standov Опубліковано: 14 січня Поділитись Опубліковано: 14 січня Саеко ті що до купівлі філіпсом були дуже надійні і безпроблемні, сучасні філіпси значно здешевили всередині (але все ще певний запас міцності залишився). Але в них все ще великий плюс - запчастини можна купити завжди і недорого. А ще в сучасних філіпсах-саеко абсолютно чудовий капучінатор, фактично перший який дійсно зручний і капучінку зробити не нагадує запуск шатла в космос по кількості рухів руками) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 14 січня Поділитись Опубліковано: 14 січня (змінено) 27 минут назад, allanek сказал: Та ви багатій🙂. Саєко... Та ні, то каже про те, що вже довго живу і користуюсь благами. Роял колись дістався дуже давно не зовсім новий, але чесно відпрацював і якісно варив. Інсанто не поступалась хоча мабуть і не так зручна була як Роял, особливо капучінатор не подобався, але коли закапризувала то взяв Лірику і ось тут зрозумів, що мало мати напис бренду. Ну, то таке, бачили очі, що купували - їжте! )) Скажу вам одне, до кожної машини потрібно підбирати пробами зерна, купаж і ступінь помелу. Я обовʼязково використовую арабіку разом з робустою, але кожного разу у різній пропорції. Доречі, кава у турочці і кава з машинки виходить також різна на смак. світлини з природи, зі мною завжди турочки, а хто впізнає оці три? Змінено 14 січня користувачем Фрай 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 14 січня Поділитись Опубліковано: 14 січня (змінено) 16 хвилин тому, standov сказав: А ще в сучасних філіпсах-саеко абсолютно чудовий капучінатор, фактично перший який дійсно зручний і капучінку зробити не нагадує запуск шатла в космос по кількості рухів руками) Тому і купувала Делонгі, бо цікавило молочне меню без ніяких пасів руками. 1 хвилину тому, Фрай сказав: Скажу вам одне, до кожної машини потрібно підбирати пробами зерна, купаж і ступінь помелу. Я обовʼязково використовую арабіку разом з робустою, але кожного разу у різній пропорції. Безумовно, тут ви праві. Я теж все це робила. Але арабіка без купажу з робустою мені подобається більше. Змінено 14 січня користувачем allanek Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 14 січня Поділитись Опубліковано: 14 січня (змінено) Щойно випив філіжаночку чистої, але тут раз на раз не виходить, здебільшого коли вона сама то для мене кислувата, а я люблю гарячу каву і гіркувату. Не плутати з пересмаженою! ) Змінено 14 січня користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 14 січня Поділитись Опубліковано: 14 січня 2 хвилини тому, Фрай сказав: Не плутати з пересмаженою! )...каву...гіркувату. Я знаю смак робусти))) Мені до вподоби більш м'яка на смак, але без відвертої кислинки, що притаманна арабіці. От арабіка Lavazza Tierra, коричнева пачка, мені ідеальна, особливо в молочному меню. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 14 січня Поділитись Опубліковано: 14 січня 3 години тому, allanek сказав: не має того специфічного кислого присмаку 2 години тому, allanek сказав: арабіка без купажу з робустою мені подобається більше Так це протиріччя, чим більше арабіки тим кисліще, я навпаки беру максимум робусти (lavazza gusto forte), щоб жодної кислинки не чути, але це так, мої думки вголос..., бо у вас і арабіка найкраща і ні грамма кіслинки і робусти... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 14 січня Поділитись Опубліковано: 14 січня І от що дивно у нас, вартість на смак ніяк не впливає. Брав у кавʼярні в ТЦ і була нормальна, а як взяв у них же таку ж же по 1100грн/кг то пити не можна, Це зараз дружина купила арабіку у іншій кавʼярні по 750грн/кг то випʼю і філіжанку винюхую як кіт валерʼянку. )) Такий приємний аромат з гірчинкою. Але підозрюю, що там таки купаж з робустою бо точно була б кислинка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 14 січня Поділитись Опубліковано: 14 січня (змінено) 4 години тому, Фрай сказав: зі мною завжди турочки, а хто впізнає оці три? В мене колись були такі, вони йшли в наборі з тацею та піском. Фрай, чи є робуста , крім арабики, що купила ваша жінка, можна побачити візуально. Зерна робусти та арабіки відрізняються між собою. Навіть зерна арабіки, в залежності від місця, де розташована кавова плантація, теж відрізняються між собою. І не тільки зерном, ще і смаком відрізняються. Тому арабіка від Лавацца має відміності між собою. . Змінено 14 січня користувачем allanek Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 14 січня Поділитись Опубліковано: 14 січня Саме так! Ось така у мене у гаражі валяється з отакою тацею турки тягаю з собою, кожного разу приємні спогади від кави по-турецькому на піску. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oce@n Опубліковано: 11 лютого Поділитись Опубліковано: 11 лютого Доброго дня! Задумалися над чим чим краще прибирати. Є два пилососи і також робот-пилосос. Але двоє дітей, кіт і собака. Перший поверх здебільшого блитка, другий ламінат. Що хто використовує. Думаємо між миючим пилососом на штанзі, а також паро-пилососом Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oce@n Опубліковано: 11 лютого Поділитись Опубліковано: 11 лютого Були в магазині. Радять: парову швабру Rowenta RY8561WH акумуляторний пилосос Rowenta RH98C0W0 також якийсь полотер Kaercher може в когось є і ви можете поділитися досвідом використання? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 12 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 12 лютого 9 часов назад, Oce@n сказал: Доброго дня! Задумалися над чим чим краще прибирати. Це складне питання, бо у кожної сімї індивідуальні потреби. 9 часов назад, Oce@n сказал: Є два пилососи і також робот-пилосос. Але двоє дітей, кіт і собака. У вашому питанні вже є відповідь. Якщо 2 пилососи + робот вас не задовільняють, беріть те, що буде виконуваті інші функції. Як ваш ламінат відреагує на парову швабру чи полотер, ми ж не знаємо. Якщо вам потрібне вологе прибирання і у вас якісний ламінат, і ви не будете паровою шваброю обробляти його тричі на день, то може вам і підходить. 9 часов назад, Oce@n сказал: акумуляторний пилосос Rowenta RH98C0W0 В чому його принципова різниця від ваших уже 3-х пилососів? Робот - це той самий акумуляторний пилосос, тільки набато автономніший, ніж ота Ровента. P.S. Так мені підказує моя логіка, а обирати вам. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oce@n Опубліковано: 12 лютого Поділитись Опубліковано: 12 лютого Дуже дякую! Все логічно. Єдине, морока зі звичайними пилососами в тому, що їх треба притягти, розгорнути, і не дуже зручно тягати за собою. Ці варіанти ніби автономніші, їх можна швидко взяти і легше прибрати. Здається... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 12 лютого Поділитись Опубліковано: 12 лютого маю 2 пилесмоки, один робот з функцієї вологого прибирання і один акумуляторний для сухого...коли купили робот думала що акумуляторний мені вже не знадобиться, але я його зараз юзаю не менше ніж робот...від прибирає кути, він прибирає сходи, він прибирає локально ( біля каміну наприклад)...також є парагенератор ( пароочисник)Керхер, але я його не дуже люблю на паркеті, ще якась фобія у мене )) у мене давно акумуляторний Severin ,чистий німець, акумулятора вистачає десь на 80 кв.м, прибирає гарно....коштував він 80 евро і свої гроші підпрацював вже давно...по картинках подивилась ось такий до речі техніка Severin дуже достойна і по якості, і за ціною 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yull Опубліковано: 12 лютого Поділитись Опубліковано: 12 лютого Акумуляторний пилосос для мене була одна з найвдаліших покупок. Купувала як таку собі заміну віника - пісок при вході прибрати, крихти на кухні, але він виявився достатньо потужним для загального прибирання, звичайний і не доставала більше. У мене Філіпс. Від 2в 1 зі шваброю відмовилася через їх велику вагу(це важливо для акумуляторного пилососа) і все ж не вважаю що він нормально миє, більше грязь рлзвозить. Парові прилади все ж не для ламінату. Ну як мінімум не на кожен день. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oce@n Опубліковано: 12 лютого Поділитись Опубліковано: 12 лютого Дозольте запитати, а як ви закриваєте потреби помити гарно плитку, чи поприбирати шерсть? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 12 лютого Поділитись Опубліковано: 12 лютого 1 година тому, Oce@n сказав: Дозольте запитати, а як ви закриваєте потреби помити гарно плитку, чи поприбирати шерсть? Парогенератор/ пилесмок...шерсть з французцького бульдога прибирає гарно 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 12 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 12 лютого 4 часа назад, irina1969 сказал: від прибирає кути, він прибирає сходи, він прибирає локально ( біля каміну наприклад). Не зрозуміла, тобто звичайним пилососом це зробити не можливо? Навіть у пилососах старої моделі є насадки саме для таких цілей: для меблів, плітусів, тощо. Єдина різниця - то треба розмотати шнур та втикнути його в розетку, а акумуляторний швидше "пустити в діло". Якщо брати акумуляторний тільки тому, що він швидше пускається в діло, то треба уже зважити витрати/результат/необхідність. 2 часа назад, Oce@n сказал: Дозольте запитати, а як ви закриваєте потреби помити гарно плитку, чи поприбирати шерсть? Як не дивно, але шерсть (від короткошорстного кота) найкраще прибирає робот. І моє волосся також. Це за умови що пів-будинку у мене застелено килимами, а пів-будинку - плитка, лінолеум. А от помити плитку так, щоб шви затерті фугою були як нові, у мене не виходить. Нажаль, не знаю, чи здатен то зробити парогенератор. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oce@n Опубліковано: 12 лютого Поділитись Опубліковано: 12 лютого 1 годину тому, irina1969 сказав: Парогенератор/ пилесмок...шерсть з французцького бульдога прибирає гарно А який парогенератор? Поясню питання - зайшов на сайт Керхера, там є варіанти за 4 тис грн і за 14 тис грн ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 12 лютого Поділитись Опубліковано: 12 лютого 20 хвилин тому, Nic-олаевна сказав: Не зрозуміла, тобто звичайним пилососом це зробити не можливо? Навіть у пилососах старої моделі є насадки саме для таких цілей: для меблів, плітусів, тощо. Єдина різниця - то треба розмотати шнур та втикнути його в розетку, а акумуляторний швидше "пустити в діло". Якщо брати акумуляторний тільки тому, що він швидше пускається в діло, то треба уже зважити витрати/результат/необхідність. Як не дивно, але шерсть (від короткошорстного кота) найкраще прибирає робот. І моє волосся також. Це за умови що пів-будинку у мене застелено килимами, а пів-будинку - плитка, лінолеум. А от помити плитку так, щоб шви затерті фугою були як нові, у мене не виходить. Нажаль, не знаю, чи здатен то зробити парогенератор. хіба справа в насадках 🙄 може комусь і зручно по сходах з дротом бігати, але мені "ні" тому акумуляторний ...за "швидкість пускання в діло" не зрозуміла від слова зовсім 5 хвилин тому, Oce@n сказав: А який парогенератор? Поясню питання - зайшов на сайт Керхера, там є варіанти за 4 тис грн і за 14 тис грн ... ой я вже не пам"ятаю...якісь недорогий для дома для сім"ї, не для профі так уж точно ...в будинку килимів у мене нема, співпідношення паркета/ плитки 60/40 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 12 лютого Поділитись Опубліковано: 12 лютого 9 хвилин тому, Oce@n сказав: А який парогенератор? Поясню питання - зайшов на сайт Керхера, там є варіанти за 4 тис грн і за 14 тис грн ... ось цей кажись, жовтенький )) Пароочисник Karcher SC 3 EasyFix 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 12 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 12 лютого 6 часов назад, irina1969 сказал: хіба справа в насадках 🙄 може комусь і зручно по сходах з дротом бігати, але мені "ні" тому акумуляторний ...за "швидкість пускання в діло" не зрозуміла від слова зовсім Якщо мова про сходи, то дійсно зручніше мати щось менш габаритне, ніж звичайний пилосос, та і на сходи звичайний пилосос не затягнути. А під швидкістю запуску мала на увазі, що не треба розмотувати шнур, шукати найближчу розетку і т.д. Натиснув на кнопку і прилад працює. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Wolfchen Опубліковано: 13 лютого Поділитись Опубліковано: 13 лютого В 12.02.2024 в 15:15, irina1969 сказал: ось цей кажись, жовтенький )) Пароочисник Karcher SC 3 EasyFix Я все у роздумах за парогенератор... Замінить швабру на підлозі із структурною плиткою? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 13 лютого Поділитись Опубліковано: 13 лютого 1 година тому, Wolfchen сказав: Я все у роздумах за парогенератор... Замінить швабру на підлозі із структурною плиткою? от саме для такої плитки він буде гарними помічником...у мене вдома гладка плитка і воно не так видно, але коли я на дачу взяла помити після зими, а там як раз структурна, то я такої чистої плитки не бачила ніколи 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Wolfchen Опубліковано: 13 лютого Поділитись Опубліковано: 13 лютого Дякую! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз