Columbina Опубліковано: 18 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 18 січня 2021 Я просто умею считать и деньги с неба мне не падают. Такие люди у меня не работают - я с ними прощаюсь. Есть моменты, когда хочется спросить: за это еще и платят?! За качественно выполненные работы плачу в соответствии с запрошенной суммой, даже не помню случая чтобы торговалась. Напоминаю, что название темы не обсуждение моей персоны. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 18 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 18 січня 2021 ЗІ.В чому сакральний сенс в двох номерах крім як заплутати реального замовника , у якого крім Вас ще міліон контактів ? хіба що корпоративний номер, що в рекламі йде. А вже робоча інформація в приватному телефоні. Іншого пояснення такого дрочилова зрозуміти не можу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 20 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2021 Я просто умею считать и деньги с неба мне не падают. Такие люди у меня не работают - я с ними прощаюсь. Есть моменты, когда хочется спросить: за это еще и платят?! За качественно выполненные работы плачу в соответствии с запрошенной суммой, даже не помню случая чтобы торговалась. Напоминаю, что название темы не обсуждение моей персоны. Ну да , ви находите не за 250 грн метр , а а 140 , а потім кажите, що платите заявлену сумму без торгу а вони таке творять)) і вмієте рахувать гроші 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Columbina Опубліковано: 21 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 21 січня 2021 Ну да , ви находите не за 250 грн метр , а а 140 , а потім кажите, що платите заявлену сумму без торгу а вони таке творять)) і вмієте рахувать гроші кто вам сказал такую хрень?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз