vadimv Опубліковано: 2 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2021 1 минуту назад, МаТраС сказал: нижній чіткіший просто У мене на екрані ноута він під кутом виглядає як чорний, а верхній - як сірий. Але я дальтонік, мені можна 😎 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2021 10 минут назад, vadimv сказал: У мене на екрані ноута він під кутом виглядає як чорний, а верхній - як сірий. Але я дальтонік, мені можна 😎 а в мене на стаціонарному моніторі самсунг 21 дюйм і під кутом і без кута )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FLASH Опубліковано: 2 липня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 2 липня 2021 Изменили шрифт на тот, что был раньше. Один в один. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 2 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2021 1 час назад, Дощ сказал: У зв’язку з вищевикладеним пропозиція: наразі вернуть все взад, з адресами і т.п., а тут без поспіху все вилизати, прибрати косяки, максимально адаптувати і довести до готовності. Бо коли дихають в потилицю, і спина мокра бо заплювали - завжди не на користь, а затягування лиш на шкоду. Наконец-то написали здравомыслящее предложение, вместо - забанить всех недовольных. Flash, пожалуйста: - уберите хлопушки, слово "Пользователи", правда выглядит как детский сад; - верните информацию о пользователе под аватаркой, чтобы понимать с кем общаешься и есть ли смысл отвечать на сообщения. Спасибо. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2021 (змінено) 7 минут назад, XL.pro сказал: Наконец-то написали здравомыслящее предложение, вместо - забанить всех недовольных. Flash, пожалуйста: - уберите хлопушки, слово "Пользователи", правда выглядит как детский сад; - верните информацию о пользователе под аватаркой, чтобы понимать с кем общаешься и есть ли смысл отвечать на сообщения. Спасибо. кубок чи вазу вам за це))) я думав хлопушка пряма, а це морковка)) Змінено 2 липня 2021 користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FLASH Опубліковано: 2 липня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 2 липня 2021 Уважаемые пользователи, мы все знаем, что надо сделать и что поменять. Действуем сейчас в приоритете важности задач. Неужели эти хлопушки сейчас самое важное для Вас? Ну читаю и прозреваю. Пожалуйста наберитесь терпения. Закрыть форум на месяц и все менять, это не вариант. Готовить все параллельно, чтобы два форума работало было невозможно. Кто не понимает, зачем форум в принципе был обновлен и почему это надо обязательно было сделать, я помочь никак не могу. Если кому-то одному, что-то не нравится, это Ваши личные проблемы. Читаешь тему, одному фон надо темнее, другому светлее.... Чем больше Вы загаживаете эту тему оффтопом, тем сложнее нам тут, что-то вычитать. Еще немного и я сюда перестану заходить:-( Хотите помочь нам, просто пишите четко замечания и советы. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 2 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2021 Цитати і посилання на сторонні малюнки запрацювали 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2021 25 минут назад, FLASH сказал: Изменили шрифт на тот, что был раньше. Один в один. Размер только увеличили до 14px, а был 13,33px на старом. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAESTRO DNEPR Опубліковано: 2 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2021 51 минуту назад, vadimv сказал: Дивіться самі: Я не знаю, как они этого не видят?... ещё и доказывают с пеной у рта( 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 2 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2021 (змінено) Як коди запрацювали то в принципі залишились дрібниці З.І. У мене висять якісь незгораємі попередження з купою балів І локалізація... Ось тут https://www.stroimdom.com.ua/online/?filter=filter_loggedin у мене 3 чол, всі інші в гостях Змінено 2 липня 2021 користувачем Дощ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2021 15 минут назад, Дощ сказал: Ось тут https://www.stroimdom.com.ua/online/?filter=filter_loggedin у мене 3 чол, всі інші в гостях По дефолту у всех выставили статус онлайн Скрыт. Надо было наоборот сделать. https://www.stroimdom.com.ua/settings/account-security/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SermenK Опубліковано: 2 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2021 Спочатку було погане враження, а зараз трохи допиляли і більш-менш пристойний вигляд має вже, хоча ще трішки сируватий, але нічого 🙃 Як на мене, то треба було максимально перенести інтерфейс і зовнішній вигляд з старого форуму, кольорову палітру і т.п., і з цим майже повністю справились 👍🏻 Інформації про користувачів якось не вистачає(повідомлення, реєстрація, місто і т.д.). Повідомлення гарно зробили, видно коли користувач прочитав повідомлення і т.п. 🤔 😏 Можна подивитись навіть які люди підписались під темою, це супер! Оновлення форуму це шлях до розвитку і це правильно 💪🏻 Спойлер а можна мені якусь класну вазу чи кувшин в "досягнення"?)) 🤩😻 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FLASH Опубліковано: 2 липня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 2 липня 2021 Убрали значки с аватаров. 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAESTRO DNEPR Опубліковано: 2 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2021 Пишу о компьютерной версии, тыцфонная меня вообще мало интересует... люди, которые собираются строить дом с тыцфона не заходят. В ленте под аватаром "пользователи" заменить на всю ту информацию, которая была в старой версии, ничего не меняя. Слово "пользователи" там вообще не нужно, т.к. у модераторов есть над авой свой значок, который ещё можно уменьшить. В профиле убрать слово "пользователи", уменьшить ник и переместить его над аватаром. "Активность" по умолчанию заменить на "о себе". Удалить блок "ваши достижения". Количество лайков вставить между количеством постов и регистрацией, слово "репутация" здесь вообще не уместно... в идеале обнулить счётчик и учитывать только "спасибо". В блоке "персональная инфа" перенести "пол" между "имя" и "откуда". 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 2 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2021 А где делась "репа"? А вдруг клиент кармадрочер и это его нереально расстроило? Кто будет виноват в суициде? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 2 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2021 Не, репа должна буть - цю тему ще Корні розкрив 100500 років тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 2 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2021 7 хвилин тому, Canton сказав: А где делась "репа"? Так от же https://www.stroimdom.com.ua/profile/48452-canton/reputation/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 2 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2021 А, дописи підряд від одного користувача повинні об’єднуватись як і раніше Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 2 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2021 1 минуту назад, Дощ сказал: Так от же https://www.stroimdom.com.ua/profile/48452-canton/reputation/ Ну и накуа она ТАМ нужна? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 2 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2021 Без понятія, але раз вона там є то з якоїсь причини Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 2 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2021 По инфе под аватаром, что бы я там хотел видеть, на что я обращаю внимание: Пол и место жительства это в первую очередь! Мне интересен возраст, но понимаю что не каждый делится этой инфой) Репутацию тоже учитываю Вообще отдельное спасибо за систему лайков, разделили спасибо и лайк -о чем давно просили. Это все таки разные вещи. На основе спасибок а не к-ве постов, я бы и строил репутацию. Как долго человек на форуме и на сколько активен тоже нужно как-то учитывать, но основное это спасибки для строй форума ящитаю;) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SermenK Опубліковано: 2 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2021 Може на новому форумі таки спробувати в майбутньому ввести дізлайк? І ліміт 1 дізлайк на 1день(3 дні чи тиждень). Мінусових накруток не буде через ліміт, зате якесь особливо негативне повідомлення відразу буде видно 🤔 чи це питання закрито назавжди? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FLASH Опубліковано: 2 липня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 2 липня 2021 6 минут назад, mastervovik сказал: Вообще отдельное спасибо за систему лайков, разделили спасибо и лайк -о чем давно просили. Это все таки разные вещи. На основе спасибок а не к-ве постов, я бы и строил репутацию. Как долго человек на форуме и на сколько активен тоже нужно как-то учитывать, но основное это спасибки для строй форума ящитаю;) Это так и работает на новом движке, репутация на основе полученных лайков. А звания за баллы- посты итд 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FLASH Опубліковано: 2 липня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 2 липня 2021 4 минуты назад, SermenK сказал: Може на новому форумі таки спробувати в майбутньому ввести дізлайк? І ліміт 1 дізлайк на 1день(3 дні чи тиждень). Мінусових накруток не буде через ліміт, зате якесь особливо негативне повідомлення відразу буде видно 🤔 чи це питання закрито назавжди? Конечно добавим. Чего бы и нет. И без лимитов. Прошлая попытка была нудачная бо были Спасибки и надо Было подобрать слово Антиспасибо и подобрали слово Фуууу 😄 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2021 (змінено) да,дизлайк - це було б круто тільки ліміт то лишнє, деякі заходять раз в тиждень і може не хватити )) Змінено 2 липня 2021 користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення