sly Опубліковано: 1 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2021 (змінено) Неспешно ищется DeWALT DWS780 или девайс, близкий по глубине пропила Приоритет - новый, но рассмотрю и предложения по б.у. в неубитом состоянии. Змінено 1 червня 2021 користувачем sly Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dealer Опубліковано: 2 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2021 Из более-менее похожих, есть Bosch GCM 12 GDL, Metabo KGS 315 Plus. Или аккумуляторная DeWALT DHS780N. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 2 червня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 2 червня 2021 Из более-менее похожих, есть Bosch GCM 12 GDL, Metabo KGS 315 Plus. Или аккумуляторная DeWALT DHS780N. я хоть и фанат Метабо, но увы, у него пропил меньше. У девольта эдакий вырез есть, можно поставить планку высотой 15 см и спокойно резать под углом в 45 градусов (или любым другим). Судя по нагугленным фото, у вышеупомянутого боша тоже такая фича есть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
aladik Опубліковано: 2 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2021 Покупал боша со столом фирмовым, в принципе для бытовых нужд, наличники ,багеты, карнизы хватает Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 3 червня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 3 червня 2021 Покупал боша со столом фирмовым, в принципе для бытовых нужд, наличники ,багеты, карнизы хватает мне нужна высота пропила до 160 мм (в идеале). У меня метабо с тележкой. Но у Метаб сама конструкция не позволяет брать большую высоту, задолбался плашмя резать (у меня с протяжкой) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 3 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2021 Незрозуміло в чому прикол. На ринку купа пропозицій нової техніки з цінами 37-40 тисяч. dw-ukraine.com/catalog/torcovochnye-pily-dewalt Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 3 червня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 3 червня 2021 Незрозуміло в чому прикол. На ринку купа пропозицій нової техніки з цінами 37-40 тисяч. dw-ukraine.com/catalog/torcovochnye-pily-dewalt А вы вот так вот сразу всегда бежите и покупаете товар за полторы штуки не гривен, не проанализировав предложения? Например, можно взять америкоса под 110 Вольт за 20 тыс. Разницу ощущаете? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
aladik Опубліковано: 3 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2021 С высотой 160 надо ремень и диск 400 мм Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 3 червня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 3 червня 2021 (змінено) С высотой 160 надо ремень и диск 400 мм DWS780 разве не с ремнем? более, чем на 305 диск - морально не готов вот видео, где мужик 170 мм высоту режет на DWS780 Вот только уже присматриваюсь к DWS716.. да, протяжки нет, но зато точнее да и дешевле.. И кстати, с наличием DWS780 в Украине проблемки... это камень в огород оратора выше. Змінено 3 червня 2021 користувачем sly Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 6 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 6 червня 2021 А вы вот так вот сразу всегда бежите и покупаете товар за полторы штуки не гривен, не проанализировав предложения? Например, можно взять америкоса под 110 Вольт за 20 тыс. Разницу ощущаете? Ой! Вибачте. Я неуважно подивився перший допис? Можливо просто не побачив що ви шукаєте новий інструмент, але так, щоб ще й вам доплатили. Ну а стосовно мене, то я купляю той інструмент, який мені підходить. Тим більше, коли вже навіть з маркою та типом визначивсь. И кстати, с наличием DWS780 в Украине проблемки... это камень в огород оратора выше. Ну не знаю. Можливо у найближчому до вас магазині хозтоварів дійсно нема в наявності, але подзвонив своєму постачальнику, запитав стосовно Dewalt DWS780 - відповідь була така, що на 110 є зараз, але гарантія тільки від них на 2 місяці, а офіційний, на 220 вольт з офіційною гарантією можуть доставити за тиждень. Тримати весь перелік доволі недешевої техніки, яка до того ж продається не так часто, дуже накладно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 7 червня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 7 червня 2021 Можливо просто не побачив що ви шукаєте новий інструмент, але так, щоб ще й вам доплатили. вы за своим брюзжанием не увидели, что рассматриваю и б.у. варианты. а офіційний, на 220 вольт з офіційною гарантією можуть доставити за тиждень. Вы только что подтвердили мои слова. Зачем тогда весь этот цирк? В любом случае, в Ваших "ценных" комментариях не нуждаюсь. Инструмент куплен (новый и по хорошей цене), тему можно закрыть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення