Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Кухня до стелі на Аерок D300 200мм.

Roma_Z

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня.

Знаю що тем про те як вішати тяжкі предмети на стіни з газоблоку є багато, і можливо на цьому форумі вонат також є, але не знайшов подібної.

Тому питання, кухня до стелі МДФ+ДСП (~116см), яке кріплення застосувати для газоблоку D300 товщиною 200мм щоб кухня висіла весь свій час експлутації та не боятися її завантажувати різними кухонними предметами, продуктами і т.д. Бажано з власного досвіду експлуатації такого кріплення.

Дякую.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Утопить рейку 30х60 или другую в стену (сделать горизонтальную штробу), в штробе засверлить несколько отверстий через 30-40см диаметром12-14мм на глубину 10-15см, обеспылеваем отверстия пылесосом и смачиваем водой из шприца например, после этого берем шпильку м6 нарезаем на те же 10-15см и примораживаем их на быстрый цемент тот же церезит сх5 (набрали в большой шприц готовый раствор, вводите в обеспыленное и обильно увлажненое отверстие и сразу вставляете шпильку, прозеваете застынет). Звучит все страшно но на самом деле нифига сложного. По сути заменитель хим анкера. После приложили рейку отметили где засверлиться, засверлились пд потай и прикрутили ее через шайбу гайками.
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...