sentor Опубліковано: 24 лютого 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2021 Можно запитати прямо. Чому не замовили експертну оцінку? На кону ж чималі гроші на сьогоднішній час. Якби помилка Сергія під час робіт була доведена, діватись би йому було нікуди, так і сам он він говорить, що при такому перебігу подій, переробив би усе. А не хотіли б бачити його більше у себе в будинку, ну компенсував би грошима. Ну а тепер, просто маємо, що маємо(( Досвід з компенсацією від Сергія вже був і згадувався неодноразово, коли він сказав, що компенсує косяк, не поцікавившись про ціни, а після озвучення вартості доробок(які таки дійсно високі) він вирішив заплатити третину і чомусь почав мені доказувати, що це я винуватий, що поспішаю з ремонтом і "мені до завершення як до місяця" © От саме його думки про те як мені швидко робити ремонт не вистачало Ну і без нормального договору - це все не мало змісту, бо йти без нього в суд - це дурно-витрачені гроші на суд/адвокатів ітд, а на слово йому я вже не вірю. І саме головне - ці всі рухи і пошук істини - це додатково втрачений час і нерви. Власне рішення обшити гіпсом замість штукатурки також було прийняте більше для економії часу. Добавлено через 4 минуты Тогда незачем и такую тему с клеветой создавать. Ведь по такой схеме можно оболгать любого подрядчика. Тобто штукатурка відстрелила, але це все клевета і ви всьо врьорте....ну ок Ну і ця тема окрім самого сабжа добре показує конфліктне спілкування виконавця, яку багато хто зацінить Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 24 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2021 Досвід з компенсацією від Сергія вже був і згадувався неодноразово, коли він сказав, що компенсує косяк, не поцікавившись про ціни, а після озвучення вартості доробок(які таки дійсно високі) він вирішив заплатити третину і чомусь почав мені доказувати, що це я винуватий, що поспішаю з ремонтом і "мені до завершення як до місяця" © От саме його думки про те як мені швидко робити ремонт не вистачало І саме головне - ці всі рухи і пошук істини - це додатково втрачений час і нерви. Власне рішення обшити гіпсом замість штукатурки також було прийняте більше для економії часу. то нащо ви її відбивали? все таки якась шумо/теплоїзоляція? чи ви думаєте вона б вам проламала профіля скріплені ГК ? ви так і не написали скільки погонних метрів тих домазок біля проводів було і скільки це коштувало. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sentor Опубліковано: 24 лютого 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2021 А Вы живите со своей неадекватной злобой и желчью ) Я живу зі злобою ітд, але хамите всім тут саме Ви ну ок, буває. Добавлено через 4 минуты то нащо ви її відбивали? все таки якась шумо/теплоїзоляція? чи ви думаєте вона б вам проламала профіля скріплені ГК ? ви так і не написали скільки погонних метрів тих домазок біля проводів було і скільки це коштувало. по "домазокам" я кидав скріни колись. Ціна всього питання ніби була в районі 3к, Сергій заплатив 1к. Точні цифри треба шукати. Ну і не збивати цю штукатурку яка і так мала місцясм 4+ см було б зменшенням розміру кімнат. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 24 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2021 Могу ошибиться, но согласие на такой исход от исполнителя было уже после заявления подрядчиком что уже все переделали. Ошибаетесь или невнимательно читали. Исполнитель сразу был готов на экспертизу и возможную компенсацию. С этого незаметно съехал заказчик. Потом подтянулась его группа поддержки, точнее группа недоброжелателей Сергея с сомнительными историями десятилетней давности. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 24 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2021 Я живу зі злобою ітд, але хамите всім тут саме Ви ну ок, буває. Добавлено через 4 минуты по "домазокам" я кидав скріни колись. Ціна всього питання ніби була в районі 3к, Сергій заплатив 1к. Точні цифри треба шукати. Ну і не збивати цю штукатурку яка і так мала місцясм 4+ см було б зменшенням розміру кімнат. метрів скільки там по домазкам було? по втраті площі, то я чогось не доганяю? Напр, внизу у вас 4 см зверху в нуль з мінімальним шаром(не знаю який там допустимий) умовно 5-10 мм. ну, ви збили зверху 5мм і знизу 4 см. що ви зєкономили,коли поставили профіль на те ж міце майже??? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sentor Опубліковано: 24 лютого 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2021 метрів скільки там по домазкам було? 50 погонних метрів. Мені їх дотягнули по 100грн/м.п. Знаю, що дорого, але то був малий обсяг робіт і вони швидко і оперативно те зробили. Сергій поставив свою ціну в 20грн/м.п і заплатив відповідно за ці доробки 1000 грн. по втраті площі, то я чогось не доганяю? Напр, внизу у вас 4 см зверху в нуль з мінімальним шаром(не знаю який там допустимий) умовно 5-10 мм. ну, ви збили зверху 5мм і знизу 4 см. що ви зєкономили,коли поставили профіль на те ж міце майже???. Я не зекономив, я зменшив втрати. Якби я поверх тих +4см добавив би товщину профіля і ГК - то кімната стала б ще меншою. Або ж я не розумію вашого питання. Добавлено через 19 минут Ошибаетесь или невнимательно читали. Исполнитель сразу был готов на экспертизу и возможную компенсацию. С этого незаметно съехал заказчик. Потом подтянулась его группа поддержки, точнее группа недоброжелателей Сергея с сомнительными историями десятилетней давности. Виконавець спочатку ганяв стрілки і жарти жартував. А коли були пропозиції експеритизи - то вже більша частина штукатурки зі стін була демонтована. Ну і робити експертизу заради чого ? Що б довести що Сергей зробив криво штукатурку ? Вірити йому знову на слово, що він все компенсує ? Проходили вже. В результаті був би висновок який грів би душу, але не приблизив би мене до завершення будівництва, а навпаки відтягнув би час і якісь гроші. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
saschik Опубліковано: 24 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2021 . Я не зекономив, я зменшив втрати. Якби я поверх тих +4см добавив би товщину профіля і ГК - то кімната стала б ще меншою. Або ж я не розумію вашого питання. Малось на увазі , що не просто ж так ліпилось 4 см по всій стіні - значить чи то стіна завалена , чи пузо і в якомусь місці був мінімальний шар , а десь 4 см . І щоб зробити стіну з ГК так щоб вона була рівна , максимум що Ви виграли - це товщина того самого мінімального шару. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 24 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2021 Сергій поставив свою ціну в 20грн/м.п Ахаха. А за метр штукатурки бере скільки сам? І чи буде за 20 грн штукатурити метр погонний? Щось є дуже великі сумніви. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 24 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2021 Сейчас начнется песня о том, что я не оплатил оверпрайс каких-то гастеров с черными шпателями, и потому у него не было веры в такой вариант решения. Добавлено через 5 минут Тогда незачем и такую тему с клеветой создавать. Ведь по такой схеме можно оболгать любого подрядчика. Нет желания - нет обвинений, всё ж просто. ну так знайомий сказав що просто з тими людьми працювати надалі не буде і іншим не порекомендує, хоча це були одні майстри по рекомендації ініші його знайомі. а писати відгуки на форумах це не його Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 24 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2021 Малось на увазі , що не просто ж так ліпилось 4 см по всій стіні - значить чи то стіна завалена , чи пузо і в якомусь місці був мінімальний шар , а десь 4 см . І щоб зробити стіну з ГК так щоб вона була рівна , максимум що Ви виграли - це товщина того самого мінімального шару. дякую. Тс бачу взагалі не зрозумів,що він зробив Добавлено через 3 минуты 50 погонних метрів. Мені їх дотягнули по 100грн/м.п. Знаю, що дорого, але то був малий обсяг робіт і вони швидко і оперативно те зробили. Сергій поставив свою ціну в 20грн/м.п і заплатив відповідно за ці доробки 1000 грн. . косарь звичайно за 50 метрів мало. одній людині день роботи. приїхати,розкластись, десь чуханути трохи. 5000 перебор. за 2000 найшли б когось на день... 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sentor Опубліковано: 24 лютого 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2021 Ахаха. А за метр штукатурки бере скільки сам? І чи буде за 20 грн штукатурити метр погонний? Щось є дуже великі сумніви. Скільки бере за метр - мені не дуже етично розголошувати. Хоча мабуть ця інфа є на всих робітниках. А на рахунок того що за 20 грн він сам не взявся б штукатурити - то він десь це навіть сам написав, але мені шукати це лінь . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 24 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2021 Всё остальное лирика и результаты личной неприязни оппонентов 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 24 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2021 Скільки бере за метр - мені не дуже етично розголошувати То було риторичне питання й відповідь на нього відома - 150 грн. Звісно дешевше відкупитися по 20 грн ніж навіть власну бригаду засилати - який би не був жадібний посередник, але за 20 грн знайти виконавців і йому б було майже неможливо. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sentor Опубліковано: 24 лютого 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2021 Малось на увазі , що не просто ж так ліпилось 4 см по всій стіні - значить чи то стіна завалена , чи пузо і в якомусь місці був мінімальний шар , а десь 4 см . І щоб зробити стіну з ГК так щоб вона була рівна , максимум що Ви виграли - це товщина того самого мінімального шару. Я в цьому точно не виграв Тут вже більше про мінімізацію втрат. Але залишати штукатурку, яка може в любий момент відвалитися великим пластом за ГК - цього б я точно не хотів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 24 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2021 Сообщение от LITMANENko Как будто от этого кому то легче. Давайте лучше узнаем после проведения независимой экпертизы готов ли будет исполнитель работ оплатить и экспертизу и переделать всю работу и будет ли готов ТС отказаться от любых претензий и принести извинения, если окажется, что исполнитель не при чем. Це був би майже правильний та справедливий розвиток подій між нормальними людьми. Між тими хто хоче домовлятися, знаходити причини і вирішувати проблеми. Але цей розвиток не можливий в нашому випадку з ряду причин: 1) Сергей - балабол. Він мені вже колись обіцяв компенсувати переробки, але коли дізнався вартість - заплатив 5у частину. А з тими хто не тримає слова - я не бачу змісту співпрацювати от в принципі. ... пруфи в скрінах 2) Я не вбачаю в ньому професіонала, який може якісно щось зробити, окрім шукання відмазок і зістрибування то на опалення то на поганий дім Миниатюры Тема была создана 3.11 , 6.11 заказчик отказался от экспертизы. Так кто съехал? Кто кого обозвал балаболом, непрофессионалом ? А чего можно за день работы и 20 т. заплатить и повесить на Сергея.Заказчику не нужна была экспертиза, была идея заменить неправильное решение на гипсокартон, за одно и исполнителю нагадить по возможности. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 24 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2021 Я в цьому точно не виграв Тут вже більше про мінімізацію втрат. Але залишати штукатурку, яка може в любий момент відвалитися великим пластом за ГК - цього б я точно не хотів. про яку мінімізацію витрат йде мова?? яку площу ви зєкономили?? ви хочете сказать, що коли в притик профіля СД близько 60 мм кожні 60 см змонтувати +ГК , то штукатурка між профілями пластом вивалить ГК? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей НСТ Опубліковано: 24 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2021 косарь звичайно за 50 метрів мало. одній людині день роботи. Конечно, за тысячу вряд ли кто-то приехал бы специально. Предлагая ему компенсировать эти недоделки (возникшие исключительно из-за кривого электромонтажа, т.е. по его же вине ) я так и предложил, что когда приедут маляры, я с ними договорюсь или через него оплачу. Нормальные деньги за пару часов несложных манипуляций, замешать смесь и шпателем намазать по плоскости стены. И вот он в очередной раз ноет о том, что я заплатил за его косяки слишком мало Как еще можно быть более лояльным к клиенту, чем оплачивая чужие косяки, я увы не представляю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 24 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2021 т.е. по его же вине Він сам монтував електропроводку? Чи це був черговий майстер від бога? Нормальные деньги за пару часов несложных манипуляций, замешать смесь и шпателем намазать по плоскости стены. Тільки коли ці маніпуляції здійснюють ваші хлопці то хочуть 150 грн за метр, а не 20. Хоча складного, дійсно, нічого немає. Велике майстро - кине глину на цеглину і кричить давай вода . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 24 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2021 Конечно, за тысячу вряд ли кто-то приехал бы специально. Предлагая ему компенсировать эти недоделки (возникшие исключительно из-за кривого электромонтажа, т.е. по его же вине ) я так и предложил, что когда приедут маляры, я с ними договорюсь или через него оплачу. Нормальные деньги за пару часов несложных манипуляций, замешать смесь и шпателем намазать по плоскости стены. И вот он в очередной раз ноет о том, что я заплатил за его косяки слишком мало Как еще можно быть более лояльным к клиенту, чем оплачивая чужие косяки, я увы не представляю. в тій темі теж загадка для мене . на фіга штукатурити до досок ,якщо там якісь коммунікації йдуть на 3-4 см нижче верньої точки? потолок же вище не стане від цього. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 24 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2021 Він сам монтував електропроводку? Чи це був черговий майстер від бога? Тільки коли ці маніпуляції здійснюють ваші хлопці то хочуть 150 грн за метр, а не 20. Хоча складного, дійсно, нічого немає. Велике майстро - кине глину на цеглину і кричить давай вода . не знаю щодо справедливої ціни, але справедливості заради. Є різниця, відкоса чи перемичку робити на голій цеглі чи ПСБ з маяками, або підмазати 5-10 см, продовжуючи рівну поверхню. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
#roofinspector Опубліковано: 24 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2021 Ошибаетесь или невнимательно читали. Исполнитель сразу был готов на экспертизу и возможную компенсацию. С этого незаметно съехал заказчик. Потом подтянулась его группа поддержки, точнее группа недоброжелателей Сергея с сомнительными историями десятилетней давности. Просто для справки: Первым экспертизу предложил провести форумчанин Sly. А исполнитель изначально встал в позицию "никому ничего не должен". О экспертизе завёл речь сильно позже. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей НСТ Опубліковано: 24 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2021 Человек привел цитаты с датами, но тут появляется справочник из Чехии и всё расставляет по своим местам Позже, не позже.... А если бы вообще не предлагал, то и не нужно было бы её делать для доказательства вины подрядчика? Какая каша в голове у человека... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 24 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2021 Є різниця, відкоса чи перемичку робити на голій цеглі чи ПСБ з маяками, або підмазати 5-10 см, продовжуючи рівну поверхню. Ну так розкажіть це штукатурам, які ломлять за метр погонний 150 грн, хоча що там промазати того відкоса, наприклад. Це ж не стіну тягнути. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей НСТ Опубліковано: 24 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2021 не знаю щодо справедливої ціни Этот бред MaksymS лучше просто игнорить ) Если ему отвечать, то он напишет еще сотню абсолютно неразумных вопросов и предположений, можно надолго увязнуть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 24 лютого 2021 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2021 Ага, как за свой карман так сразу бред. А как чужим заплатить - то и за двадцатку замажут, что там сложного. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення