harassmenko Опубліковано: 18 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 18 грудня 2020 для моего нового DIY проекта мне нужен будет недорогой однокомпонентный полиуретан. Я посчитал, что дешевле всего купить просроченную монтажную пену, которая, однако же должна хотя бы сама вытекать из баллона. Пениться ей необязательно. Актуально это будет в конце января Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
oam Опубліковано: 29 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2020 есть просроченный баллон клей-пены подойдет? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
harassmenko Опубліковано: 8 січня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 8 січня 2021 я уже купил целый ящик, мне 1 баллона мало Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей НСТ Опубліковано: 8 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 8 січня 2021 Есть килограмм 20 жесткой заливочной, но двухкомпонентной, вручную не смешаете ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 12 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2021 для моего нового DIY проекта мне нужен будет недорогой однокомпонентный полиуретан. Я посчитал, что дешевле всего купить просроченную монтажную пену, которая, однако же должна хотя бы сама вытекать из баллона. Пениться ей необязательно. Актуально это будет в конце января чи не софіївська це ялинка ваш проект? хорошая работа . присматривался Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
harassmenko Опубліковано: 3 лютого 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 3 лютого 2021 чи не софіївська це ялинка ваш проект? хорошая работа . присматривался нет, я смешиваю преполимер с ксилолом в пропорции 1:1- и получается полиуретановая грунтовка. Мне на шару достались плиты двп - хочу обшить ими санузел, а для этого надо обработать, чтобы не боялось влаги Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 5 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2021 нет, я смешиваю преполимер с ксилолом в пропорции 1:1- и получается полиуретановая грунтовка. Мне на шару достались плиты двп - хочу обшить ими санузел, а для этого надо обработать, чтобы не боялось влаги А гідроізоляція звичайна не катить? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
harassmenko Опубліковано: 7 лютого 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 7 лютого 2021 А гідроізоляція звичайна не катить? какая, например? она за 1 литр получится 50 грн? кроме того, мои плиты довольно слабые - полиуретановая грунтовка делает их намного прочнее Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз