aladik Опубліковано: 31 травня 2021 Поділитись Опубліковано: 31 травня 2021 Есть деревянное евроокно( дерево алюминиевое) Поменялась концепция оконного проема( надо уменьшить высоту) с 170 до 120, три секции в окне, две открываются с проветриванием. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 31 травня 2021 Поділитись Опубліковано: 31 травня 2021 Мабуть, простіше замовити нове. Або домовитись з виробником за переробку на заводі (Якщо погодиться і завод під боком). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
aladik Опубліковано: 31 травня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 31 травня 2021 Цена окошка не гуманная..., Буду переделывать Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
GreyM Опубліковано: 1 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2021 Цена окошка не гуманная..., Буду переделывать переделка тоже может быть не гуманной 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
trigni Опубліковано: 1 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2021 евроокно( дерево алюминиевое) ..... а є фото вікна, глянути фальц стулки? внутрішню частину, де фурнітура і замір товщини Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
aladik Опубліковано: 2 червня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 2 червня 2021 Такого плана металлоалюминий, рама дерево, сосна, уличная с алюминием . 3 створки. Просчитала фирма по производству окон, 41 тысяча За окно 120-230 см. Проще взять фрезер с фрезой и стеклопакет дозаказать и выйти на 10-15.т Или я отстал от жизни или цены опережают.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 3 червня 2021 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2021 Проще взять фрезер с фрезой и Не забудьте показати результат. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз