Dark Опубліковано: 29 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 29 березня 2021 Делимся в этой теме опытом, рецептами и технологиями производства спиртных напитков в домашних условиях. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dark Опубліковано: 1 квітня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2021 Неужели никто не увлекается таким хобби? Или просто нет желания с кем-то делиться столь ценной информацией? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
medovik Опубліковано: 1 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2021 @Министр культуры, а Вам прямо так много надо отовсюду Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 1 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2021 Неужели никто не увлекается таким хобби? Или просто нет желания с кем-то делиться столь ценной информацией? Много кто увлекается, но на такой вопрос короткого ответа не существует. А откуда вас выпустили, что резко так все и сразу, и желательно побыстрее? )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dark Опубліковано: 1 квітня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2021 @Министр культуры, а Вам прямо так много надо отовсюду Почему Вас это беспокоит? Добавлено через 2 минуты Много кто увлекается, но на такой вопрос короткого ответа не существует. А кто сказал, что нужен исключительно короткий ответ? Длинный, так длинный! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
korund Опубліковано: 1 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2021 Почему Вас это беспокоит? Может, Вы мент? Потому и беспокоит Что ищете самогонный аппарат рецепты самогоноварения велосипед, наконец - Вы начинающий мент? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
medovik Опубліковано: 1 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2021 Почему Вас это беспокоит? потому что вы недавно пришли и вам надо ФСЕ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dark Опубліковано: 4 квітня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2021 мент Почему в такой неуважительной форме Вы называете работника правоохранительных органов? Потому и беспокоит Что ищете самогонный аппарат рецепты самогоноварения велосипед, Вы волнуетесь, что Вам не хватит? У Вас нет велосипеда? потому что вы недавно пришли и вам надо ФСЕ Вы намекаете, что тут очередь? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
medovik Опубліковано: 5 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 5 квітня 2021 Вы намекаете, что тут очередь? конечно. А вы так с разбегу ворвались везде) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 5 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 5 квітня 2021 конечно. А вы так с разбегу ворвались везде Членам правительства без очереди. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dark Опубліковано: 5 квітня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 5 квітня 2021 конечно. А вы так с разбегу ворвались везде) А я думал, что даритель сам принимает решение, кому подарить? Хорошо, на велосипед и забор я был не первый в очереди, но на самогонный аппарат до меня никто в очереди не стоял. Так как мне самогонный аппарат больше не надо, давайте меняться очередями? Я Вам очередь на самогонный аппарат, а Вы мне очередь на деревянный забор? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
medovik Опубліковано: 6 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2021 Я Вам очередь на самогонный аппарат, а Вы мне очередь на деревянный забор? не, я в очереди за домом стою 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dark Опубліковано: 7 квітня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2021 не, я в очереди за домом стою Я тоже хочу! Где занимать? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gardener Опубліковано: 7 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2021 Я тоже хочу! Где занимать? За домом 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
medovik Опубліковано: 7 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2021 За домом казнить нельзя помиловать Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dark Опубліковано: 11 квітня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2021 За домом За этим? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dark Опубліковано: 16 квітня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 16 квітня 2021 И вино никто сам не делает? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
korund Опубліковано: 16 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 16 квітня 2021 И вино никто сам не делает? Вы как с Луны приехали Посмотрите пару роликов на ютубе, почитайте форумы самогонщиков и винодельщиков,- пару раз сперва может не очень получиться, потом отработаете свои рецепты. Я делаю и то и то. Но с тестем у нас рецепты разные. И на вкус разные вина получаются - он любит полусладкое, а я делаю сухое. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 16 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 16 квітня 2021 И вино никто сам не делает? Делают, конечно. В этой теме посмотрите. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dark Опубліковано: 17 квітня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 17 квітня 2021 Я делаю и то и то. А вино из чего делаете? Какая крепость получается? Делают, конечно. В этой теме посмотрите. Там 100 с лишним страниц про стройку. Я специально тему открыл, что бы только про спиртное писать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 17 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 17 квітня 2021 Я специально тему открыл, что бы только про спиртное писать. Ну, пишите. Больше инфы по виноделию, чем по моей ссылке, не найдете на этом ресурсе. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
korund Опубліковано: 17 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 17 квітня 2021 А вино из чего делаете? Какая крепость получается? Из черного мелкого арочного (цыганского, армянского, кто как называет). Он самый стойкий в наших условиях - не накрываю на зиму, достаточно плодовитый, успевает созревать в отличии от других сортов И накрывает террасу 6х10м от солнца летом. Как бонус Крепость вина, в среднем, по больнице, 10-11градусов 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: 29 вересня Поділитись Опубліковано: 29 вересня (змінено) Чи потрібно додавати трошки цукру перед мацерацією? Цього року сухе літо і виноград увесь у пилюці. В першу партію цукор не додавав, мезга піднімалась але не дуже жваво. Після того як протер через 5-ть днів через сито і поставив не ферментацію то сік покрився сизим налітом і не бродив. Додав стакан цукру і стакан води десь на 2л. Три дні жваво пінилось, але бульбашок в гідрозатворі все одно не помітив. Зараз піна зникла. В другу партію додав цукру з розрахунку 100гр на 10кг маси перед мацерацією. Жваво грало 4-ри дні, аж з кастрюлі почало вилазити так що прийшлось відкласти частину в банку. Завтра другу партію буду протирати через сито і ставити на ферментацію. Мені здається, що другий варіант краще вийшов. А те що в першому варіанті я не зіпсував? Як взагалі коригувати і контролювати процеси мацерації і ферментації? На що в першу чергу звертати увагу? Змінено 29 вересня користувачем delic Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 29 вересня Поділитись Опубліковано: 29 вересня 1 час назад, delic сказал: Чи потрібно додавати трошки цукру перед мацерацією? Я когда то давно делал вино, так сахар добавлял, ибо из нашего винограда особо ничего не получишь. Неплохое получалось. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 29 вересня Поділитись Опубліковано: 29 вересня 1 година тому, delic сказав: мезга піднімалась але не дуже жваво Її треба розмішувати хоч 2 рази на добу (якщо цього не робили, то наче могло і зіпсуватися), в мене вже на другий день підіймається, але в нас сік з мезгою такий густий, як желе, важко колотити і дуже насичений, тому завжди додаємо воду і цукор, цього разу додавав десь 5л води на 15л мезги і 200гр цукру, при ферментації ще 1-2 тижні бутлі колотю, щоб шапку піни збивати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз