Сергей_84 Опубліковано: 2 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2020 А то! От ти колись бачив на узбіччі трас, щоб хтось колупався у моторному відсіку Тойоти? )))в сучасних авто під капотом колупатись взагалі немає змісту) хіба омивайку долити.... Мені завжди цікаво було що там люди намагаються побачити і зробити в сучасному авто, а тим паче верхнього цінового сегменту В мене і масляного щупа немає) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naupv Опубліковано: 2 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2020 В мене і масляного щупа немає) Нещасний ти Я мав на увазі взагалі Тойоти. Зрозуміло у сучасних там повний ахтунг. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2020 в сучасних авто під капотом колупатись взагалі немає змісту) хіба омивайку долити.... Мені завжди цікаво було що там люди намагаються побачити і зробити в сучасному автоЛистя з-під скла повигрібати... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Телесистемы Опубліковано: 2 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2020 когда на "чапаевку" подьезжает камри или пассат, перекупы выбегают еще за километр до авторынка. если петлять вокруг чапаевки на альфа-ромео - вряд ли хоть один их них пошелохнется. а насчет электросидений - я очень привык к "фишке" - кресло отъезжает при открытии водительской двери, и возвращается обратно при закрытии. казалось бы мелочь, но отключив ее недавно ради интереса понял, что она весьма удобна. (И это у меня еще вполне аккуратный живот, а не пузо)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lyubomyr Опубліковано: 2 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2020 serg179 раз був такий попит, не продешевили? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serg179 Опубліковано: 2 листопада 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2020 Завтра все буде ясно.Розкажу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
killman Опубліковано: 6 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2020 Той хто дійсно хоче купити таке авто -все розуміє і без вінкоду.Але це не Ви. вот как раз тот кто реально интересуется - хочет видеть ВИН код и всю историю автомобиля, это правило на всех профильных форумах, но вам видимо так хочется продать поэтому ездите на ней и дальше, такая машина только самому себе и нужна Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serg179 Опубліковано: 6 листопада 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2020 вот как раз тот кто реально интересуется - хочет видеть ВИН код и всю историю автомобиля, это правило на всех профильных форумах, но вам видимо так хочется продать поэтому ездите на ней и дальше, такая машина только самому себе и нужна Ко, ко,ко .Що Вам дасть він офіційного авто якому менше року? Чи Ви думаєте що після можливого дтп і зварки з "двох" Ви найдете про це інфо? Купуючи б/у авто всі перевірки тільки в живу.Тому хто реально хотів придбати я надавав ВСЮ можливу інформацію.А балаболів дозволяв собі тролити. ЗІ. Авто продано фактично в перші хвилини торгів на авторіа за 25600$.Думаю можна було б "наторгувати" і 26 як би мав час. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
killman Опубліковано: 7 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2020 Ко, ко,ко .Що Вам дасть він офіційного авто якому менше року? Чи Ви думаєте що після можливого дтп і зварки з "двох" Ви найдете про це інфо? Купуючи б/у авто всі перевірки тільки в живу.Тому хто реально хотів придбати я надавав ВСЮ можливу інформацію.А балаболів дозволяв собі тролити. ЗІ. Авто продано фактично в перші хвилини торгів на авторіа за 25600$.Думаю можна було б "наторгувати" і 26 як би мав час. Ко, ко, ко у тебя в трусах. Прикинь всю информацию можно пробить зная Вин и гос номер авто) А смысл было выкладывать обьяву не на профильном форуме? Все что мог - уже в прошлом Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serg179 Опубліковано: 7 листопада 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2020 Ко, ко, ко у тебя в трусах. Прикинь всю информацию можно пробить зная Вин и гос номер авто) А смысл было выкладывать обьяву не на профильном форуме? Все что мог - уже в прошлом Давайте без тикання ,ми з Вами навіть не знайомі,ок? Там все написано.Хотів щоб нормальне авто ,по нормальній ціні купила нормальна людина а не барига якийсь.На цьому форумі продають не тільки будматеріали. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ангелос Опубліковано: 9 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2020 пасатри, какой совестный продаван))) а что не так с перекупами, можно подумать(ты не продал ему за 27000) , ты продал кому то прямому, если утверждаешь, что улетела супер быстро. насчёт винкода, это правило показывать на многих ресурсах при продажах. но только не здесь, чем ты воспользовался и начал косить под дурника. жополизы, бросайте какахи Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
killman Опубліковано: 9 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2020 Давайте без тикання ,ми з Вами навіть не знайомі,ок? Там все написано.Хотів щоб нормальне авто ,по нормальній ціні купила нормальна людина а не барига якийсь.На цьому форумі продають не тільки будматеріали. Ты стебаться начал, я поставил тебя на место. Какая разница тебе кому продаёшь? Видимо Барыги тебя носом тыкали в авто, так ты лошка решил найти и впарить ему, ну повезло, но за такое морду бьют и на бабки ставят - запомни это!!! Добавлено через 1 минуту пасатри, какой совестный продаван))) а что не так с перекупами, можно подумать(ты не продал ему за 27000) , ты продал кому то прямому, если утверждаешь, что улетела супер быстро. насчёт винкода, это правило показывать на многих ресурсах при продажах. но только не здесь, чем ты воспользовался и начал косить под дурника. жополизы, бросайте какахи + Это очередной разводила, решил впарить на других ресурсах битка или утопленника Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
airservis Опубліковано: 9 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2020 Какой интересный спор. Вне форума уже кто то был бы бит. По теме. А что вин код показывает, что машина утопленник или биток? С другой стороны, не понимаю, зачем люди номера гов..м замазывают и вин не дают. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
killman Опубліковано: 9 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2020 Какой интересный спор. Вне форума уже кто то был бы бит. По теме. А что вин код показывает, что машина утопленник или биток? С другой стороны, не понимаю, зачем люди номера гов..м замазывают и вин не дают. По ВИН коду или гос. номеру авто который тоже покажет ВИН, можно узнать всю информацию которая вносилась официально, в т.ч. всю историю обслуживания авто, ДТП, и т.д., а потом делаешь выводы и торгуешься) я замазываю, но ВИН на ресурсах размещаю...или сбрасываю... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kaktys Опубліковано: 9 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2020 Какой интересный спор. Вне форума уже кто то был бы бит. По теме. А что вин код показывает, что машина утопленник или биток? С другой стороны, не понимаю, зачем люди номера гов..м замазывают и вин не дают. всегда проверяю авто по нацполу на днях смотрел не крашеную машину без дтп со слов едиственого хозяина....крашеное заднее крыло к концу осмотра знакомый сбросил данные из базы-2 вызова по дтп. машина была собрана из запчастей в цвете пробег не проверяли... он отличался от заявленого изначально лот был отсеян а вот если бы номер дали изначально- даже на осмотр не ехали бы 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serg179 Опубліковано: 10 листопада 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2020 Ого , як у деяких "спеціалістів" підгоріло.Причому якщо автоінструктора можна зрозуміти (після такої тріщини в житті багато в кого фляжка може протікти) , то дровосєка ніяк не зрозумію, сезон в розгарі : ріж, рубай і продавай . Уявляю як палали б їх пукани як би я каєна якось продава в би тут. Мальчікі ,на жаль вогнегасник продав разом з авто і нічим вам не допоможу.Подмухайте друг дружці щоб трошки заспокоїтись. Всім добра і вдалих продаж і покупок кращих автівок. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kaktys Опубліковано: 10 листопада 2020 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2020 Ого , як у деяких "спеціалістів" підгоріло.Причому якщо автоінструктора можна зрозуміти (після такої тріщини в житті багато в кого фляжка може протікти) , то дровосєка ніяк не зрозумію, сезон в розгарі : ріж, рубай і продавай . Уявляю як палали б їх пукани як би я каєна якось продава в би тут. Мальчікі ,на жаль вогнегасник продав разом з авто і нічим вам не допоможу.Подмухайте друг дружці щоб трошки заспокоїтись. Всім добра і вдалих продаж і покупок кращих автівок. Жаль что такой дар на форуме мы не оценили Простить нас, пане )))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення