Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Продам земельну ділянку під Києвом Житомирський напрямок

Yaroslav-x777

Рекомендовані повідомлення

Продається земельна ділянка, в с. Бузова, Києво-Святошинського району, Київської області. Цільове призначення: ОСГ (з можливістю зміни цільового призначення для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських і будівельних споруд). Кадастровий номер: 3222480801:01:005:5009 Участок приватизований, на руках державний акт на землю. Площа земельної ділянки 0,1 га. ( 10 соток ). Є можливість підключення електроенергії і газопостачання. Участок прямокутний, з рівним рельєфом. Поруч знаходиться великий яблуневий сад .

Неподалік земельної ділянки знаходиться школа, зупинка, центр села.

Підїзд від асфальтованої дороги до земельної ділянки близько 100 метрів

В селі знаходяться школа, дитячий садочок, ставки, продуктові магазини, будівельний магазин, новий сучасний стадіон, нова церква.

Відстань від межі Києва до участка 17 км. Хороше транспортне сполучення, маршрутки №762 і 772 їдуть на Київ інтервалом кожні 20 хв. до м. Нивки, по часу 20-30 хв. до метро.

Визначні місця: на окраїні села розташований етнографічний комплекс « Українське село » etno-selo.com.ua , в селі побудована новий стадіон і сучасна футбольна база для команди «НИВА БУЗОВА», в сусідньому селі знаходиться страусина ясногородська ферма www.ostrich.com.ua/

Ціна і продаж від власника.

Ціна договірна.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...