HumanKM Опубліковано: 29 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 29 січня 2021 Допоможіть розібратися в безлічі пропозицій на ринку. Орієнтовна площа газона 400-500м.кв. Як зійде сніг почну сіяти газон. Яку траву обрати? Де купувати??? В батьків газону вже під 20 років. По ньому гасають діти. Догляду ніякого фактично. Стрижуть, підлатують після крота. Травичка красива, дуже стійка (хоч з роками і покущувалася вже) і головне повільно росте. Досіяли пару років тому якоюсь іншою. Росте втричі швидше, дуже водяниста (як стрижеш, так все залипає в косаркі від неї). Не стійка. Коротше не сподобалася. Купується раз, тому хочеться щось нормальне і щоб стояла і щоб росла повільно... Паралельно буду купувати косарку. В родичів усіх моїх Фореста бензинова. Вродь нічого... Я придивився AL-KO Easy 5.1 SP-S, незнаю чи потяну по грошам, та хотілося б відгуки про неї почути. Знайомий кричить тільки Stiga... Можливо є люди серед нас з опитом! Зорієнтуйте будь ласка. Треба як завжди, дешево і класно.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 30 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 30 січня 2021 я звісно розумію, що кожен всій випадок вважає унікальним але у нас є окрема тема по газонокосарках https://www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=5761&page=19 та навіть декілька по газонній траві Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
1mechtatel Опубліковано: 27 січня 2022 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2022 трава DSV, газонокосилка Honda Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз