bogdan_uzh Опубліковано: 17 січня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 17 січня 2021 як тільки у людини телефон на одному номері а вайбер , наприклад, на іншому-жди пригод. а якщо на обох вайбер?) шах і мат) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serg179 Опубліковано: 17 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 17 січня 2021 а якщо на обох вайбер?) шах і мат) Балалайку. То на жодному толку немає. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bogdan_uzh Опубліковано: 17 січня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 17 січня 2021 Как мне узнать что у него с инструментом? Как приедет на работы ? и гнать? я просто наперед питаю - є весь інструмент? -та приїхав - а де ключ ххх? - ем... а я без нього - так не піде - їдь за ключом, зазвичай не вертаються)))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 17 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 17 січня 2021 Можно как при тендере требовать докумнты с перечнем оборудования. И если это фирма - с перечнем официально оформленных сотрудников, чтобы вам с вокзала не напарили. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 17 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 17 січня 2021 Поляк казав: "Цо за дужо, то нє здрово". Прегинати палку теж не варто. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 17 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 17 січня 2021 На самом деле такой простой фильтр дает возможность отфильтровать однодневок-посредников, которые не смогут выполнить тендерное задание, выиграв тендер минимальной ценой. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Energon Опубліковано: 17 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 17 січня 2021 Перша міні оцінка проходить ще на етапі дистанційного спілкування , причому не тільки з виконавцями а й з замовниками- як тільки у людини телефон на одному номері а вайбер , наприклад, на іншому-жди пригод.Наче дріб'язок але напротязі багатьох років працює практично 100%ково. Блін, у мене так А яких пригод слід чекати моїм потенційним замовникам? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vodinoy Опубліковано: 17 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 17 січня 2021 Допустим ви монтажник/зварщик/муляр/сантехнік і т.д. - значить приходите ви до замовника - а він задає вам пару хитрих запитань по професії - яка була б реакція на таке неподобство? -ответ- где вы взяли мой телефон? ... больше вопросов у заказчика нет... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-Караванщик- Опубліковано: 17 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 17 січня 2021 Сантехник приехал за материалами. Сантехник едет на объект ) 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 17 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 17 січня 2021 Настоящий Мастер! Уже на американский биток заработал даже! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serg179 Опубліковано: 17 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 17 січня 2021 Блін, у мене так А яких пригод слід чекати моїм потенційним замовникам? Я про Вас нічого не знаю.Як тільки виконавець телефонує з одного номера а пише з іншого , я чекаю спочатку приблизно такого : ой фотки в іншому телефоні, не було зв'язку ( грошей) на іншому телефоні тому я Вам не подзвонив( написав) , другий телефон сів, я його десь забув, загубив і т.д. Потім буде : у мене схема (таблиця,інструкція,технічне завдання і т.д.)в тому телефоні що я лишив дома на зарядці тому я приїду завтра і дороблю і т.п.. Поки що виключень практично не було. ЗІ.В чому сакральний сенс в двох номерах крім як заплутати реального замовника , у якого крім Вас ще міліон контактів ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
#roofinspector Опубліковано: 17 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 17 січня 2021 Допустим ви монтажник/зварщик/муляр/сантехнік і т.д. - значить приходите ви до замовника - а він задає вам пару хитрих запитань по професії - яка була б реакція на таке неподобство? На любой вопрос даю аргументированный ответ со ссылкой на норму. Подкрепляю конкретными личными случаями (как позитивными так и негативными) в личной практике, кейсами с форума, ликбезом физики и химии процессов. И не важно, проверка на вшивость это или любопытство. Если заказчик пытается опровергнуть правильность этого ответа ссылаясь на блогера из Ютуба или статью из журнала, то либо возвращаю его к реальности фразой "мнений много а норма одна" либо заканчиваю диалог и работу с этим клиентом. В подавляющем числе случаев, преодолевать сопротивления заказчиков не приходится. Т.е. реагирую нормально. Неподобством это не считаю. Наоборот: каждая успешно пройденная проверка на вшивость (если это она была), да ещё и от наглухо зашоренного по ряду вопросов заказчика - это маленькая победа и +100500 к скиллам 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 17 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 17 січня 2021 Є замовники, які кричать, що їм не на мтс дзвонити дорого. Тому для клієнтів можна тримати номери різних операторів. Та й телефони, які підтримують 2 сімки, промисловістю випускаються, тому нічого забути не вийде. А ще буває що в одному селі ловить один оператор, а в іншому інший і щоб постійно бути на зв'язку є сенс у двох номерах. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serg179 Опубліковано: 17 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 17 січня 2021 Є замовники, які кричать, що їм не на мтс дзвонити дорого. Тому для клієнтів можна тримати номери різних операторів. Та й телефони, які підтримують 2 сімки, промисловістю випускаються, тому нічого забути не вийде. А ще буває що в одному селі ловить один оператор, а в іншому інший і щоб постійно бути на зв'язку є сенс у двох номерах. Моя практика говорить про інше. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Energon Опубліковано: 17 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 17 січня 2021 Я про Вас нічого не знаю.Як тільки виконавець телефонує з одного номера а пише з іншого , я чекаю спочатку приблизно такого : ой фотки в іншому телефоні, не було зв'язку ( грошей) на іншому телефоні тому я Вам не подзвонив( написав) , другий телефон сів, я його десь забув, загубив і т.д. Потім буде : у мене схема (таблиця,інструкція,технічне завдання і т.д.)в тому телефоні що я лишив дома на зарядці тому я приїду завтра і дороблю і т.п.. Поки що виключень практично не було. ЗІ.В чому сакральний сенс в двох номерах крім як заплутати реального замовника , у якого крім Вас ще міліон контактів ? Так то може проблема у людях-виконавцях які Вам попадались, а не в двох телефонах?) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serg179 Опубліковано: 17 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 17 січня 2021 Так то може проблема у людях-виконавцях які Вам попадались, а не в двох телефонах?) Можливо.Я ж не стверджую на 100%. Розказав лиш свій досвід. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 17 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 17 січня 2021 Сначала приглашаете сантехника\электрика (не суть) на смотрины объекта, беседуете. Как мне узнать что у него с инструментом? Как приедет на работы ? и гнать?- нет ножниц для резки пластиковых труб - чего заморачиваться! порезал болгаркой вся мотня всередине трубы, обнаружили когда выгнали "спеца" я вам наскільки я пам ятаю від начала до кінця такі попадались. чому цікаво?) чому не з форума брали людей?? Добавлено через 5 минут Я про Вас нічого не знаю.Як тільки виконавець телефонує з одного номера а пише з іншого , я чекаю спочатку приблизно такого : ой фотки в іншому телефоні, не було зв'язку ( грошей) на іншому телефоні тому я Вам не подзвонив( написав) , другий телефон сів, я його десь забув, загубив і т.д. Потім буде : у мене схема (таблиця,інструкція,технічне завдання і т.д.)в тому телефоні що я лишив дома на зарядці тому я приїду завтра і дороблю і т.п.. Поки що виключень практично не було. ЗІ.В чому сакральний сенс в двох номерах крім як заплутати реального замовника , у якого крім Вас ще міліон контактів ? тю, а яякщо хвилини Є безкоштовні на другому. а говорити хвилин 40 требі і таких людей декілька в день. нащо прговорювати 1 грн за хвилину? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 17 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 17 січня 2021 нащо прговорювати 1 грн за хвилину? Майстра це взагалі не повинно хвилювати. Включає в рахунок просто витрати на телефонні розмови так само як на цемент, пісок, бензин, труби, фітинги, провід тощо. І клієнт задоволений - єдиний номер, не треба думати хто дзвонить. Єдине що треба буде вести облік який клієнт скільки ефірного часу наговорив. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serg179 Опубліковано: 18 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 18 січня 2021 тю, а яякщо хвилини Є безкоштовні на другому. а говорити хвилин 40 требі і таких людей декілька в день. нащо прговорювати 1 грн за хвилину? То не залишиться часу в того майстра на роботу і буде без грошей . Оплачую один номер 300 грн і розмовляю стільки скільки потрібно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Columbina Опубліковано: 18 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 18 січня 2021 я вам наскільки я пам ятаю від начала до кінця такі попадались. чому цікаво?) Повторюсь очередной раз: не все такие попадались, были и рукастые с головой. Почему попадались такие? Может потому что я знаю как должно быть сделано правильно. Может потому что у меня не один объект . Может потому что живу дольше. чому не з форума брали людей?? Из Киева? Харькова? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 18 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 18 січня 2021 Повторюсь очередной раз: не все такие попадались, были и рукастые с головой. Почему попадались такие? Может потому что я знаю как должно быть сделано правильно. Может потому что у меня не один объект . Может потому что живу дольше. Из Киева? Харькова? А що на форумі немає людей щ вашого міста або рядом? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Columbina Опубліковано: 18 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 18 січня 2021 Нет Либо по тем специальностям что мне не нужны сейчас. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
мастерок Опубліковано: 18 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 18 січня 2021 Повторюсь очередной раз: не все такие попадались, были и рукастые с головой. Почему попадались такие? Может потому что я знаю как должно быть сделано правильно. Может потому что у меня не один объект . Может потому что живу дольше. Из Киева? Харькова? Я живу в Каменце-Подольском,за последних 12 лет я ни одного дня не проработал дома.Конечно же большинство заказов это Киев,а в общем география моих заказчиков это практически вся територия Украины,только в закарпатье бывать не приходилось.Точно также многие мастера работают на выезде,к примеру тот же Мурава со Львова делает сантехнику в Одессе,а одессит Ред Барон (Дима) в это время крутит трубы в Киеве. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Columbina Опубліковано: 18 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 18 січня 2021 со Львова делает сантехнику в Одессе,а одессит Ред Барон (Дима) в это время крутит трубы в Киеве. Наши строители выехали в Польшу, а польские в Германию? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 18 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 18 січня 2021 . Мабуть, ви просто не хочете платить ті гроші, раз хоч половина у вас таких людей працює Просто, ви вже третій раз розказуєте в подробицях про своіх рукожопів з такою ненавистю. Що вже по почерку взнавати вас можна. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз