yosis Опубліковано: 8 листопада 2009 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2009 Уважаемые форумчане, подскажите, нужно ли использовать гидроизоляцию по периметру тех помещений которые будут засыпаться землей? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 9 листопада 2009 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2009 Уважаемые форумчане, подскажите, нужно ли использовать гидроизоляцию по периметру тех помещений которые будут засыпаться землей? Да.Нужно. У Вас в проекте об этом не пишут, не рисуют? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yosis Опубліковано: 9 листопада 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2009 Да.Нужно. У Вас в проекте об этом не пишут, не рисуют? Спасибо, я тоже к этому пришел, чтобы спалось спокойней заизолирую. В проекте пишут, а прораб свое мнение имеет, но я его тоже имею Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
мастерок Опубліковано: 9 листопада 2009 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2009 Спасибо, я тоже к этому пришел, чтобы спалось спокойней заизолирую. В проекте пишут, а прораб свое мнение имеет, но я его тоже имею Прораба или мнение? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз