b_andriy Опубліковано: 9 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 9 жовтня 2020 Добрый день! Купил амперметр в дин рейку Digitop AVM-1, при подключении самого прибора без нагрузки он пищит/шипит, но работает, все показывает. Вопрос он должен пищать? Страшно оставлять такое в щитке как то Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 9 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 9 жовтня 2020 Всі бояться, коли страшно Не заваджайте техніці працювати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
b_andriy Опубліковано: 9 жовтня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 9 жовтня 2020 Всі бояться, коли страшно Не заваджайте техніці працювати. Та якщо воно так має працювати то впринципі можна залишити, ви ставили подібного плану амперметри і вони шуміли теж? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЭлектроМеханиК Опубліковано: 9 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 9 жовтня 2020 Та якщо воно так має працювати то впринципі можна залишити, ви ставили подібного плану амперметри і вони шуміли теж? Ничего там шипеть и шкварчать не должно. Даже если бы там были какие то колебания сердечника транса то нормальный производитель залил бы компаундом. Не далее чем сегодня ремонтировал вольтметр на динрейку ДиджиТоповский ВМ-3. Выгорел биполярник аж плату обуглил. Диджитоп делает поганые поделия. (И если быть искренним то вообще гомняные) И если уж вам так хотелось то нужно было взять для динрейки амперметр ZUBR или вот такое их многофункциональное реле. И ток и напряжение и мощность. Зубр тоже не идеален, но он хоть работает, а не торчит в щитке неработающий для красоты. ds-electronics.com.ua/rele/mf63/ 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
b_andriy Опубліковано: 9 жовтня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 9 жовтня 2020 Ничего там шипеть и шкварчать не должно. Даже если бы там были какие то колебания сердечника транса то нормальный производитель залил бы компаундом. Не далее чем сегодня ремонтировал вольтметр на динрейку ДиджиТоповский ВМ-3. Выгорел биполярник аж плату обуглил. Диджитоп делает поганые поделия. (И если быть искренним то вообще гомняные) И если уж вам так хотелось то нужно было взять для динрейки амперметр ZUBR или вот такое их многофункциональное реле. И ток и напряжение и мощность. Зубр тоже не идеален, но он хоть работает, а не торчит в щитке неработающий для красоты. ds-electronics.com.ua/rele/mf63/ В мене підключення якщо силове то ставити замість автомату ввідного в будинку (він в мене просто для зручності, основний біля лічильника на вулиці) то мусить бути зверху бо вхідний кабель інакше не дістане, я знайшов отаке Новатек-Электро РН-263Т, що скажете? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЭлектроМеханиК Опубліковано: 9 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 9 жовтня 2020 В мене підключення якщо силове то ставити замість автомату ввідного в будинку (він в мене просто для зручності, основний біля лічильника на вулиці) то мусить бути зверху бо вхідний кабель інакше не дістане, я знайшов отаке Новатек-Электро РН-263Т, що скажете? Хотите эксперементов купите еще и Новатэк.... А хотите чтобы работало - поставьте реле напряжения Зубр и не майтесь вы с теми амперметрами. ds-electronics.com.ua/rele/d2-63/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
b_andriy Опубліковано: 9 жовтня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 9 жовтня 2020 Так зубр не амперметр, мені потрібено знати споживання через лінію були проблеми з новатеком? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЭлектроМеханиК Опубліковано: 9 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 9 жовтня 2020 Так зубр не амперметр, мені потрібено знати споживання через лінію були проблеми з новатеком? И с Новатеком были проблемы. Вы ленитесь удлинить входной провод чтобы сделать нижнее подключение и выискиваете какие то варианты по типу офицерской вдовы которая сама себя высекла ..... Тут мы вам даже всем форумом помешать не сможет. Не хватает длинны проводов - поставьте двухполюсный автомат а с него перейдите на нижнее подключение. Не хватает места в щите напишите вы? Тут уж мы не виноваты что вы не подумали когда компоновали щиток и теперь хотите впихнуть невпихуемое... ((( Можно еще и до Меандров добраться окромя Новатеков, Тесл и прочих "конструкторов от электроники" которые хотят заработать себе на хлебушек с маслицем. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladdi Опубліковано: 12 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 12 жовтня 2020 Так зубр не амперметр, мені потрібено знати споживання через лінію були проблеми з новатеком? Купіть на Алі за 17-19 доларів одномодульний лічильник (18 мм) на DIN рейку, він контролює потужність, напругу, струм, частоту, спожиту активну та реактивну потужність у двох напрямках, тощо. А аж за 29 доларів ще й виносним з роз'ємним трансформатором струму. Тобто, за бажанням, можливо контролювати все, що заманеться. Ще й через RS-485 його дистанційно зчитувати можливо, бо внутрішній архів ведеться. А використовувати Зубри у якості вимірювального пристрою безглуздо, та індикація не для вимірювань, як і у інших РКН. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
b_andriy Опубліковано: 14 жовтня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2020 купив новатек 263t, нічого не шипить і не пищить, діджітек віддав назад Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Diver Опубліковано: 19 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2020 діджітек віддав назад то в нем импульсный блок питания скорее всего пищал. Как правило больше нечему. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз