peter Опубліковано: 25 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 25 січня 2021 Добрый день, ищу архитектора для одноэтажного дома(с инженерными сетями) 150-180м2 с плоской крышей. Обратился в Z500 - но коммуникация с ними мне не понравилась, очень долго отвечают, или вообще забывают ответитью. Пока еще не выбрал с кем работать, посоветуйте кого-то кто сможет сделать проект качественно. Вот тут описание и примерно то что мы хотим. docs.google.com/document/d/1Evczp_rJmbxMq4kxy1jWblRCLrLm-WH6xdWMUUuLIRM/edit?usp=sharing Спасибо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ПГС-Проект Опубліковано: 25 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 25 січня 2021 Ответил в личку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Romkkov Опубліковано: 28 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 28 січня 2021 Смело могу посоветовать Matilda_K. Познакомились тут же на форуме. несколько лет плодотворно сотрудничем. Если нужно боле детально могу в дать отзыв в личке. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оксана111 Опубліковано: 15 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 15 лютого 2021 Ознайомтесь з компанією www.prompostach.com.ua/proektuvannia/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeyGM Опубліковано: 15 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 15 лютого 2021 @Drosselbeere Добавлено через 1 минуту @Музей Добавлено через 6 минут @allasvet 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ketrin-n Опубліковано: 18 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2021 Работала с разными проектантами... Из всех хочу выделить Matilda_K , внимательна к деталям и нюансам проектирования, хороший практический опыт реализации Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 18 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2021 @Drosselbeere Добавлено через 1 минуту @Музей Добавлено через 6 минут @allasvet Меня вычеркиваем. Я не архитектор. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 18 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2021 Меня вычеркиваем. Я не архитектор. Я теж здивувався, як ви так роками шифрувались))( 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
design3s Опубліковано: 6 липня 2021 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2021 я уже не @allasvetпоменяла свой ник Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
peter Опубліковано: 26 серпня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2021 Всем спасибо, для проекта выбор пал на @Matilda_K Советую. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
design3s Опубліковано: 30 серпня 2021 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2021 В 26.08.2021 в 17:44, peter сказал: Всем спасибо, для проекта выбор пал на @Matilda_K Советую. Че там получилось, покажите нам? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
peter Опубліковано: 5 січня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 5 січня 2022 @design3s да вот что получилось 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MARGO_/ Опубліковано: 10 січня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 січня 2022 0687421302, можем взяться за отделочные работы Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз