Вомбат Опубліковано: 13 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2020 Чи є у нас в законодавстві якісь норми на викиди від котла чи пічки при опаленні приватного будинку? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 14 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2020 Твердотопи дістали? Ще з малку, мені Краків асоціюється з запахом вокзального коксу і сексшопами Цікаво, як там зараз з запахом. Давно не був... А сексшопів тепер і у нас вистачає. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
4587derek Опубліковано: 14 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2020 хто і яким чином буде то вимірювати? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mvas78 Опубліковано: 14 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2020 Чи є у нас в законодавстві якісь норми на викиди від котла чи пічки при опаленні приватного будинку? Чим більше та запашніше - тим краще! Насправді, дяка коронавірусу, останнім часом ходжу по вулиці у масці, був здивований, але запах значно зменшується Сам опалюю твердотопом, але в мене піролізне горіння, і із комина лише біла пара виходить :-D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naupv Опубліковано: 14 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2020 Наша ВР еще не добралась к этим нормативам. Если у вас есть претензии к соседям, или их к вам- как рыба об лед. Даже адвокаты будут пользоваться СНиПами, которые уже не действуют. Вибачте за мокшинську мову, я поважаю вашу креативну думку у постах, мені так легше, бо по аусвайсу мене записали як ' повєлітєль міра' 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ratel Опубліковано: 14 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2020 Ще з малку, мені Краків асоціюється з запахом вокзального коксу і сексшопами А чем сексшопы пахнуть? :shock: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mvas78 Опубліковано: 14 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2020 (змінено) Наша ВР еще не добралась к этим нормативам. Если у вас есть претензии к соседям, или их к вам- как рыба об лед. Даже адвокаты будут пользоваться СНиПами, которые уже не действуют. Вибачте за мокшинську мову, я поважаю вашу креативну думку у постах, мені так легше, бо по аусвайсу мене записали як ' повєлітєль міра' Навіть у сніпах такого немає (хоча насправді тре дивитися у ГОСТи, а не СНіПи) часткове нормування для котлів що працюють на газоподібному паливі та вугіллі, але досить обмежені - за викидами CO та NOx. Що до побутових - то це ГОСТ 20548-93 (ДСТУ 2326-93), п.4.12, нормується для газу та різних марок вугілля. Але цей ГОСТ стосується виробників, а ніяк не споживачів. І він діє. Володи-Мире -) Насправді нормування треба. Але тут треба "всю систему ломать" Змінено 14 листопада 2020 користувачем mvas78 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вомбат Опубліковано: 14 листопада 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2020 вашу креативну думку у постах Але Ви навіть не уявляєте, наскільки Ви праві і для чого я питаю про викиди Маю гарну і дуже креативну ідею. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Michael_A Опубліковано: 14 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2020 Добропорядочностью и терпимостью соседей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mvas78 Опубліковано: 15 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2020 Добропорядочностью и терпимостью соседей К сожалению не только этим. Многие сжигают всякое говно в непредназначенных для этого устройствах вовсе не от хорошей жизни. Хотя есть и случаи когда достаточно обеспеченные люди сознательно жгут разные обрезки ДСП привозимые камазами во всяких неясных устройсвах, типа стропув. И плевать им не соседей. Повторю, лично я сжигаю в пиролизнике, и одна из причин была именно это - полный справочник по химии в дымоходе, который сократился практически до CO CO2 NOX H2O практически сократив спектр углеводородов до нуля (разве что в момент растопки). Впоследствии хочу перейти на ТН, так как к газу возвращаться тоже не хочу 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз