Shmel Опубліковано: 16 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 16 лютого 2021 Доброго времени суток. Вот решаюсь на постройку дома. Опыта нету. Проект zx165 нашел в 1.5 года назад на сайте evrodom.kh.ua, потом он позже появился на z500. Понимаю, что эскизы не они делали, так как им звонил и кроме эскизов ничего нету. Появились вопросы. 1. Проект мне нравится, и я думал, что он типовой и мне попадет проверенный и технологичный, но найти в инете построенный дом по этому проекту не могу. Очень хочу посмотреть на готовый дом. Как найти? 2. Если заказывать, то лучше где? В evrodom.kh.ua или z500 ? Может стоит сначала найти бригаду-бригадира и через нее искать проектировщика, чтобы быть уверенным реализации проекта.? 3. По поводу проекта, я бы только изменил часть, где санузел и бойлерная, убрал бы там дверь на улицу. Хочу также перекрытие между первым и вторым этажом сделать из дерева. 4. Вопрос к окнам и камину, ну это отдельная история.. Вот сам домик z500.com.ua/ua/projekt/zx165.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Jacksotnik Опубліковано: 16 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 16 лютого 2021 Я выбрал проект на Z500 и заказал его через местную строй. фирму, с которой и планирую строиться. По стоимости за сам проект у них цена та-же что и на Z500 + за доп. плату они мне делают много изменений в проекте(адаптация фундамента, планы этажей, перекрытие с монолита на дерево, фасады). Если заказывать те-же изменения непосредственно у Z500, получается на много дороже 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: 16 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 16 лютого 2021 Понимаю, что эскизы не они делали, так как им звонил и кроме эскизов ничего нету. Можливо крім ескізів можете нічого ніде і не знайдете. Якщо проект новий і ніде не був у реалізації, то це цілком ймовірна ситуація, що проект вам вже продають, а збудованого дому по ньому ще нема у природі. Але спробуйте все-таки задати це питання напряму у Зедпівтисячі. Може вже є реалізації. Хочу также перекрытие между первым и вторым этажом сделать из дерева. Ні, там кутові вікна з монолітними консольними перемичками які херять цей задум і вимагають монолітного перекриття, і не факт що в тих пропорціях що на ескізнику. Стінка з каміном між двох кутових вікон може вийти по розрахунку і по-товще і по-ширше. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeyGM Опубліковано: 16 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 16 лютого 2021 В мастер ванной нет умывальника. Странновато ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Shmel Опубліковано: 16 лютого 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 16 лютого 2021 Ні, там кутові вікна з монолітними консольними перемичками які херять цей задум і вимагають монолітного перекриття, і не факт що в тих пропорціях що на ескізнику. Стінка з каміном між двох кутових вікон може вийти по розрахунку і по-товще і по-ширше. А якщо задум з деровом не відкидати, може є якийсь компроміс? Добавлено через 6 минут В мастер ванной нет умывальника. Странновато ... В польском варианте кстати есть умывальник z500.pl/projekt/30078/Zx165,nowoczesny-dom-pietrowy-z-plaskim-dachem-gabinetem-na-parterze-i-3-sypialniami.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Технолог Опубліковано: 16 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 16 лютого 2021 так у вас элементарная адаптация проекта под свои реалии. закажите где предложат более рациональную цену,а все изменения реализуйте со строителями(неоднократно так делали при типовом проекте). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: 16 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 16 лютого 2021 А якщо задум з деровом не відкидати, може є якийсь компроміс? Відмовитись від кутових вікон. Або посилювати кутовий стик вікна стійкою і утеплювати її - трохи інші пропорції побачите, але це мабуть найпростіший варіант, якщо хочеться. Просто стійка буде не такою як на цих рендерах, а більш подібна до колони. Іще швидше за все змінитися суттєво пропорція (висота) перемички між поверхами. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Studio Z500 Опубліковано: 16 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 16 лютого 2021 @Shmel добрый вечер! zx165 - разработан нашим архитектурным бюро Z500 и проект уже адаптирован. На сайте указано, что он есть в наличии. evrodom.kh.ua - это наши партнеры, которые также продают наши проекты. Добавлено через 1 минуту Я выбрал проект на Z500 и заказал его через местную строй. фирму, с которой и планирую строиться. По стоимости за сам проект у них цена та-же что и на Z500 + за доп. плату они мне делают много изменений в проекте(адаптация фундамента, планы этажей, перекрытие с монолита на дерево, фасады). Если заказывать те-же изменения непосредственно у Z500, получается на много дороже если не секрет, у кого заказывали? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: 17 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2021 evrodom.kh.ua - это наши партнеры, которые также продают наши проекты. Дивно що у партнерів неповний проект, як каже тс. Сенс таких продажів через партнерів, що все одне доводиться до основного виробника звертатися? Понимаю, что эскизы не они делали, так как им звонил и кроме эскизов ничего нету. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
apxitektop.s Опубліковано: 17 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2021 (змінено) 2. Если заказывать, то лучше где? В evrodom.kh.ua или z500 ? Может стоит сначала найти бригаду-бригадира и через нее искать проектировщика, чтобы быть уверенным реализации проекта.? самый правильный ответ и совет, закажите у меня , Сами посудите, строительная фирма, экономя на проекте, если у них конечно нет типового и готового, если архитектор и конструктор будет разрабатывать его с нуля, он будет далек от проекта вашей мечты , а она у вас должна быть, хоть на бумаге вначале)), реализация в реале, это последующий шаг. Уверен, что мало какая строительная фирма, которая специализируется на коттеджах, содержит в штате архитектора и конструктора, с зарплатами от 30 000 грн. Змінено 17 лютого 2021 користувачем apxitektop.s 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Jacksotnik Опубліковано: 17 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2021 если не секрет, у кого заказывали? Профи Строй Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Shmel Опубліковано: 17 лютого 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2021 Сами посудите, строительная фирма, экономя на проекте, если у них конечно нет типового и готового, если архитектор и конструктор будет разрабатывать его с нуля, Есть подозрение, что это польский проект. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: 17 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2021 Есть подозрение, что это польский проект. Так вони ж самі пишуть, що проект адаптований. А з чого його було адаптовано як не з польського оригіналу. Інше питання, а чому це тільки ескізну частину має регіональний дистриб'ютор? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 17 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2021 Профи Строй Мелкие воришки. На сайте у них чужие проекты в портфолио. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ПГС-Проект Опубліковано: 18 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2021 Мелкие воришки. На сайте у них чужие проекты в портфолио. Это встречается сплошь и рядом Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Jacksotnik Опубліковано: 20 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 20 лютого 2021 Мелкие воришки. На сайте у них чужие проекты в портфолио. Не знаю что там насчёт воришек. Но фирма хорошо себя зарекомендовала в Херсоне. Строят качественно. Основной профиль именно строительство, проектирование думаю для привлечения большей аудитории Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Studio Z500 Опубліковано: 22 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 22 лютого 2021 Дивно що у партнерів неповний проект, як каже тс. Сенс таких продажів через партнерів, що все одне доводиться до основного виробника звертатися? У парнерів не має проектів у наявності. Вони просто є нашими дилерами. Цей як покупка наприклад керамоблоку Поротерм - можно купили де завгодно, але виробник один Добавлено через 12 минут Мелкие воришки. На сайте у них чужие проекты в портфолио. выступим в защиту - это наш партнер. Да, есть нарушение договора о наличии лого на визуализациях, но вопрос решается. Что касается цены, то партнер часть работ - ту же адаптацию фундамента выполнил от своего имени. Типовой же проект был куплен в нашем офисе. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volkoff Опубліковано: 22 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 22 лютого 2021 Я выбрал проект на Z500 и заказал его через местную строй. фирму, с которой и планирую строиться. По стоимости за сам проект у них цена та-же что и на Z500 + за доп. плату они мне делают много изменений в проекте(адаптация фундамента, планы этажей, перекрытие с монолита на дерево, фасады). Если заказывать те-же изменения непосредственно у Z500, получается на много дороже А вы уверены что получится дешевле?.. Я свидетель одной стройки,где так же заказчику(компания"Х" с проектом и строительство) утверждали что построим-поменяем что нужно по проекту и даже дешевле. Пересчитали с изменениями в проекте, в итоге вышло в полтора раза дороже. Заказчику пришлось отказался от той компании. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 22 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 22 лютого 2021 выступим в защиту - это наш партнер. Да, есть нарушение договора о наличии лого на визуализациях, но вопрос решается. Что касается цены, то партнер часть работ - ту же адаптацию фундамента выполнил от своего имени. Типовой же проект был куплен в нашем офисе. В какую защиту? Или это Юнаковы украли у профистроя картинку? И не только эту, между прочим. Просто выдавать чужую работу, особено такую, за свою - это уже вверх наглости. Architects: Aamodt / Plumb Architects Interior designer: Jennifer Vaughn Miller Construction: Dalgleish Construction Location: Lake Austin, Texas Year: 2015 Photographs by: Casey Dunn 33by.pro/prairiehouse.html www.architectureartdesigns.com/79591-2/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tansss Опубліковано: 22 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 22 лютого 2021 Вся "фирмА" делается на Малой Арнаутской Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Jacksotnik Опубліковано: 22 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 22 лютого 2021 А вы уверены что получится дешевле?.. Я свидетель одной стройки,где так же заказчику(компания"Х" с проектом и строительство) утверждали что построим-поменяем что нужно по проекту и даже дешевле. Пересчитали с изменениями в проекте, в итоге вышло в полтора раза дороже. Заказчику пришлось отказался от той компании. Уверен, так как договор уже подписан и сумма в нем четко указана Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: 23 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 23 лютого 2021 У парнерів не має проектів у наявності. Вони просто є нашими дилерами. Цей як покупка наприклад керамоблоку Поротерм - можно купили де завгодно, але виробник один Не зрозумів. Якщо проект вже адаптовано, як ви пишете, і він в наявності, тобто його вже виробили, то чому його нема у партнерів. Ви ж самі пишете що керамоблок можна купити де завгодно, а для цього він має бути на складах у ділера. Звісно що ділер його бере у виробника привозить до себе і продає. Чому ваші кліенти, щоб переглянути проект в деталях до його купівлі, мають їхати до Києва через усю країну? Який сенс у партнерах, коли ескіз я можу переглянути на сайті? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Shmel Опубліковано: 24 лютого 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2021 Я выбрал проект на Z500 и заказал его через местную строй. фирму, с которой и планирую строиться. По стоимости за сам проект у них цена та-же что и на Z500 + за доп. плату они мне делают много изменений в проекте(адаптация фундамента, планы этажей, перекрытие с монолита на дерево, фасады). Интересно если нанять прораба и отдельно архитектора, будет экономнее чем маленькую строительную фирму ? Добавлено через 13 минут Не зрозумів. Якщо проект вже адаптовано, як ви пишете, і він в наявності, тобто його вже виробили, то чому його нема у партнерів. Ви ж самі пишете що керамоблок можна купити де завгодно, а для цього він має бути на складах у ділера. Звісно що ділер його бере у виробника привозить до себе і продає. Чому ваші кліенти, щоб переглянути проект в деталях до його купівлі, мають їхати до Києва через усю країну? Який сенс у партнерах, коли ескіз я можу переглянути на сайті? Я гадаю, що це фірма посередник між замовником та архітекторами. Якщо є проєкт готовий, то так продаюсь зі своєї бази, якщо ні, віддають в роботу своїм фріланс-архітекторам. В них навіть і штату може не бути, на аутсорс кидають. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tansss Опубліковано: 24 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2021 Интересно если нанять прораба и отдельно архитектора, будет экономнее чем маленькую строительную фирму ? Попробуйте никого не нанимать, а договориться о взаимовыгодно сотрудничать! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Shmel Опубліковано: 25 лютого 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 25 лютого 2021 Попробуйте никого не нанимать, а договориться о взаимовыгодно сотрудничать! Єто как? Самому все делать, а кто нужен должен быть консультантом? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз