Ollix Опубліковано: 29 вересня 2020 Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2020 Вирішив все таки велітом утеплитись. Кладка півтори цегли і всередині є 5см пінопласту між цеглами жостко. 45 мм стіна. Покритикуйте за вибір утеплитися велітом 10 см. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bogdan_uzh Опубліковано: 3 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2020 Вирішив все таки велітом утеплитись. Покритикуйте за вибір утеплитися велітом 10 см. Дивився я на веліт... і на аерок енерджі і мені здається що автоклавний(аерок) всеж кращий. По відчуттях в руках важче кришиться. Кладка півтори цегли і всередині є 5см пінопласту між цеглами жостко. 45 мм стіна. А тут неясно - якщо вже є пінопласт то чому ззовні не його а веліт? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ollix Опубліковано: 4 жовтня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 4 жовтня 2020 Дивився я на веліт... і на аерок енерджі і мені здається що автоклавний(аерок) всеж кращий. По відчуттях в руках важче кришиться. А тут неясно - якщо вже є пінопласт то чому ззовні не його а веліт? 5см жестко між цеглами ставився,вже 13 років стоїть ,дивився ще твердий,хорошої якості. Веліт дивився з знайомого веліт легкий дуже ,зверху теж армуруюча сітка і штукатурка декоративна. По ціні теж саме приблизно. Екологія і довготривалість на стороні веліта. Плотгість веліта 140. А яка ціна аерок? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ontoshko Опубліковано: 5 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 5 жовтня 2020 А яка ціна аерок? така сама як і у веліта Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ollix Опубліковано: 5 жовтня 2020 Автор Поділитись Опубліковано: 5 жовтня 2020 така сама як і у веліта Ну його важче дістати. Цоколь робити з екструдованого? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ontoshko Опубліковано: 10 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 10 жовтня 2020 Ну його важче дістати. Цоколь робити з екструдованого? можна і з екструдованого, але я би радив ППС високої щільності. Для фундамента є наприклад EPS-100 за 1250 грн/м3, що вдвічі дешевше за ЕППС. Чи взагалі українського виробництва EPS 70 чи EPS 80 за 900+ грн 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз