Toxa@ Опубліковано: 6 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 6 січня 2021 Доброго дня! Куплю металочерепицю на вальмовий дах (колір коричневий матовий, крок хвилі 35 см.) по приємній ціні Плюс: коник покрівельний, карнизну планку, нижню ендову покрівлі, саморізи покрівельні. З доставкою Зв'язок в вайбері! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 8 січня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 8 січня 2021 Також пиши в особисті повідомлення! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Svet_LED Опубліковано: 10 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 10 січня 2021 Я себе в Василькове заказывал, напрямую. Скидку дали от общей цены. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 10 січня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 10 січня 2021 Не знаю чи зможу я тут знайти менеджера від виробника, обсяг покрівлі чималий. Хотілося б проконсультуватися щодо модульної черепиці- я думаю що на вальмовому даху буде менше відходів, і легше монтаж. В порівнянні з катаними листами довжиною по 450 см. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 29 січня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 29 січня 2021 Ще актуально! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз