allanek Опубліковано: 5 березня Поділитись Опубліковано: 5 березня В мене не було великого досвіду по травмуванням стовбуру. Тому краще , щоб вам відповів хтось більш досвідчений. В мене невеличка баночка садового вару, що купувалась років 10 тому, досі, майже повна і вар, досі, "живий". Зрізи та пошкодження замазую ним. Трохи чекаю, щоб те місце підсохло і потім замазую варом. З приводу вару на форумі читала різні думки, від "так" до " ні, ніколи так не робіть". З моїми плодовими деревами було все добре після того. З декоративними не було пошкоджень. Тож краще почекайте більш змістовних відповідей) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Astrolog_ua Опубліковано: 14 квітня Автор Поділитись Опубліковано: 14 квітня Доробили паркан - накрили зверху металевим профілем. 12 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Astrolog_ua Опубліковано: 20 травня Автор Поділитись Опубліковано: 20 травня Ще 1 етап завершено - фасад. Майже завершено - залишилось зробити освітлення. 12 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gitan Опубліковано: 20 травня Поділитись Опубліковано: 20 травня Заради краси зроблено продовження даху над верандою? Мабуть дорого коштувало. Додаткова ендова... Потім закриєте контур тераси? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Astrolog_ua Опубліковано: 20 травня Автор Поділитись Опубліковано: 20 травня 1 час назад, Gitan сказал: Заради краси зроблено продовження даху над верандою? Мабуть дорого коштувало. Додаткова ендова... Потім закриєте контур тераси? так, дуже дорогувато - дах вийшов "золотий". контур є думка зі сторони туй зробити "штори" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gitan Опубліковано: 21 травня Поділитись Опубліковано: 21 травня В 20.05.2024 в 15:31, Astrolog_ua сказал: зі сторони туй зробити "штори" Краще із скла. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Astrolog_ua Опубліковано: 23 травня Автор Поділитись Опубліковано: 23 травня В 21.05.2024 в 23:07, Gitan сказал: Краще із скла. краще, але на сьогодні цінник кінський. я хотів сітку Плісе на двері терасні зробити - 15-17к грн. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 23 травня Поділитись Опубліковано: 23 травня 20.05.2024 в 15:31, Astrolog_ua сказав: так, дуже дорогувато - дах вийшов "золотий". контур є думка зі сторони туй зробити "штори" у Вас в будинку я бачила рейки👍, зі сторони туй вони були б дуже доречні...а там вже потім і озеленення робити в такому ж дусі,все це як на мене )) правда по ціні я не знаю, дякуючі Господу я вже побудувалась, бо зараз вже цю програму не потягнула б 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Astrolog_ua Опубліковано: 23 травня Автор Поділитись Опубліковано: 23 травня 10 часов назад, irina1969 сказал: у Вас в будинку я бачила рейки👍, зі сторони туй вони були б дуже доречні...а там вже потім і озеленення робити в такому ж дусі,все це як на мене )) правда по ціні я не знаю, дякуючі Господу я вже побудувалась, бо зараз вже цю програму не потягнула б Цікава ідея - обдумаємо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volkoff Опубліковано: 23 травня Поділитись Опубліковано: 23 травня В 20.05.2024 в 15:31, Astrolog_ua сказал: так, дуже дорогувато - дах вийшов "золотий". контур є думка зі сторони туй зробити "штори" Можна було так, як на фото(перголи) Або скло кольорове - це красиво i надовго -фото (дер.рейки -це скло) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 23 травня Поділитись Опубліковано: 23 травня 15 хвилин тому, volkoff сказав: Можна було так, як на фото(перголи) Або скло кольорове - це красиво i надовго -фото (дер.рейки -це скло) Воу, а где лого хелуз фемили? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andry07 Опубліковано: 24 травня Поділитись Опубліковано: 24 травня 16 часов назад, ЯД сказал: Воу, а где лого хелуз фемили? Може він вже скло продає? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Taisiya Опубліковано: 6 червня Поділитись Опубліковано: 6 червня Поділіться,будь ласка,контактами фасадчиків.Можна в ЛС.Сантехнік відмовив,бо ми знаходимось за межами Києва,вони поки що працюють тільки в Києві.А фасадчики поставили нас в чергу(перед нами ще 2-3 будинкі)Втрачаємо тільки час,бо літо.Допоможіть,будь ласка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sidus Опубліковано: 6 червня Поділитись Опубліковано: 6 червня 5 часов назад, Taisiya сказал: Поділіться,будь ласка,контактами фасадчиків.Можна в ЛС.Сантехнік відмовив,бо ми знаходимось за межами Києва,вони поки що працюють тільки в Києві.А фасадчики поставили нас в чергу(перед нами ще 2-3 будинкі)Втрачаємо тільки час,бо літо.Допоможіть,будь ласка. Невже є люди які зараз будуються...знімаю шляпу перед такими, бо це непросто зараз: брак спеціалістів, проблеми із пересуванням, проблеми логістики маьтеріалів, світло і як наслідок ціни.... Як на мене, зараз оптимально купити готове Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Taisiya Опубліковано: 7 червня Поділитись Опубліковано: 7 червня 10 часов назад, sidus сказал: Невже є люди які зараз будуються...знімаю шляпу перед такими, бо це непросто зараз: брак спеціалістів, проблеми із пересуванням, проблеми логістики маьтеріалів, світло і як наслідок ціни.... Як на мене, зараз оптимально купити готове Купуйте готове.А я буду шукати спеціалістів,які зроблять мені фасад будинку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Astrolog_ua Опубліковано: 7 червня Автор Поділитись Опубліковано: 7 червня 15 часов назад, Taisiya сказал: Поділіться,будь ласка,контактами фасадчиків.Можна в ЛС.Сантехнік відмовив,бо ми знаходимось за межами Києва,вони поки що працюють тільки в Києві.А фасадчики поставили нас в чергу(перед нами ще 2-3 будинкі)Втрачаємо тільки час,бо літо.Допоможіть,будь ласка. відписав. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Astrolog_ua Опубліковано: 7 червня Автор Поділитись Опубліковано: 7 червня 10 часов назад, sidus сказал: Невже є люди які зараз будуються...знімаю шляпу перед такими, бо це непросто зараз: брак спеціалістів, проблеми із пересуванням, проблеми логістики маьтеріалів, світло і як наслідок ціни.... Як на мене, зараз оптимально купити готове прям зараз по селу біля 7 будинків будуються. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sidus Опубліковано: 7 червня Поділитись Опубліковано: 7 червня 2 часа назад, Taisiya сказал: Купуйте готове.А я буду шукати спеціалістів,які зроблять мені фасад будинку. дякую, але вже побудувався ) хай щастить в пошуку спеціалістів! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sidus Опубліковано: 7 червня Поділитись Опубліковано: 7 червня 1 час назад, Astrolog_ua сказал: прям зараз по селу біля 7 будинків будуються. у мене теж на районі, 4-5 новобудов, дивина та й годі 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Astrolog_ua Опубліковано: 17 червня Автор Поділитись Опубліковано: 17 червня Газоблок + 100мм пінопласт - фасадна штукатурка. як повісити світло? дюбель не вкрутити, 150мм саморіз буде триматися в газоблоці? вага світильника грамм 200 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
smotesko Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня Вуличний світильник має не лише вагу, а й парусність. Хочете гарно закріпити – гляньте спеціальні вироби для монтажу в теплоізоляції. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
smotesko Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня 7 хвилин тому, Astrolog_ua сказав: Газоблок + 100мм пінопласт - фасадна штукатурка. як повісити світло? Вуличний світильник має не лише вагу, а й парусність. Хочете гарно закріпити – гляньте спеціальні вироби для монтажу в теплоізоляції. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Astrolog_ua Опубліковано: 18 червня Автор Поділитись Опубліковано: 18 червня 16 часов назад, smotesko сказал: Вуличний світильник має не лише вагу, а й парусність. Хочете гарно закріпити – гляньте спеціальні вироби для монтажу в теплоізоляції. В мене фасад зроблений, не зовсім розумію як таки кріплення монтувати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 18 червня Поділитись Опубліковано: 18 червня (змінено) 17.06.2024 в 16:21, Astrolog_ua сказав: Газоблок + 100мм пінопласт - фасадна штукатурка. як повісити світло? дюбель не вкрутити, 150мм саморіз буде триматися в газоблоці? вага світильника грамм 200 якось так - через якусь пластину (поверхню) і шурупи повинні бути досить глибокими - 100-150 мм в блоці Змінено 18 червня користувачем vbb Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Куркуль Опубліковано: 18 червня Поділитись Опубліковано: 18 червня На днях в Терехова була відповідь на схоже питання - він казав, що вони на шпильку одягають ПП трубку а зверху шайбу і гайку 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз