DVIJOK Опубліковано: 2 грудня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2022 Чуток подыму тему, хотя и не в тему. Но, если у кого-то есть вопросы, то их можно задать в телеге t.me/+s9t_wl2xvSQ2MTVi 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 6 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2023 Судячи з об‘яви проданий Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DVIJOK Опубліковано: 12 липня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 12 липня 2023 В 06.04.2023 в 20:47, Gonchik сказал: Судячи з об‘яви проданий ні, не проданий Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DVIJOK Опубліковано: 12 липня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 12 липня 2023 Через деякий час, починаємо будувати ще один потужний проект 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andry07 Опубліковано: 12 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2023 Попередній об'єкт не продали і вже новий будувати? Сміливо. Чи новий під конкретного замовника? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DVIJOK Опубліковано: 12 липня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 12 липня 2023 3 часа назад, andry07 сказал: Попередній об'єкт не продали і вже новий будувати? Сміливо. Чи новий під конкретного замовника? Під конкретного. Йому зайшла наша якість та наше відношення. Але від захотів більший. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дмитрий Давыденко Опубліковано: 17 січня Поділитись Опубліковано: 17 січня Підкажіть, будь ласка, яка повинна бути ширина цієї лобової в барн хаусі? є якийсь стандарт? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DVIJOK Опубліковано: 18 січня Автор Поділитись Опубліковано: 18 січня 12 часов назад, Дмитрий Давыденко сказал: Підкажіть, будь ласка, яка повинна бути ширина цієї лобової в барн хаусі? є якийсь стандарт? Нема. Товщина торця залежить від товщини основної стіни, та деяких інших параметрів - примикань, утеплення, каркасу, обшивки і т.п. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дмитрий Давыденко Опубліковано: 19 січня Поділитись Опубліковано: 19 січня В 18.01.2024 в 11:19, DVIJOK сказал: Нема. Товщина торця залежить від товщини основної стіни, та деяких інших параметрів - примикань, утеплення, каркасу, обшивки і т.п. якщо зробити 50 см буде норм чи забагато? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DVIJOK Опубліковано: 19 січня Автор Поділитись Опубліковано: 19 січня 2 часа назад, Дмитрий Давыденко сказал: якщо зробити 50 см буде норм чи забагато? Я ж звідки знаю? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дмитрий Давыденко Опубліковано: 19 січня Поділитись Опубліковано: 19 січня 3 часа назад, DVIJOK сказал: Я ж звідки знаю? я так розумію ви будуєте такі будинки. скільки ви зазвичай робите? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DVIJOK Опубліковано: 19 січня Автор Поділитись Опубліковано: 19 січня 1 час назад, Дмитрий Давыденко сказал: я так розумію ви будуєте такі будинки. скільки ви зазвичай робите? Це не типовий вузол. Я розробляю такі вузли під конкретну ситуацію. Від чого залежить, я написав. Ви ж не приходите до стоматолога, і не питаєте, підходить цей бур для зуба чи ні. Ось вузол підкровельного торця, як я можу сказати, 50 см підійде чи ні? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmytro Davydenko Опубліковано: 6 березня Поділитись Опубліковано: 6 березня На скільки практично робити лобову з дерева, як на вашому будинку?Дуже подобається такий варіант. Ви використовували сосну чи модрину? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DVIJOK Опубліковано: 7 березня Автор Поділитись Опубліковано: 7 березня 12 часов назад, Dmytro Davydenko сказал: На скільки практично робити лобову з дерева, як на вашому будинку?Дуже подобається такий варіант. Ви використовували сосну чи модрину? не можу відповісти практично чи ні. Що ви маєте на увазі за словом практичність? Швидкість монтажу, красоту, чи можливість заміни? На той момент ми не хотіли нічого окрім дерева, тому вийшло так. Я не дуже пам'ятаю шо ми тоді монтували, но не сосна точно. Захищали маслом. Стоїть досі і не пищить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз