Privet Опубліковано: 14 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 14 січня 2021 Допоможіть визначити напругу повітряної ліній електропередач. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 14 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 14 січня 2021 0,4 кВ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oldman Опубліковано: 14 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 14 січня 2021 380в Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 14 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 14 січня 2021 Вулична мережа + освітлення. Які можуть бути сумніви чи варіанти? Оба вище наведені варіанти правильні Хіба ще 220 В. добавити, для тих то не в курсі про лінійну і фазну напруги 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 14 січня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 14 січня 2021 Зокрема мене цікавить цей стовпчик. Стоїть він майже по червоній лінії. Є бажання збудувати літню кухню та котельню. Але місця на ділянці обмаль. Тому і виникає питання у визначенні напруги - щоб мати уявлення про охоронну зону електричної мережі. Бо, якщо - до 1 Кв. , то усе чудово для мене. Відступив два метра від паркану, та будуй. А якщо більше напруга - то це проблема. *** Дещо про охоронні зони електричних мереж. dreamdim.ua/uk/vidstani-mizh-budynkamy-ta-do-mezh-dilyanok-protypozhezhni-ta-inshi-vidstani-2021/ *** Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 15 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2021 А якщо більше напруга - то це проблема.Нет там большего напряжения. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Firetuf Опубліковано: 15 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2021 Нет там большего напряжения. Сто пудово! Я даже не понимаю, где там 380 нашли? Там 220 и слаботочки. (Оптика, можэ радиво))))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sirkonium Опубліковано: 15 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2021 Сто пудово! Я даже не понимаю, где там 380 нашли? Там 220 и слаботочки. (Оптика, можэ радиво))))) СИП там в двух местах подключен на 3 фазы. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Firetuf Опубліковано: 15 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2021 СИП там в двух местах подключен на 3 фазы. Я эту смотрел, на других столбах - да, есть 4-нх проводка. А в ТП даже высокое напряжение есть)))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 16 січня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 16 січня 2021 Тобто, там - 380 (Сип), 220 (освітлення) - отже це 0,4 кВ ?! Я усе вірно зрозумів ? *** Скільки вольт на лінії? Класи напруг moehobi.com/yaka-yde-napruga-po-liniyi-elektroperedach-klasi-naprug/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
КХХ Опубліковано: 16 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 16 січня 2021 Тобто, там - 380 (Сип), 220 (освітлення) - отже це 0,4 кВ ?! Я усе вірно зрозумів ? *** Скільки вольт на лінії? Класи напруг moehobi.com/yaka-yde-napruga-po-liniyi-elektroperedach-klasi-naprug/ Все что на фото подпадает под 0,4 кВт. Стройтесь спокойно)) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 19 березня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 19 березня 2021 Щось не знайшов відповіді на таке питання. Біля опори ЛЕП (0,4 кВ) хочемо колодязь септика викопати. Яку відстань треба забезпечити ?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Volt-Amper Опубліковано: 19 березня 2021 Поділитись Опубліковано: 19 березня 2021 @Privet, 2 метра. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 6 липня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 6 липня 2021 ПРАВИЛА охорони електричних мереж ips.ligazakon.net/document/KP970209?an=33 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз