evg0101 Опубліковано: 3 січня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 3 січня 2021 @evg0101, багато тексту і теорії практики нуль. В обговорюваній проблемі НЧ шум розповсюджується по конструктивних елементах сриймається внутрішнім вухом. Нереально ідеально розмістити активний подавлювач в квартирі, що нівелювати вібрацію. Пару сантиметрів в сторону - і ви під дією аналогічного збудника в протифазі. І я повчу про інтерференцію і гармоніки... Макувати більш гучним можна, але нах таве спання в постійній вібрації/гулі? Колись працівникам шумного виробництва давали молоко за вредність. Так, гучності виробництво/спальня різні але і сприйняття робота/сон різне. Крім теорії, ви можете надати посилання на реальні пристрої під задані проблеми? Щоб для приміщення а не навушники і з заточкою під НЧ? Єдиний захист від НЧ конструктивного шуму - поглинання/затухання. То что я делаю не является активным шумоподавлением. Это маскировка шума, маскировка! мы можем различать колебания (звуик), проходящие через твердые тела, и колебания проходящие через воздух. Скорость выше в твердых телах. Вы скажете мне, как возможно поглощение 20 Гц с длиной волны 20 метров? Возможно только отражение и немного погашение. Я тоже говорю по собственному опыту. Мой сабвуфер позволяет мне спать! Добавлено через 3 минуты + У меня сабвуфер 250 Вт. Я использую только 5% громкости звука. Он полностью заполняет мою комнату, независимо от того, где он стоит. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 3 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 3 січня 2021 Вы скажете мне, как возможно поглощение 20 Гц с длиной волны 20 метров? Так про це й мова. Про це від початку топіку. А потім заладили про активний шумодав для НЧ... А как поглощать - гугліть "демпфер" хоча тут теж ніпрощо, бо поглощать = погашать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей НСТ Опубліковано: 3 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 3 січня 2021 То что я делаю не является активным шумоподавлением. Это маскировка шума, маскировка! Ээээ падажжжите... Вы, уже не строите комнату в комнате? А как давно делаете эту самую маскировку, до публикации этого топика или уже после? ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 3 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 3 січня 2021 А как давно делаете эту самую маскировку, до публикации этого топика или уже после? Уже столько времени прошло с момента первой публикации. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз