dvirodov Опубліковано: 15 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 15 квітня 2021 Ребята, посоветуйте где взять хороший еврозабор с установкой? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
digor_ua Опубліковано: 20 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2021 Ребята, посоветуйте где взять хороший еврозабор с установкой? перфекто же zabor-perfecto.com.ua/ сама Татьяна5 их ставит нам в Харькове уже как-то грех их не ставить ну и я впрошлом году поставил - стоит, чо ему будет то 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Frostico Опубліковано: 21 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2021 Да, перфекто неплохие ребята) проверенный вариант годами) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dvirodov Опубліковано: 21 квітня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2021 Спасибо ребята, на другом ресурсе их также посоветовали - буду с перфекто договариваться. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
art.k Опубліковано: 23 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2021 Тоже ставил перфекто. Но мне все время рекомендовали каких-то песочинских ребят. Контактов нету ( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
aleksey02 Опубліковано: 23 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2021 перфекто же zabor-perfecto.com.ua/ сама Татьяна5 их ставит нам в Харькове уже как-то грех их не ставить ну и я впрошлом году поставил - стоит, чо ему будет то Самый дорогой забор в городе. Разница в цене по сравнению с другими конторами 30-35 грн на единице, в масштабах участка получается нормальная сумма. Ставил забор 5 лет назад в более дешевой фирме - стоит отлично, ничего с ним не случилось. Сейчас буду ставить ещё один забор в другой фирме. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
jibs Опубліковано: 24 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2021 Самый дорогой забор в городе это же перфекто ,а за перфекто нужно платить... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: 3 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2023 8 часов назад, Kirill1290 сказал: а зараз вони працюють? да Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз