Railnolds Опубліковано: 10 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 10 грудня 2020 Во-первых, я отвечал на сообщение другого человека, который предложил привести нормальную планировку. Эта просто на вашу больше всего похожа. И тем не менее - Ваш вариант не есть оптимальным для меня . Потому что у Вас цвет фломастеров не такой. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anatol33 Опубліковано: 10 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 10 грудня 2020 Здравствуйте! Прошу покритиковать проект дома. В доме будет жить семья 2 взрослых и 2 детей. Планируем два этажа, цегла, монолитное перекрытие. Гараж и кухню переносить нельзя, если поменять местами - то с кухни буду смотреть на сараи, чего я не хочу вообще. На втором этаже комната родителей также должна быть в той стороне, где нарисовали, опять же из-за того что не хочу смотреть на сараи. Сама вижу два момента, которые не очень: 1) Кухня маловата, но если учесть что у нас в кухне не едят, места должно быть достаточно. или нет? 2) Туалет первого этажа. Если никто не прибавит в весе - можна мириться. Или можна как-то что придумать и увеличить? Можна ли сделать вытяжку (не принудительную) из котельни в ванную на втором этаже? И вообще те вытяжки, которые нарисовали - там все нормально ? или ерунду нарисовали какую-то ? У мене такий самий метраж будинку, так само 2 поверхи, такий самий склад сімї, і таке саме планування гаража та котельні. На цьому схожість закінчується. Для чого вам на 2 поверсі 2 ванних кімнати,а на першому - жодної? Дуже незручно! Кухня замала, у мене 12 м і то думаю малувата, треба було більшу зробити. Ви не думали про терасу? Вихід з кухні на терасу дуже зручно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Railnolds Опубліковано: 10 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 10 грудня 2020 У мене такий самий метраж будинку, так само 2 поверхи, такий самий склад сімї, А можете скинуть свою планировку если можно с размерами? Я тоже такой планирую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allasvet Опубліковано: 16 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 16 грудня 2020 Я по правде не поняла конструктив, какие то цифры, да и не понятно где вход. Но хочу заметить(тут уже писали) мокрые зоны должны находиться друг под другом, во-первых это водопровод и канализация, во-вторых это вентиляция. У вас не предусмотрен вентканал. Кухня как по мне то маленькая с учетом количества человек проживающих, но и она может быть если вы не увлекаетесь приготовлением еды. В гостиной для такой площади мало окон. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Studio Z500 Опубліковано: 16 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 16 грудня 2020 посмотрите zx24 v1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Studio Z500 Опубліковано: 16 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 16 грудня 2020 z421 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allasvet Опубліковано: 16 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 16 грудня 2020 посмотрите zx24 v1 [ATTACH]708327[/ATTACH] [ATTACH]708328[/ATTACH] [ATTACH]708329[/ATTACH] У вас что ванная с окнами? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Drosselbeere Опубліковано: 16 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 16 грудня 2020 У вас что ванная с окнами? Вас это удивляет. Это же плюс, а не минус когда в с/у окно 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allasvet Опубліковано: 16 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 16 грудня 2020 Вас это удивляет. Это же плюс, а не минус когда в с/у окно Если бы окна выходили то только на пейзаж со второго этажа, хай даже будут панорамные. Но никак с видом на вход Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Drosselbeere Опубліковано: 16 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 16 грудня 2020 Если бы окна выходили то только на пейзаж со второго этажа, хай даже будут панорамные. Но никак с видом на вход Сатин стекла и без разницы куда они выходят. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: 19 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2020 Сатин стекла и без разницы куда они выходят. Різниця таки є на мою думку. Матові вікна не раціональні: вент клапан і додатковий світильник набагато дешевше і тепліше такого вікна з якого нема виду назовні. Краще вже штору повісити або взагалі не робити те вікно, бо їх ставлять у ванну кімнату заради естетики і виду, а яка естетика крізь мутне скло, коли вся картинка розмита. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Drosselbeere Опубліковано: 19 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2020 Різниця таки є на мою думку. Матові вікна не раціональні: вент клапан і додатковий світильник набагато дешевше і тепліше такого вікна з якого нема виду назовні. Краще вже штору повісити або взагалі не робити те вікно, бо їх ставлять у ванну кімнату заради естетики і виду, а яка естетика крізь мутне скло, коли вся картинка розмита. ИМХО все это индивидуально. у меня в ванной есть окно и я ни минуты не жалею, так как одни плюсы. Окно в ванной комнате не для того, что бы разглядывать улицу, а естественное освещение и так же можно делать залповое проветривание..... 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: 19 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2020 Окно в ванной комнате не для того, что бы разглядывать улицу Чому б і ні? Урізати повністю одну з важливіших функцій вікна не варто, якщо вже воно там є. Думка була про те що штора у випадку захисту інтимного внутрішнього простору набагато краще підходить ніж матове скло або плівка, бо її можна відкрити при потребі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз