого, кому дізлайк вліпити, так би мовити чисто науковий експеримент)) хто хоче отримати? 🤣😇 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2021 (змінено) 2 минуты назад, SermenK сказал: залишилось знайти бажаючого, кому дізлайк вліпити, так би мовити чисто науковий експеримент)) хто хоче отримати? 🤣😇 Я не бачу дизлайка. Раді форуму, влупіть мені)) Бачу.але влупіть для тіста) Змінено 2 липня 2021 користувачем МаТраС 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FLASH Опубліковано: 2 липня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 2 липня 2021 4 минуты назад, MAESTRO DNEPR сказал: Так жизнь же ж не стоИт на месте... иногда меняется к лучшему) Мы еще думаем, как привлечь и удержать людей новых. Одна из проблем это давление стариков авторитетом. И эта проблема всех форумов. Старики зачастую борзые, агрессивные, тошнотные итд Я думаю запретить отвечать в темах новичков старикам какое-то время. 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 2 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2021 6 хвилин тому, MAESTRO DNEPR сказав: А шо со стрелкой вверх? Никогда не пользовался. PgUp на клавиатуре всегда хватало. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FLASH Опубліковано: 2 липня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 2 липня 2021 Только что, AndyAntonov сказал: Никогда не пользовался. PgUp на клавиатуре всегда хватало. Вот опять мы в непонятке. Если это надо одному человеку, то надо ли оно вообще? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 2 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2021 Тільки що, МаТраС сказав: Я не бачу дизлайка. Там же, де і лайк. 2 хвилини тому, SermenK сказав: хто хоче отримати? Давай. :) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SermenK Опубліковано: 2 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2021 2 минуты назад, МаТраС сказал: Я не бачу дизлайка. Раді форуму, влупіть мені)) Бачу.але влупіть для тіста) Як думаєш, треба окремо вести підрахунок кількості дізлайків? Щоб окремо лайкусіки і дізики були 🤔 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2021 1 минуту назад, SermenK сказал: Як думаєш, треба окремо вести підрахунок кількості дізлайків? Щоб окремо лайкусіки і дізики були 🤔 Звичайно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SermenK Опубліковано: 2 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2021 Только что, МаТраС сказал: Звичайно Згоден, буде видно не просто загальний "рейтинг", а співвідношення лайків і дізів Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 2 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2021 Тільки що, FLASH сказав: Если это надо одному человеку, то надо ли оно вообще? Ну, на счёт одного не знаю. Я просто всё, что можно сделать с клавиатуры, предпочитаю с неё и делать. Дезигн, когда всё навешено на управление мышью, меня бесит откровенно. Рука через полдня отваливается. Сегодня на работе прикол был: обновили конфигурацию, и спрятали одну кнопку, которой все пользуются. Конкретно так спрятали, искать можно долго. Я даже не заметил, потому что всегда вызывал это действие с клавиатуры. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2021 4 минуты назад, FLASH сказал: Мы еще думаем, как привлечь и удержать людей новых. Одна из проблем это давление стариков авторитетом. И эта проблема всех форумов. Старики зачастую борзые, агрессивные, тошнотные итд Я думаю запретить отвечать в темах новичков старикам какое-то время. Тоді авторитет не зможе дати толкову пораду... Важке питання. Вертаємся до самого тяжкого-модерація. Якщо би людина була ліва на ставці... Щоб взагалі не за язана. Але оп'ять таки чи є такий бюджет у вас.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 2 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2021 Тільки що, МаТраС сказав: Вертаємся до самого тяжкого-модерація. Якщо би людина була ліва на ставці... На ХФ були модератори багато років. Всіх розігнав адмін. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAESTRO DNEPR Опубліковано: 2 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2021 11 минут назад, FLASH сказал: Вот опять мы в непонятке. Если это надо одному человеку, то надо ли оно вообще? Это всем надо... я, например, на клаве только печатаю, всё остальное - мышь. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 2 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2021 13 минут назад, SermenK сказал: залишилось знайти бажаючого, кому дізлайк вліпити, так би мовити чисто науковий експеримент)) хто хоче отримати? 🤣😇 Лови...старый армейский принцип - инициатива наказуема... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2021 2 минуты назад, AndyAntonov сказал: На ХФ були модератори багато років. Всіх розігнав адмін. Якщо я не помиляюся, то із навіть свою ти зробив. Помимо каналу незилого. Жаль ,що Флеш казав, що ніхто з форуму не захотів співпрацювати по каналу .. Модерації -це проблема всіх форумів Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 2 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2021 13 минут назад, FLASH сказал: Мы еще думаем, как привлечь и удержать людей новых. Одна из проблем это давление стариков авторитетом. И эта проблема всех форумов. Старики зачастую борзые, агрессивные, тошнотные итд Я думаю запретить отвечать в темах новичков старикам какое-то время. Тапком их, тапком...а потом дустом... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 2 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2021 Упс, только увидел - аватарка вся не поместилась!!! Самое вкусное потерялось, а я так старался, рисовал... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення