мастерок Опубліковано: 17 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2021 Я ціную приватність своїх замовників,тому ніколи не викладую в відкритий доступ фото з їх будинків,максімум це можу показати комусь особисто в моему телефоні.Тим більше що мова йде про активного форумчанина,захоче-викладе сам. А ось підлогу,якщо вийде то що задумали,Таня 5 точно викладе на форумі,фотосесія плануеться. Добавлено через 3 минуты А чого з пульвера? Взяти квача, або щітку побільшу і вапном побілити. Ото реальний лофт буде зі справжніми розводами. А прекрасний запах як ностальгія у бонус. Справжній лофт це коли замовник навмисно вкладав в опалубку не обробленні різнокалібровані дошки і потім ці відбиткии на бетоні покрасив.Як на мене то більш классної стелі я не бачив. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Тушелюб Опубліковано: 18 березня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 18 березня 2021 Як на мене то більш классної стелі я не бачив. Якщо це каже людина, яка бачила різних видів стель непорівняно більше, аніж я, то це стає цікаво. Штукатурити мені мають десь так тижнів через два і ще не пізно все змінити. Маєте якісь фотографії такого дизайну? Я обіцяюся приватні повідомлення нікому окрім дружини і своїх дітей не показувати. П.С. Послав повідомлення і вже потім зрозумів, що у мене ж фанерні щити, а не дошки і кіна з того по-любе не буде Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 20 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 20 березня 2021 Я ціную приватність своїх замовників,тому ніколи не викладую в відкритий доступ фото з їх будинків,максімум це можу показати комусь особисто в моему телефоні.Тим більше що мова йде про активного форумчанина,захоче-викладе сам. А ось підлогу,якщо вийде то що задумали,Таня 5 точно викладе на форумі,фотосесія плануеться. . ждем тоді поли Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
мастерок Опубліковано: 20 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 20 березня 2021 Пол уже залили,сейчас заканчиваем идеальную перетёрку под прожектор. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 21 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 21 березня 2021 Пол уже залили,сейчас заканчиваем идеальную перетёрку под прожектор. ждем той чудо лак на полу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SashaY Опубліковано: 23 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 23 березня 2021 Согласна. Сначала я к натяжным потолкам скептически относилась, муж уговорил сделать, так теперь понимаю, что это лучший вариант и по стоимости и по качеству. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз